Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Zilele voastre linistite pe aici s-au dus ..adica m-am intors. Hahahhaha

Simonachip: felicitari Uraaa, sa fie asa cum iti doresti si sanatos/asa si frumos/asa si papacios/asa

Lorich: felicitari pentru codite.

Ylari: vreme frumoasa si distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Micaela multa sanatate Dariutei! Speram sa fie ceva trecator.
Pai eu nu stiu ce vreau, sunt foarte confuza, nici nu am nici o presimtire si am momente cand vreau baieti, am momente cand vreau fetita. Pentru Patrick as vrea inca un baietel. Pentru mine parca as vrea o fetita. Orice, numai sanatos sa fie si sa stea acolo pana la capat!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

danicris succes! votat

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Gata soferita Danicris te-am ajutat! Opel am avut si noi in Romania, faina masina.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele, felicitari lui Simo pt bebelus
Si eu am fost la eco la doct Radulescu cel cu care am nascut si pe G.B., diferenta dintre el si o alta doct care imi facuse eco la inceput e superioara, o sa nasc tot cu el tot ceza , tot anestezie generala , pe 11 februarie daca tot e ok, la Medlife.
Pana atunci ma monitorizeaza o data la 2 sapt, pt siguranta, acum ma mai duc pe 29 Iulie pt Bitest si o a 3-a eco. Azi mi-am facut si analizele, cele obligatorii si cele cu plata, am innebunit cat am dat pe cele cu plata vreo 1200 de Ron si inca voi mai avea de facut.
Sapt asta ca am stat pe acasa desi nu sunt obisnuita deloc am pus fructe le congelator pt prajituri: afine, zmeura , visine si caise.
Maine dim plec la nunta la Pitesti la un var de-al sotului stau pana Duminica si apoi sapt viitoare la munca pt ca dupa aia sa plec si eu intr-un binemeritat concediu de 2-3 sapt.
Va pupam pe toate

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna

Simonaaa, felicitaaaaaaari! Ma bucur pentur tine! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bebe sanatos si cu codite, sa nu ajungi "soacra cu trei nurori"!!!

Desiree, ma bucur ca ati revenit acasa si e mai bine Victoria.

Dani, te-am votat! Multa bafta!

Ylari, drum bun si vreme frumoasa!

Micaela, sanatate Dariei!

Lorich, multam'

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Buna dimineata, fete dragi.

Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat !

Sunt in continuare soferita de Romania. Ajutati-ma sa merg mai departe : http://soferderomania.promotor.ro/danicris Multumesc frumos.

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata
Dani, votat de 2 ori si ieri si azi.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Dani, votat si eu!
Fetelor va pup pe toate!
Ma obsedeaza vremea asta...
Azi fac bagajele, gata!
Maseaua inca ma doare, cu tot mersul meu la dentist si antibiotic... Am doua saptamani, cand ma intorc daca inca ma mai doare, o scot, am zis... nu se mai poate...
Eva e bine, tare cumintzica sa o pupe mami pe ea, ieri am colorat, ne-am jucat, a dat sa pape la papusi, le-a dat apa dupa aceea, ce sa mai, foarte dedicata, m-a impresionat!
Weekend frumos tuturor si sa auzim de bine!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Va las o cafelutza si va pup fetele, plec la mama si maine la munte la Vlady, abia astept mi-e dor de bebeul meu cel mare

Ne revedem peste o saptamana, pana atunci vacanta placuta celor care mai pleaca, sanatate puiutilor bolnaviori, pupici speciali printesei Victoria si o mare imbratisare tuturor mamicilor!!

Mergi la inceput