Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***
Raspunsuri - Pagina 16
mihaelacg spune:
la noi maine si poimine vin iar apele.iar imi vine tati noaptea acasa. si pe un sal. de 2 lei.
astazi am dat de decizia lui de red a sal cu 25 %.nici nu mi-a mai aratat-o sa nu ma necajesc. are 840 ron brut.am senzatia ca e un vis urat si astept sa ma trezesc.in sit in care pleaca dimi si vine noaptea in multe zile din saptamana.
romania.....

sa pleci simply, si sa nu te uiti inapoi. doar la cei dragi tie.
cum mai stati cu plecarea?
Botzul meu de aur din 10 Martie 2009
mihaelacg spune:
frumos rau domn injiner cu ochii lui patrunzatori si tenul colorat
mie mi se pare ca seamana cu monica. asa-mi place ultima poza cu ei doi
da nu ma luati in seama posibil sa gresesc doar pt ca seamana la culoare.![]()
mihaelacg spune:
anan, da tu o poza proaspata cu gulia nu mai pui?
fetelor, avem vreun jurist printre noi?am mare nevoie de un sfat.rog help, ca nu pot sa mai dorm de cateva nopti.
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg la noi maine si poimine vin iar apele.iar imi vine tati noaptea acasa. si pe un sal. de 2 lei. astazi am dat de decizia lui de red a sal cu 25 %.nici nu mi-a mai aratat-o sa nu ma necajesc. are 840 ron brut.am senzatia ca e un vis urat si astept sa ma trezesc.in sit in care pleaca dimi si vine noaptea in multe zile din saptamana. Botzul meu de aur din 10 Martie 2009 |
of!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
simplyana_m spune:
La intalneala fu grozav! Noroc cu ploaia, ca am tras la o terasa si am mai schimbat o vorba cu vecinii (eram multi si insirati, n-am putut socializa cu totii, dar orisicat!), eu mai mult m-am conversat cu Alexandre, care e foarte simpatic cu "furculisioanele" lui, vroia grisine, si zicea ca si lui ii place beotz (adica batz pe frantuzeste) ![]()
!
Multa lume, si frumoasa, fetele bibilite (sau in curs, ca Anca avea prog la manicura), gata de mers la mare 

Fuseram asa (cer scuze domnilor ca nu le cunosc numele): Eu+ Luca, Anca+ Adrian(BB3), Monique+ Ioana, Novus+ dl.Nokia+ Alexandra, Andiaroro+ dl.Andiaroro+ Alexandre+ Anastasia, Pisik+ dl.Pisik+ Ana, Gigelica+ Piton, Ela+ dl.Ela+ Ianis, Monnvas+ Cristian, PetraTudor+ Bogdanel, Saby+ Adi+ Maia! Ditamai gasca! Frumosi si veseli toti, am fost foarte bucuroasa sa-i cunosc pe Novus&Co, Andiaroro&Co si Gige cu Piton!!!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Anaan spune:
N-am mai apucat sa fac poze, cu evenimentele din ultimul timp...da' zilele astea punem de-o sedinta foto![]()
Chiar, Mihaela, cum mai e situatia cu apele la voi? Astia la tv zic ca maine vine viitura aia mare...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
BULGAROAICELE VESELE, S AVETI VREME FRUMOASA, FARA INCIDENTE SI ACCIDENTE SI SA VA DISTRATI MAXIM! SI DRUM BUN CU BB-I LINISTITI LA BORD.![]()
simplyana_m spune:
Nici nu terminai de spus, ca ma si da consortul la o parte de la comp!
MIHAELA, cu plecatul nu stiu cum stam, ca abia incepem sa ne organizam. Ne trebuie pasapoarte la toti 3, si certificat de casatorie cu apostila. Luni purcedem dupa ele!
, fug ca ma goneste!
A, Monnvas, multam de poze!
http://www.lucamic.blogspot.com/