Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

...ca eram dependenta de banda de alergat si faceam zilnic 8 kg pe ora, plus masaj.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Ayla...si eu arat "bine" dupa 8 kg de inghetata...nu de alergat pe banda...

Voi, cele tinere si suple, va invidiez!!! Cred ca va hraniti cu dragoste si nu cu mancare ... tre sa imi gasesc un amant, nu?

Gata, fug sa ma imbrac pentru intalneala din parc...dar va las un mesaj de la Piton:

"vbbbbbbbbb gjfdfyhiubb hg bn b b h bjnngtfbx f cfbihfgvv bgv v bgbgfv bb g fxc bv bjm,; nn bnb b bbb hjhgfnhnhjh bbvhhjb bh hv vv"

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani, FLORIC

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:

...ca eram dependenta de banda de alergat si faceam zilnic 8 kg pe ora, plus masaj.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa

Ayla...si eu arat "bine" dupa 8 kg de inghetata...nu de alergat pe banda...

Voi, cele tinere si suple, va invidiez!!! Cred ca va hraniti cu dragoste si nu cu mancare ... tre sa imi gasesc un amant, nu?

Gata, fug sa ma imbrac pentru intalneala din parc...dar va las un mesaj de la Piton:

"vbbbbbbbbb gjfdfyhiubb hg bn b b h bjnngtfbx f cfbihfgvv bgv v bgbgfv bb g fxc bv bjm,; nn bnb b bbb hjhgfnhnhjh bbvhhjb bh hv vv"

_

30 martie 2009

8 km, nah, nu rade ca-s beata de cap, oricum n-a citit nimeni detaliat si cine a citit a inteles.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Si revin pt Lucia, ca nu vreau sa se creada ca ma laud, nu fugeam o ora, ci faceam 8 km intr-o ora, imi stabileam un program, de ex, la inceput, dorind sa am efect cardio, si sa rezist cat mai mult, ca timp, nu ca viteza, jumatate de ora puteam sa merg 1 minut, fugeam 1 minut, si asa alternam, dar nu modificam viteza de la 8 km/ora, nici mai mult, nici mai putin. am inceput sa-mi castig tonusul, si sa mi se para greu sa merg cu 8 km, si usor sa alerg cu 8 km. apoi jumatate de ora alergam 1 minut 8km, 1 minut 10km, 1 minut 8 km, apoi mers 1 minut 6km de relaxare. Asta pana am ajun sa rezist sa alerg 30 minute constant si fara pauza de mers. cand am reusit sa alerg 30 minute cu 8 km, nu mai faceam o ora, ci imi stabileam un program in acele 30 minute, si cresteam si viteza, in limitele 10-12 km/h, dar nu mult ca timp, maxim 5 minute, ca oboseam si scoteam limba, si apoi aveam nevoie de mers la 6 km, ceea ce e putin. ultimelem sedinte faceam doar mers in panta la 15% inclinatie, cu 6-8 km/h pt tonifierea picioarelor.
Lucia, pupam pe Victor, viitorul dependent DC iar tie iti doresc pofta buna la inghetata, daca iti permiti si un amant, sigur scapi mai usor de calorii.
Cand am scris mesajul cu dieta, fi-mea era pe capul meu, imi cotrobaia prin geanta, a rasturnat toata "garsoniera" pe care o car acolo, eu stateam pe jos pe covor, incercand sa trimit mesajul pana nu moare bateria la laptop, tanti facea curat pe hol-baie-gresie, eu asteptam sa termine sa fac dush si sa pot urca si eu cu Luana la nani in pat. Iar dupa 5 zile de dieta si 8 zile de pazit copil bubos si scarpinos sunt beataaaaa de cap. Asa ca orice sa mi se ierte, va rog!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

BIANCA, PISIGRI - da, aia erau bivoli. Va zice cine a copilarit cu draci de-aia.

ANCA - am dat eu detaliile, nu o mai suna si tu.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Ayla tu esti cu kg.in loc de km. iar eu suntcu forum comun in loc de mail comun

Stefan al meu urca scarile de zici ca e speedy gonzales, mai ales la fratele , are scarilde ce duc la mansarda, sunt mult mai grele decat cele de la bloc unde e disperat daca nu-l las sa faca macar un etaj , m-a si "certat" o vecina ca e prea mic etc. etc.... am filmat pe undeva dar nu stiu unde este clip-ul...

Merci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

LA MULTI ANI, FLORIC!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

super, multumesc, ayla! e o scumpa printesa dalmata am revazut si clipuri mai vechi.

Scuzati zulufii necoafati
Uitai sa spun ca Luana a crescut 4 cm in inaltime in ultimele 4 luni, de aceea la greutate n-a prea mai pus, in schimb a scazut acum cu boala la 8,250 kg, dar acum papa mai bine. Eu cred ca pana pe la 2 ani va recupera fizic, si va ajungem din urma. Nu ne bagam la categoria grea.

_

cred ca e ceva normal, am cintarit-o si eu pe Izia ieri si era la 9 kile si juma, deci cu 200 de grame sub ultima cintarire la medic. Nu ca m-as uita io asa atenta la asta, dar remarcasem deja ca nu s-a mai ingreunat, asa, okiometric vazusem :)
Ar trebui sa o masor, cred ca asta o sa fac deseara, o sa ii pun o banda de masurat, sa vedem cum/cit creste. Imi amintesc ca tare imi placea sa merg la tocul usii sa ma masor, cind eram mica, sa vad ca "sint mare", adica am crescut de la ultima masuratoare
Citii si io doua-trei rinduri din cartea aia cu dezvoltarea copilului, dar m-a plictisit ilico .... nu am rabdare sa citesc, dar apoi sa o pun in aplicare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Floric!
Cat despre ghicitoare... 30 si... 0?

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

salutare mamici scuze ca nu am avut timp sa citesc din urma recuperez diseraa stie cineva...ce complicatii poate da combinatia urmatoare:1/2 plic hidrasec cu 1 plic smecta in lapte fara lactoza in conditiile in care radu are scaune moi din cauza unui ananas fermentat? pediatra mi-a zis ca poate avea scaune moi. sper sa nu existe mai multe complicatii multumesc. azum a avut un scaun cu mucus in conditiile in care suntem pe regim..
multumesc

http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12

Mergi la inceput