Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***
Raspunsuri - Pagina 15
Anaan spune:
Simplyana, cum stii tu sa ma faci sa rad!
Acum ma gandeam ce-ar zice tanti neuroloaga
sa consulte un bebe cu tremurici de la putza si care zice kkat (Uali
)?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
PETREAN, imi pare tare rau ca nu s-au rezolvat problemele.
sa fie tot raul spre bine, sa scapati de orice interventii.
curea, si noi cand am avut odata diaree, tot smecta si hidrasec am luat si a fost ok.mancarea noastra de regim a fost multa tzitzi.
sanatate multa.
ramona, dar stefan e tot un zambet. da tu cuscra ai? ce zice de poza cu domn`soara?![]()
am vazut si pozele biancai.

SUPERBE! toate . si noua tot Sucevita ne-a placut cel mai mult, desi mi-ar fi placut sa "facem" manastirile in vreo 2- 3 zile. eu is mai la "relanti"![]()
biserica neagra a vizitat-o doar tati, eu dadeam la ratuste de la mersul cu masina ca stiti ca am mare rau de masina.
ma mir cum de rezisti la cate mii de km faceti voi.
gigelica,
unde a cazut sertarul pitounului in cap.
pe vladimir ai reusit sa-l mai imbunezi?
inapreda, sa stii ca as lasa painea pe friptane si ciorbe cu afumatura, ca-s lesinata dupa tot ce-i afumat.
a venit tata din ardeal si mi-a adus cateva sortimente de sunca afumata. mancam sunca cu rosii si castravete dpa fiecare masa. desert![]()
![]()
ayla, desi nu-s ambitioasa, m-as baga la regimul tau daac as slabi atat cat zice, da eu nu garantez ca o sa am dpa aia un stil sanatos de mancare. eu mananc tare haotc.
mult, amestecat, dulce, sarat, iar dulce...de-astea.
uali, si noi tinem olita tot pe post de mobilier.maria nu sta mai mult de 2 sec pe ea. a facut o data ceva kk si odata ceva pipi, dar din greseala.![]()
Botzul meu de aur din 10 Martie 2009
mihaelacg spune:
simplyana, am ras pe infundate ca doarme maria si suntem amandoua in dormitor.
eu imi si incipuiam tot scenaiul asta.
pt luca satisfacutul. sigur e de la puta(cum zice maria)
Anaan spune:
Mihaela, ma bucur ca ati avut o noapte linistita, o meritati din plin!
Petrean, sper sa fie bine cu Andrei, sa iesiti din perioada asta urata si sa va recapatati linistea!
simplyana_m spune:
MIHAELACG, pupam Caprioara ranita, draga de ea, ce de patimeste in ultima vreme!
sa treaca si buba, si sperietura!
Vedeti ca soacra-mea mi-a scris pe mess (![]()
![]()
) acum o saptamana, (ca eu n-am si nu servesc tv/radio, asa ca ma informeaza ea) ca a zis Urania ca zodia pestilor e prost aspectata in casa sanatatii (
) in urmatoarea perioada, sa am grija de mine si de Luca, sa nu ne imbolnavim. Asa ca poate de-aia ghinioanele!

toti pescutii bolnaviori, si nu numai!
Am vazut performantele Luanei cu buline
si Stefanelului 
la scara! Bestiali!
BIANCA, suuuper plimbareala voastra 

, cele mai faine poze mi s-au parut si mie alea cu tine topaind si alea cu bivolii pititi in balta!

http://www.lucamic.blogspot.com/
Anaan spune:
Am savurat, in sfarsit, pozele Biancai, ca ieri nu am fost chiar in cele mai bune toane. Asa mi-au facut un dor de haladuieli prin munti, de numa-numa!
mihaelacg spune:
monnvas, 

pt poze.
vazut gasca frumoasa.tare-mi sunt dragi intalnirili voastre. v-a ploua si pe voi, nu? la gl a fost vijelie mare.
si te cred pe cuvant cu toate comentariile. abia astept si eu s-o cunosc pe novusica.vine cica si la galati. dau un peste la cuptor si multe praji pt ardeleni.
numai sa vina.
mihaelacg spune:
adee, da ce-i mai place si arianei sa-si puna toate cele in cap. si-i place si bericica, ai?maria are o poza inconjurata de sticlele de bere goale de la petrecerea lu nana`su la iarba verde. maria imi da de treaba mereu ca-mi scoate din sertare toate castroanele, cratitele. mai ales ca eu am facut praji(si mai fac) ca e botezul nanutului si sta dupa fundul meu.
pai fetelor, mi-e groaza s- las pe maria cu mama. a venit de la felix, si se ofera sa i-o dau pe maria la ea, dar mi-e frica .la cate apatit, tb pazita ca pe ochii din cap.
Anaan spune:
Monnvas, vazut pozele
.Asa mi se pare ca a crescut Chiscuta ta, si-i frumoooos cu ochii aia negri ai lui!Io raman la teoria mea: coloritul tau si trasaturile lui tati(culoarea ochilor cred ca tot de la tine vine).

La multi ani, FLORIC
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009