Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***
Raspunsuri - Pagina 13
Ayla21 spune:
Cristina, pai si Hidrasecu si Smecta sa da in caz de diaree, nu provoaca diaree, eu nu inteleg ce a zis dr. Debridat nu ti-a dat? e cel mai bun la indigestie. Pt rehidratare incearca mai bine saruri de rehidratare de la Humana.
Ce papati la regim?
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
Si mai bun ca hidrasec e eco florina, nu stiu daca il mai gasesti, poate sensiblu, helpnet, repara cel mai bine burtica. Ce diagnostic i-a pus dr?
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
curea spune:
Am facut diaree de la un ananas fermentat. Am inceput sa ii dau biotics caci acum 2 saptamani a fost racit si i-a dat antibiotic. Ii dadeam biotics inainte de a avea diaree. Dupa ce a inceput sa aiba diaree i-am dat smecta in ceai de menta(nu il suporta ceaiul de menta asa ca i-am dat cu seringa).
Suntem pe regim: banana, orez fiert sticksuri, pilaf cu morcov si carnita de pui, nana fara lactoza, branza calcica, mar copt si i-am mai dat niste orez expandat cu seminte de in. Si azi m-am gandit eu sa ii combin si hidrasec si smecta in lapte fara lactoza.
Doctora mi-a zis ca pana maine sa nu ii mai dau nici un medicament. Debridad i-am dat cand a facut infectie avea si diaree si febra. Acum nu mai are diaree fiind pe regim, doar 4 scaune mai moi si ultimul a fost cu mucus... sper sa nu faca alte complicatii. Mi-a zis sa il tin pe regim. Supa de morcovi nu o sufera cand ii dau ceai de menta isi face scarba... asa ca ii dau apa si laptic. O sa iau sarurile pe care mi le-ai recomandat. multumesc tare mult scuze ca ma bag peste voi ...
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12
Ayla21 spune:
Stiu de patania cu ananasul
, imi pare rau, dar nu am retinut daca ai spus si ce diagnostic a pus doctorita, ca daca e doar indigestie e ok numai regim, ceai, saruri, smecta. daca e mai grav...
Pai pana isi revine cu burtica, da-i sa pape putin si ce vrea el din ce e permis, nu trebuie obligatoriu din toate. Claudiu a papat 3 saptamani numai biscuiti dietetici si ceai de menta, dupa ce a facut gastro-enterita, iar dupa ce s-a pus pe picioare a inceput sa pape serios (pacat ca nu l-a tinut mult). La voma, diaree, important e sa isi revina stomacelul, si nivelul de rehidratare electrolitica, nu atat sa manance mult si din toate. Pt ca daca nu s-a refacut flora, oricum, orice papa va elimina iar.
Insanatorire grabnica lui Radu!
_
ramona7575 spune:
Am pus niste poze cu voinicul meu, inclusiv aia cand urca scarile (filmata acum o luna), ne scuzati fundul gol ![]()
http://family.webshots.com/album/578135682NklfHP?vhost=family
Ayla21 spune:
Ramona, e super Stefan, el barbatel in toata firea, ridica alternativ piciorul pe treapta.
Aici isi imbratisa/dansa gagica?
_
curea spune:
Multumesc tare mult monica ca m-ai ascultata si m-ai sfatuit. Cred ca are doar indigestie, nu avem un diagnostic a mentionat doar ca este de la alimentatie alterata. Acum nu mai avem scaune diareice , mentionez ca nu am avut voma. Voi incerca sa ii dau ceai de menta. Radu are pofta de mancare, la pranz a mancat un castronel cu orez cu morcovel si o pulpita de pui partea superioara. Nu il fortez cu mancatul. Sa speram ca isi va reveni doar cu regim. Mai am in casa paste din orez o sa le prepar cu branza calcica. sa vad daca il vor incanta. Felicitari pentru regim , pt printesa cum urca ea scarile singurica...f tare. Am vazut si poze cu stefan f. haios.
Multumesc tare mult pt gandurile tale.
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12
Anaan spune:
Ramona, Stefan este suuuper! Ce m-am distrat cum urca el scarile cu fundu' gol!![]()
Ayla, am citit cate ceva din cartea recomandata, mi s-au parut unele activitati chiar interesante si ingenioase+usor de pus in practica!
Sunt unele ghiduri de-astea, de-ti prinzi mintea incercand sa pui in practica activitatile recomandate, dar, in acest caz, lucrurile mi s-au parut simple si fain explicate. Nu stiu daca v-am spus vreodata ce m-a deprimat pe mine, pe la inceputul experientelor de mama
,o cartulie intitulata "Am un bebe, cum il cresc?" de Cristina Milicescu. Mai, femeia aia l-a nascut pe Superman!
Facea copilul autoarei niste chestii si propunea tanti niste activitati, de te durea capul numai cand le citeai!!!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Am uitat sa zic: nici eu n-am reusit sa vad clipul cu Luana
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Ramona, e super Stefan, el barbatel in toata firea, ridica alternativ piciorul pe treapta. ![]() Aici isi imbratisa/dansa gagica? ![]() _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Imediat dupa poza aceea, s-a impins in fetita (mai mare ca el cu 10 zile) cu gandul sa o stranga mai tare la piept si s-au rasturnat amandoi, el lovindu-se serios la frunte

... dar avem un vecin de bloc cu 2 gemene (cu 2 luni mai mari), cand se intalnesc se lasa cu sarutari in grup, mori de ras, poate reusesc sa-i filmez odata... http://family.webshots.com/album/578135682NklfHP?vhost=family