Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)
Raspunsuri - Pagina 5
Danicris spune:
Simonita, saru'mana si saru'mana. I-am povestit mamei despre tine si iti ureaza sa ai un bebelus sanatos si sa-ti dea Dumnezeu rabdare si putere sa te descurci cu toti trei.
Ylari, saru'mana. Sa ai vreme frumoasa ! Concediu placut, te asteptam bronzata si relaxata.
Azi merg sa cumpar rochita pentru botez. Nu stiu ce o sa gasesc, nimic nu-mi mai vine bine, am ramas cu vreo 1o kg dupa sarcina. Il iau pe Vladuc cu mine, de mult nu am mai mers numai noi doi la plimbare, azi ne facem de cap.
Va imbratisez cu drag, papaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
ieri nu mi-a mers internetul ... si va ca ati scris o gramada
Cleo, merci esti draguta --- insa eu nu as vrea o rochie asa decoltata ca in modelele aratate de tine.
Laura merci, insa eu nu-mi permit si nici nu vreau sa dau 400 Ron pe o rochie pe care o voi purta doar o data.
Eu nu sunt genul care iese in parc, la nisip cu fuste sau rochii, pe la alte evenimente nu prea mergem, asa ca va soma in sifonier
Ylari, poti sa te uiti pe webcam-uri de la mare -- astea nu mint, vezi exact vremea in mom. resp. -- acum e innorat si la mare din pacate si doar 21 de grade.
Succes cu vremea sa fie frumos zilele urm.!
Micaela, sanatate Dariei!
Doar o zi vrei sa mergi la mare? sau un weekend?
Adriana
Reallaura spune:
Neata scumpele
Alysh, Ylari concedui placut si vreme frumoasa fetele
Adriana eeei, daca m-ai vedea pe mine in parc...aceeasi fusta de blugi si vreo 2 bluze le tot invart! Dar o rochie neagra pentru ocazii e bine de avut in sifonier. Adevarul e ca la ocazii imi place sa ma gatesc.
Danicris spor la cumparaturi! Sa gasesti ceea ce cauti!
Azi sper sa ma intalnesc cu Sis in Mall Afi sau ceva...ne vedem atat de rar...acum iar face bb, iar ne vedem rar, of!
Adriana_78 spune:
Hai mai Laura, fugi de-aici, ca nu te cred!
Tu mereu ne scriai ce lucrusoare dragute ti-ai mai luat - cred ca ai sifonierul plin si te-am vazut, tu umbli eleganta, e foarte frumos
eu recunosc, prefer ceva mai lejer si nu elegant
Si de cand cu burta asta mare, garderoba mea s-a redus drastic -- port uneori lucururile pe care le purtam cand eram gravida - mai bine asa, decat cu suncile la vedere - s-asa nu reusesc eu mereu sa le ascund
YLARI spune:
Buna fetelor, va multumesc ptr urari!
Sper sa ma relaxez macar, chit ca nu mai fac mancare si nu mai sunt pe fuga toata ziua. Pacat ca o saptamana trece asa repede.
Adriana o idee foarte buna aia cu webcam-ul... dar pe mine ma interesau previziunile meteo. In weekend am auzit de mult ca o sa fie urat, dar previziunile ziceau ca de luni-marti se schimba si va fi frumos. Alaltaieri insa toata saptamana viitoare avea nori negri si ploaie. Ieri iar arata bine, vad ca si azi... dar parca nu reusesc sa ma linistesc, sa ma resemnez...
Alysh distractie placuta la munte, si nashica noastra pleaca cu buburuza ei la munte maine.
Danicris te voi vota cu placere si in continuare, tu baga linkul! Enjoy your shopping! Sigur gasesti ceva frumu, iti tin pumnii!
Imi voi lua laptopul cu mine just in case, daca o fi vreme urata sa nu ma bat cu Iuby pe laptopul lui.
Noi am fost la piata am cumparat porumb, il pun mai tarziu la facut, acum am bagat un pui la cuptor, umplut cu legumitze Dupa aceea papam si pepene, am luat unul supergustos
Adriana
Revin mai tarziu
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
cleo78 spune:
la multi ani, Getuza, sa fii sanatoasa, si fericita, si implinita!
Adriana, incearca si in Obor. Nu am mai fo din iarna, aveau multe magazine, unele mai scumpe, unele mai ieftine, dar si producatori romani, cred ca poti gasi o rochie de ocazie si cu 150-200 roni. Dar tre sa sapi mult, asa ca inarmeaza te cu muulta rabdare, pt ca sunt multe multe magazine...
Ylari, chiar daca nu e vremea perfecta, profita si rasfatza te cu peshti, si plimbari si joaca. E aerul altfel
daria, pupaturi, si insanatosire grabnica! Mihaela, tati nu isi poa lua si el concediu? sa stati alternativ cu fata...
luminel, zulufina ta cum mai e cu urocultura? i-ai mai repetat-o?
fetelor, unde sa emigrez? am iar nunta cu acordeon in fata geamului...
YLARI spune:
Deci puiul meu este esuat rau de tot. Presata de urletele Evei ca cica i era foame, m-am uitat la pui (era de o ora si un pic la cuptor) zic "e facut" Oha, era facut pe la suprafata, in rest naspa, nu mai fac de-asta, ma limitez la pulpe si pept portionat. Ca sa fie tacamul complet mi-a sarit si piure in oki............ Noroc ca am anticipat asa ca mi-a sarit pe pleoapa. Boooon. Nu sunt epilata, nu mi-am facut nici pedichiura, nu am facut nici bagajele, iar al meu cica sa stau calma. Deja sunt cu verdele in sus. As veni la nunta la cleo acolo poate ma relaxeaza acordeonul. Su nu? Cleooo?
POZE
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Deci puiul meu este esuat rau de tot. Presata de urletele Evei ca cica i era foame, m-am uitat la pui (era de o ora si un pic la cuptor) zic "e facut" Oha, era facut pe la suprafata, in rest naspa, nu mai fac de-asta, ma limitez la pulpe si pept portionat. Ca sa fie tacamul complet mi-a sarit si piure in oki............ Noroc ca am anticipat asa ca mi-a sarit pe pleoapa. Boooon. Nu sunt epilata, nu mi-am facut nici pedichiura, nu am facut nici bagajele, iar al meu cica sa stau calma. Deja sunt cu verdele in sus. As veni la nunta la cleo acolo poate ma relaxeaza acordeonul. Su nu? Cleooo? YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE |
vezi ca iti zic vreo 2 de te relaxez io
cu epilatul, io mai nou tre sa ma epilez...dupa ce adoamre fata. M-a vazut cu epilatorul in mana cum ma epilam la...si m-a imitat.
Manichiura si pedichiura ti le faci si pe malul mariiiiiii, te iiinnnmoooi in apa saraaaaata, faci un goooomaj cu nisiiiiiip...crema, lotziuni furi de la altii etc.
Puiul, poti sa il mai resucitezi asa: acopera-l cu staniol, si lasa-l la foc mititel inca 1-2 ore...sau ilrupi bucati, amesteci, torni nishte vin+ulei+ apa peste, si mai lasi o ora, dar piezi aspectul si fengshuiu initzial.
fetelor, am dat ketchup la Mara. Am zis ca e iute, si nu o ii placa. LA NAAAIBA, am presupus gresit.
YLARI spune:
Cleo, deci m-am relaxat bre, culcat fata, eu m-am apucat sa fac bagajul (cica - de fapt mai bantui pe net, rup vreo 3 jocuri de pe feisbuc in doua) Puiul - am mancat pieptul ca era facut bine, restul la catzei, deci n-am ce sa upgradez. Aia cu pedichiura e buna, asa am sa fac. Eram fericita acu vreo 3 minute ca se vedea un petec de cer si un coltz de soare, dar vaz ca s-au dus. In fine, noi sa fim sanatosi, fug sa impacheteeeeeez!!!!!
POZE
Edit: ketchup ii place si Evei, cica e niam-niam a gustat o data la tip top de pe pizza. Mereu cand trecem pe acolo zice mama-tata-papa-niam-niam Sifonara...
Edit 2: Aia cu acordeonu au venit si la mine in fatza blocului!
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Cleo, deci m-am relaxat bre, culcat fata, eu m-am apucat sa fac bagajul (cica - de fapt mai bantui pe net, rup vreo 3 jocuri de pe feisbuc in doua) Puiul - am mancat pieptul ca era facut bine, restul la catzei, deci n-am ce sa upgradez. Aia cu pedichiura e buna, asa am sa fac. Eram fericita acu vreo 3 minute ca se vedea un petec de cer si un coltz de soare, dar vaz ca s-au dus. In fine, noi sa fim sanatosi, fug sa impacheteeeeeez!!!!! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Edit: ketchup ii place si Evei, cica e niam-niam a gustat o data la tip top de pe pizza. Mereu cand trecem pe acolo zice mama-tata-papa-niam-niam Sifonara... Edit 2: Aia cu acordeonu au venit si la mine in fatza blocului! |
pai da, ca au plecat de lam ine! ptiu, erau pe scara la noi...