Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
oani_2002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
da potoleste-te femeie...ia-o usor..e o boala a copilariei..din cate tot citesc io....e precoc jiji tau....din burta facea ca nebunu..ce vrei...vei plange asa la toate cele? il faci si pe el sa se sperie si sa simta tensiune....ce vrei sa faca boala asta la 28 de ani ca je?....( luata de la scoala de la copii) hai ca mai e un pic si gata...bine ca e sub control...si ca ai primit info si ca stii ce trebuie facut...DAR NU MAI PLANGE....ca nu-i trece mai repede, serios... hai sa pupam ivanelul si pe mami lui... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
Cel mai misto sfat de pana acum! Sinteza sintezelor! Esti o dulce, de ce nu ela!
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
simplicity spune:
Multumim de cafea Haircut,ai si un PM
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
myky791 spune:
bea capul sus. ivanelul te simte ca esti suparata si il agita si pe el mai tare. ai sa vezi ca il pui tu repede pe picioare. curaj. multi si fruntea sus. noi suntem aici langa tine.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel OANI, sa treaca otita. a fost la piscina sau...? se mai face si de la altceva/curent? ce ne facem (si) noi cand te intorci la munca? Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Asta externa, pe canalul auricular extern de obicei apare de la piscina. Apa care stagneaza, macereaza pielea si predispune la infectii. Mai poate apare de la mici rani provocate de stergerea mai agresiva in ureche, de scarpinare sau de incercarea de extragere a cerumenului. Nu-i necesar AB. Se pun doar picaturi cu ceva corticoid si ceva AB local. Daca se repeta, s epot folosi tampoane auriculare la piscina.
Andre merge de 2 ori pe saptamana la inot, dar nu a facut pana acum.
Ma mai primiti dupa ce ma intorc la munca? O sa pot intra doar noaptea, ca la serviciu daca as sta pe net, as fi ca dr-ii aia care au facut scoala in 19...si n-au mai studiat nimc.
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
cristies spune:
Buna gagici!
Scuze ca n-am anuntat cu capitolul, gaza s agita si nu stiam daca-l duc la capat. Si tot eu am acceptat toate cererile e pe contul comun.
Xela, ti-am admirat pozele! Superbe, iar locatia... de vis. Daca mai afli de vreo oferta la blue air zi-mi si mie pls, ca poate la toamna mergem si noi. La multi ani! Sa fii fericita si voioasa!
Multumesc Oani ca esti pe la noi pe aici!
Sper ca Ivanelul sa se faca bine repede. Si pentru mami o injectie cu nesimtire sa nu mai primeasca pe nimeni care nu e ok. (si mie imi trebuie).
Cris.mario, sper sa treaca repede.
Alicredo, din ce retin eu tu vroiai sfaturi despre cat si cum sa-i dai sa pape ca sa te poti intoarce la serviciu... nu e universal valabil, din pacate.
Decenuela, ma bucur ca papa Jiji. Ti-l dau si pe fi-miu ca nu se mai poate. Zice Simplicity sa nu te stresezi... cum sa nu te stresezi?
Mamidepuiuti, bine ai revenit. Ne-ai lipsit (desi o tratatie in minus n-a facut decat bine la una lume - aka moi). Pupici lui Alex cel diversificat si cu gusturile gata formate si lui Raducu si mamicii pentru supa...
Alexutzzza, super arata reteta. Eu am cerut in Gr fara cartofi si s-a uitat la mine ca la ozn-uri (chelnerul) dar bucatarul a fost de acord si a pus vinete si dovlecel. A fost delicioasa dar a mers in vacanta. La noi stropitul cu mancare e la ordinea zilei. Nimic nu-i e pe plac.
Azi am facut mar copt (gol a fost bun de stropit), am adaugat scortisoara si cereale si a devenit comestibil, si acum terci de dovlecel cu morcov si first time patrunjel care nu a avut niciun succes. Se stramba de numa'. L-am lasat in plata lui...
Oani, ce scoti de la congelator (separat in doua faze) amesteca cu ce e fiert proaspat si la blender iese bine (eu am pus dovlecelul la congelator ca n-avea rost sa-mi ocupe atata spatiu in frigi si azi amestecat cu morcov fiert proaspat a fost ok (pentru mine, ca fi-miu nu l-a vrut).
Ieri mi-a fost foarte rau, m-am stricat la stomac ori de la mancarea de la terasa (putin probabil, ca e noua terasa) ori de la ceaiul de la teekanne, ca am luat pentru cresterea lactatiei. In orice caz mi-a fost rau tare, abia asteptam sa vina sotul sa-i predau gaza sa ma culc... si mi-a fost ceva mai bine, dar nici acum nu sunt chiar ok.
Si azi e zi mare, ar trebui sa dau si eu de baut, sotul ia prima lectie de condus, asta dupa ce dimineata a fost la oftalmo si i-a zis ca poate (asta e motivul de mare bucurie, si dau si eu o ).
Lia, eu tin Monti, e o carte pe contul comun si pe prima pagina a pus Larisel niste link-uri. Ai zis ca in scop medical... nu stiu daca e ok, ar trebui sa vb cu medicul. In plus nu se slabeste repede (am o prietena care vrea sa inceapa cura cu pepene, 15 kg intr-o luna ),
La multe lunite Dragos !!!! Multu de ciste Ale1212xa!
dulcineea_cj spune:
Cris_mario,frunzele de varza bate-le un pic ,inainte sa le pui pe sani,cu batatorul de carne Isi fac mai bine efectul asa Imi pare rau ca nu mai vrea puiuta lapticul tau Oare de ce ? Am si eu curiozitati
Fetele care ati fost in concediu,va invidiez Am admirat poze superCe familii minunate
Bea,plang si eu cu tine Asa as fi si eu daca la al meu bebe i s-ar intampla ceva,dar are dreptate DecenuEla,nu te ajuta cu nimic si nici pe el Sanatate multa !
mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)
haircut spune:
Vestile sunt bune de la dr, Maia e ok, incepem cat de curand Singulair, tre sa merg la dr de fam sa-mi faca reteta gratuita.
N-am timp acum sa recuperez, sper pe seara.
de Maia Ilinca (29.01.10)
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_mario
off,pai nu renunt eu,ci Alexandra..nu mai vrea deloc,da deloc....doar LP ... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
ahaaaa......................da cum de a prins gustul???????
ooooooofffffffffffffff destul de nashpa, dar lasa ca si atata a fost bine!!!!!!!!!!!!!
sa ii fie de bine!
incearca sa te mulgi cu mana daca nu iese cu pompa
si eu asa ma mulgeam......e mai gru, dar te obisnuiesti...........
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oani_2002
Mai, varicela nu e cu siguranta!!! Imi asum toata responsabilitatea pt afirmatia asta. Varicela nu e! Acum...sper sa intelegi si sa nu te superi pe mine. E greu sa ma bag sa zic e asta sau cealalta si sa mai si afirm cu siguranta si cu responsabilitate. Unu - pt ca n-am experienta clinica pe partea asta (eu vad copii cu retard, cu malformatii, cu surditate si cand au eruptii ii trimit la pediatru sau la dermatolog)si n-am vazut nu suficiente cazur, n-am vazut deloc, de ex, alergie medicamentoasa. Singurul caz de rubeola pe care l-am vazut n-arata asa, dar exista variabilitate desttul de mare. Doi - pt ca nu vad copilul si din poze e greu sa-mi dau seama daca acei ganglioni sunt mai inflamati decat "normalul" dintr-o rinofaringita. Trei - pt ca nu-mi pot asuma responsabilitatea pt afirmatii si nu pot sa-ti zic, da-i sau nu-i mai da. Am zis de AB sa-l opresti, pt ca din punctul meu de vedere intra in calcul si o alergie la Amoxi, deci nu o sa-l continui ca sa expui copilul si mai mult la acel AB. Si nu cred ca deocamdata e necesar alt AB, dar asta numai medicul care il consulta poate sa spuna. Roseola nu-i! In Roseola infantum starea generala e buna, in ciuda febrei mari. e caracteristic asta. Varicela nu-i! Nu asa arata! Acym, ramane rubeola sau alergia la Amoxi. Parerea mea, parere repet, nu sfat medical, e sa nu opresti Zyrtecul. Daca il mananca bubitele il mai calmeaza si daca nu-i alergie nu strica prea mult oricum. Ce as face eu, as suna primul medic, ala cu rubeola si i-as spune cum a evoluat. L-as intreba ce crede si daca ar zice rubeola, as intreba asa, ca o mamica bine documentata, " dar nu credeti ca ar putea fi si de la Amoxicilina?", moment in care el ar trebui sa-ti spuna de ce nu crede ca-i de la Amoxi. Daca a mai avut vre-un caz de rubeola recent, e rubeola. Sorry ca nu pot mai mult, dar nu stiu cum sa exclud alergia la medicament si n-am vazut niciodata sa stiu cat de intens poate fi eritemul... Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
am vb cu soar mea, k ea e asistenta la lab acolo la ei..si a zis ca daca are si ganglioni.....sigur e rubeola................
apoi dumnezeu stie............
asta daca a mai fost caz asa nu am intrebat
dar o sunsi o pun sa intrebe iar ce sic um..............
te inteleg..............inteleg tot ce zici tu
niici nu ma astept eu la tratamente sau alea alea, dar e bine si asa
ca putem discuta asa cum stim noi depsre asa ceva
ajuta mult oricum.,..............si thanks aagain..............
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Oricum Bea, orice ar fi, stai calma si nu plange! Nu-i nimic grav! Pt rubeola nu se face nici un tratament specific, iar pt alergie deja ti-a zis dra de la Baia Mare ce sa faci si faci deja. Cum e pe picioare si maini? Diaree mai are? Ochisorii sunt tristi din cauza starii generale mai proaste si poate si un pic de la somnolenta data de Zyrtec. O sa-si revina in 1-2 zile, stai linstita. Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
incerc sa ma calmez.........sper sa reusesc..............
acum iesei mai tare pe picioare pe maini a iesit ieri, azi iese pe degete....
da cand am citit ce reactii adverese are am ramas masca........................
oricum mersi...........
azi nu i-a mers burta deloc.................
ce fac?pana cand ii dau humana aia ca e foarte nashpa si papa saracu din doua-n doua ore..cred ca ii vine pofta de mancare
azi noapte a papat la 2 la 4 tot cate 150 ml........nu am pus exact atata humana, am lasat mai mult apa, sa se hidrateze dar cand ii e foame ii dau apa din aia de la humana cu electroliti sau ce naiba...............
mno.si papa solid......adikmere cu cereale fara lapte nu vrea
morcov fiert cu orez a papat aseara cateva lingurite..........
plange si dupa plans scoate cate un partz mare mare.................
o fi semn bun??????????????
ce am mai vrut???????
protectisul cat sa i-l dau?
pana termin sticla????????
mersi :)un pic parca i se retrage de pe fata, adik roseata nu ami e asa rosie...........vaiiiii ce m-am exprimmat mai mult de o gramada..