Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***227***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

asteptam sutingul
pai da, vin apele. maine la petrecere eu si o tipa o sa fim fara barbati. al ei e pompier si is consemnati.va de noi, la cat de saraci suntem , viitura ne trebuia.

Botzul meu de aur din 10 Martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Da, da:Bulgaroaice vesele, sa va mearga bine prin tara vecina si prietena, sa va hodiniti, bebeii sa fie cuminti, sanatosi si multumiti si sa aveti parte de vreme buna!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

asteptam sutingul
pai da, vin apele. maine la petrecere eu si o tipa o sa fim fara barbati. al ei e pompier si is consemnati.va de noi, la cat de saraci suntem , viitura ne trebuia.

Tin pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

noapte buna fetili, ma bag si eu la nani, ca maine am tb.n-am chef de party, n-am cu ce sa ma imbrac. am o super rochie sexy rau cu o funda pe un umar si unul gol(cu vizibilitate maxima la o tzitzi)conica, misto rau, dar nu am incaltari asa sexoase negre.bani n-am sa-mi iau, asa ca pas.
am incaltari de sezon rosii de ocazie, nu-mi vin hainele pt sandalele rosii.prea tare. nu stiu ce-o sa fac

Mergi la inceput

Noapte buna, merg si eu la.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Floric la multi ani sanatosi si fericiti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

LA MULTI ANI, FLORIC!!!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Floric, La multi ani fericiti!!!

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cucuiete, veniti la o cafea cu...seminte de bostan?

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am vazut pozele din Herastrau; frumoasa gasca!
Multumim, Monica! Din punctul MEU de vedere, te declar cistigatoare la sectiunea "cea mai titi"; m-a convins ultima poza -cea in care esti cu bebe Cristian; sinteti frumosi rau amindoi, ce conteaza cu cine seamana?

Urez si eu numai "treburi la superlativ" pentru cucuietele excursioniste si, ca sa ma consolez, astept...cu sirg intilneala din septembrie.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput