Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Cristina, pai si Hidrasecu si Smecta sa da in caz de diaree, nu provoaca diaree, eu nu inteleg ce a zis dr. Debridat nu ti-a dat? e cel mai bun la indigestie. Pt rehidratare incearca mai bine saruri de rehidratare de la Humana.
Ce papati la regim?

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Si mai bun ca hidrasec e eco florina, nu stiu daca il mai gasesti, poate sensiblu, helpnet, repara cel mai bine burtica. Ce diagnostic i-a pus dr?

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Am facut diaree de la un ananas fermentat. Am inceput sa ii dau biotics caci acum 2 saptamani a fost racit si i-a dat antibiotic. Ii dadeam biotics inainte de a avea diaree. Dupa ce a inceput sa aiba diaree i-am dat smecta in ceai de menta(nu il suporta ceaiul de menta asa ca i-am dat cu seringa).
Suntem pe regim: banana, orez fiert sticksuri, pilaf cu morcov si carnita de pui, nana fara lactoza, branza calcica, mar copt si i-am mai dat niste orez expandat cu seminte de in. Si azi m-am gandit eu sa ii combin si hidrasec si smecta in lapte fara lactoza.
Doctora mi-a zis ca pana maine sa nu ii mai dau nici un medicament. Debridad i-am dat cand a facut infectie avea si diaree si febra. Acum nu mai are diaree fiind pe regim, doar 4 scaune mai moi si ultimul a fost cu mucus... sper sa nu faca alte complicatii. Mi-a zis sa il tin pe regim. Supa de morcovi nu o sufera cand ii dau ceai de menta isi face scarba... asa ca ii dau apa si laptic. O sa iau sarurile pe care mi le-ai recomandat. multumesc tare mult scuze ca ma bag peste voi ...

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Stiu de patania cu ananasul , imi pare rau, dar nu am retinut daca ai spus si ce diagnostic a pus doctorita, ca daca e doar indigestie e ok numai regim, ceai, saruri, smecta. daca e mai grav...
Pai pana isi revine cu burtica, da-i sa pape putin si ce vrea el din ce e permis, nu trebuie obligatoriu din toate. Claudiu a papat 3 saptamani numai biscuiti dietetici si ceai de menta, dupa ce a facut gastro-enterita, iar dupa ce s-a pus pe picioare a inceput sa pape serios (pacat ca nu l-a tinut mult). La voma, diaree, important e sa isi revina stomacelul, si nivelul de rehidratare electrolitica, nu atat sa manance mult si din toate. Pt ca daca nu s-a refacut flora, oricum, orice papa va elimina iar.
Insanatorire grabnica lui Radu!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am pus niste poze cu voinicul meu, inclusiv aia cand urca scarile (filmata acum o luna), ne scuzati fundul gol

http://family.webshots.com/album/578135682NklfHP?vhost=family

Mergi la inceput

Ramona, e super Stefan, el barbatel in toata firea, ridica alternativ piciorul pe treapta.
Aici isi imbratisa/dansa gagica?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Multumesc tare mult monica ca m-ai ascultata si m-ai sfatuit. Cred ca are doar indigestie, nu avem un diagnostic a mentionat doar ca este de la alimentatie alterata. Acum nu mai avem scaune diareice , mentionez ca nu am avut voma. Voi incerca sa ii dau ceai de menta. Radu are pofta de mancare, la pranz a mancat un castronel cu orez cu morcovel si o pulpita de pui partea superioara. Nu il fortez cu mancatul. Sa speram ca isi va reveni doar cu regim. Mai am in casa paste din orez o sa le prepar cu branza calcica. sa vad daca il vor incanta. Felicitari pentru regim , pt printesa cum urca ea scarile singurica...f tare. Am vazut si poze cu stefan f. haios.
Multumesc tare mult pt gandurile tale.

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ramona, Stefan este suuuper! Ce m-am distrat cum urca el scarile cu fundu' gol!

Ayla, am citit cate ceva din cartea recomandata, mi s-au parut unele activitati chiar interesante si ingenioase+usor de pus in practica!Sunt unele ghiduri de-astea, de-ti prinzi mintea incercand sa pui in practica activitatile recomandate, dar, in acest caz, lucrurile mi s-au parut simple si fain explicate. Nu stiu daca v-am spus vreodata ce m-a deprimat pe mine, pe la inceputul experientelor de mama,o cartulie intitulata "Am un bebe, cum il cresc?" de Cristina Milicescu. Mai, femeia aia l-a nascut pe Superman! Facea copilul autoarei niste chestii si propunea tanti niste activitati, de te durea capul numai cand le citeai!!!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am uitat sa zic: nici eu n-am reusit sa vad clipul cu Luana

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Ramona, e super Stefan, el barbatel in toata firea, ridica alternativ piciorul pe treapta.
Aici isi imbratisa/dansa gagica?

_

Imediat dupa poza aceea, s-a impins in fetita (mai mare ca el cu 10 zile) cu gandul sa o stranga mai tare la piept si s-au rasturnat amandoi, el lovindu-se serios la frunte ... dar avem un vecin de bloc cu 2 gemene (cu 2 luni mai mari), cand se intalnesc se lasa cu sarutari in grup, mori de ras, poate reusesc sa-i filmez odata...

http://family.webshots.com/album/578135682NklfHP?vhost=family

Mergi la inceput