Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hmmmm, am zis ca numai citesc, nu postez, ca-s pe fuga...dar nu se poate! Din motiv de...
LA MULTI ANI, FLORIC!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Si eu tot pe fuga, spun LA MULTI ANI

FLORIC

multi si multe

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LA MULTI ANI FLORIC

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Curea, si noi am avut probleme cu digestia, la fel ca la voi, scaune moi, dar nu multe, cateva (2-3) in zi, si cu mucus. I-am facut copro, nu avea nimic. Eu nu m-am stresat asa tare, i-am dat doar ceai de menta, noroc ca il bea. Atentie: ceaiul de menta se face din infuzie, iar menta/pliculetul se lasa maxim 10 minute, altfel ataca flora. LA noi simplul ceai si eliminarea fructelor din menu a rezolvat problema. La voi sunt si apoase scaunele? Sau doar moi si cu mucus?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello. Bagat injineru' la somn, era frant, saracu'... Ca la dus a avut o tentativa de a vomita in masina, asa ca am hotarat sa ma intorc cu metroul (+ tramvai).

In a nutshell: Novus pe care o stiti de pe forum nu e nici 10% din cea reala. Pozele o prind cam serioasa, iar ea e numai zambet, emana optimism (de-ala contagios) si e mult mai frumoasa in realitate!
Iar Alexandra s-a facut fata serioasa, nu mai imparte zambete gratis, tre' sa muncesti taica pt un suras.

Ana de Paris are un aer distins si cald in acelasi timp, combinatie mai greu de gasit. Iar "madmoazela" e spirt, chiar daca se incadreaza la categoria pana. Si mi-a apreciat productiile culinare, ca fiu-meu mi le-a scuipat in freza.

Bineinteles ca injinerul meu avea treaba, asa ca am apucat sa schimb cateva cuvinte cu fetele doar cat am stat la terasa, in timpul unei rapaieli, ca dup-aia... vedeti voi in poze... toti copiii erau la un loc de joaca, al meu ramasese cu pete albe pe harta si s-a bagat la cartografiat...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Si cateva poze. Din pacate nu prea au fost poznaci la intalneala. Si am ratat cateva fete - Simply si Monique, iar PetraTudor apare doar in fundal :(

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Curea, cum ti-au zis si fetele, daca nu e diaree, ci doar scaune moi, ar trebui sa se rezolve cu regim si ceai.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna noapte

noi raportam o noapte fara evenimente.
maria e ok, nu sunt modificari in comportamentul ei. ma rog sa fi scapat cu bine din toate aceste lovituri.
multumim ca v+ati gandit la noi

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

LA MULTI ANI FLORIC!

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!
ANAAN, fii pe pace cu retardul psihic al Guliei, tanti aia era obosita, in cel mai bun caz! Luca n-ar duce nimanui nimic la comanda, nu spune niciun cuvant (a spus intr-o vreme mama si happ=apa, tata n-a zis niciodata cu directie) si nu prea colaboreaza el in general la "educatie". Dar pot sa jur cu mana pe inima ca e un copil istet. Poa' sa-mi zica mie orice doctor, tot mama simte prima ca ceva nu-i ok. Cu piciorusele o fi o defectiune mica (pe aia o banuiai si tu), dar reparabila.

Hai sa va povestesc si eu o faza mai ciudata, care m-a pus pe jar un moment, dar m-am calmat singura si l-am calmat si pe Mimishor. In momentele de relaxare la muzica sau desene inainte de nani, ieri la pranz, cu repetitie seara, Luca era scuturat de mici fiori, de fapt un fel de spasme. Intai am zis ca a facut pipi, dar se repeta figura la interval de cateva minute. Atunci am zis ca se incordeaza el sa faca vreun partz , dar prea tremura din tot corpul, si stie sa traga parturi, se indeasa altfel...Pumnii nu-i strangea, dintii nu-i scrasnea, deci nu se incorda de nervi. Si oricum, ramanea impasibil dupa scuturaturile astea, parea ca n-are nicio treaba cu ele, nu-s ale lui. Si am tot procesat tot felul de scenarii sa descopar o posibila cauza, pana am facut oarecum legatura cu faptul ca in ultima saptamana e tot mai curios despre corpul lui si de-a dreptul fascinat de putza. Cum e fara scutec, automat e cu mana pe cuc. Si i se cam ridica steagul. Si mi-a venit ideea ca poate il simte pe cuc si dinauntru-inafara, adica nu doar prin pipaitul degetelor, ci ca e o senzatie noua mai complexa si incearca sa se cunoasca si altfel...poate ca acolo vrea sa se "incordeze" si nu stie cum. Si mi s-a parut plauzibil, asa ca m-am linistit. Pana seara, cand am citit postarea ta (n-am fost in stare sa scriu nimic) si a mai venit si Mimi si l-a vazut scuturandu-se asa din toate incheieturile si a sarit pe el cu "Luca, tati, ce ai, tati!!" de m-am speriat si eu iar, dar m-am linistit de tot cand mi-a confirmat tati teoria cu putza, si la urmatorul "spasm", Luca si-a scos suzeta si a ridicat sprancenele - deci o facea intentionat!
Daca nu ma prindeam de faza si ma duceam la doctor cu "il apuca tremuratul, cu repetitie la cateva minute, inainte de nani", ce ziceti, aveam sanse sa ajungem la RMN, cu diagnostice cat mai cool?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput