Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
da potoleste-te femeie...ia-o usor..e o boala a copilariei..din cate tot citesc io....e precoc jiji tau....din burta facea ca nebunu..ce vrei...vei plange asa la toate cele? il faci si pe el sa se sperie si sa simta tensiune....ce vrei sa faca boala asta la 28 de ani ca je?....( luata de la scoala de la copii) hai ca mai e un pic si gata...bine ca e sub control...si ca ai primit info si ca stii ce trebuie facut...DAR NU MAI PLANGE....ca nu-i trece mai repede, serios... hai sa pupam ivanelul si pe mami lui... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
pai sper sa nu plang la toate cele.......dar nu stii tu ce nashpa ii sa il vad asa..............ala nebunu din burta care sta acolo unde il pui.....se uita lung la cate ceva, nici nu ma baga in seama etc etc
mi asa mila de el
si ma considr cumva vinovata ca i-am dat antibiotic asa repede nici macar nu l-am testet
dar se zice ca omu din greseli invata si sper sa nu mai fac din astea cat traiesc.......................
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oani_2002
Cel mai misto sfat de pana acum! Sinteza sintezelor! Esti o dulce, de ce nu ela! Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
daaaaaaaaaa.....................:)vezi cine citeste din urma si face sinteza...........si zice asa pe sleau................de ce nu ela.....................
cred ca am mai intrebat-o de ce nickul asta, dar nu stiu daca mi-a rasp sau nu..............
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 bea capul sus. ivanelul te simte ca esti suparata si il agita si pe el mai tare. ai sa vezi ca il pui tu repede pe picioare. curaj. multi si fruntea sus. noi suntem aici langa tine. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
ok mersiiiiiiiiiiiii
mersi
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui oani_2002
Asta externa, pe canalul auricular extern de obicei apare de la piscina. Apa care stagneaza, macereaza pielea si predispune la infectii. Mai poate apare de la mici rani provocate de stergerea mai agresiva in ureche, de scarpinare sau de incercarea de extragere a cerumenului. Nu-i necesar AB. Se pun doar picaturi cu ceva corticoid si ceva AB local. Daca se repeta, s epot folosi tampoane auriculare la piscina. Andre merge de 2 ori pe saptamana la inot, dar nu a facut pana acum. Ma mai primiti dupa ce ma intorc la munca? O sa pot intra doar noaptea, ca la serviciu daca as sta pe net, as fi ca dr-ii aia care au facut scoala in 19...si n-au mai studiat nimc. Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
dar treaba asta doare??????????????????????????
k eu am avut o tentativa de a-mi curata urechea, si am bagat adanc treaba aia.....si m-am ales cu durere la baza urechii si am putut greu si manca, pentru ca daca deschideam gura ma durea..........dar nu m-am dus la dr.nu am fc nimic...............acum recenta e faza asta..........
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Cris_mario,frunzele de varza bate-le un pic ,inainte sa le pui pe sani,cu batatorul de carne Isi fac mai bine efectul asa Imi pare rau ca nu mai vrea puiuta lapticul tau Oare de ce ? Am si eu curiozitati Fetele care ati fost in concediu,va invidiez Am admirat poze superCe familii minunate Bea,plang si eu cu tine Asa as fi si eu daca la al meu bebe i s-ar intampla ceva,dar are dreptate DecenuEla,nu te ajuta cu nimic si nici pe el Sanatate multa ! mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati) |
apoi da, mai trebuie sa si plangem cateodata sa bgam la folosire canalele lacrimare.......sa nu se rugineasca............
asta e
cateodata nu mai poti si cedezi............speram sa fie cat mai rara treaba............
Ruxita spune:
Buna aniaza fetele!
... deci citit tot, m-am intrebat si eu ce a fost asa "hot" ca s-a scris atata!
sarbatoritii Xela! la multi ani si toti frumosi! ale1212xa - la multe lunite puilui! ma minunez si eu ce repede trece timpul si noi in curand 6 lunite...
Bea, tinem pumnii, si Ela a facut cand a fost mica varicela, era toata verde de la verdele de briliant, avea bubite si-n pasarica... rubeola o fi mai nashpa? dupa starea ta si al lui se pare ca da.
cris_m, esti premergatoare la intarcare... tu vei fi cea care ne va da sfaturi cand ne vom intarca si noi copiii si sa ne spui ce a functionat cel mai bine in cazul tau... eu cand am inceput alaptarea cu asta micu, aveam sanii pietrosi si foarte durerosi si incercam sa ma mulg si nu puteam ca aveam si sfarcurile rupte si m-a muls mama, masaj intens cu uleri de masline si mulsoare ca pe vaca de ma cataram pe pereti, dar daca nu era langa mine, sigur faceam furia laptelui asa cum am facut la Ela... daca nu te poti tu mulge, roaga pe cineva apropiat sa te ajute, pe tine te doare si de aia nu poti... acum imi amintesc la ela, mama m-a muls bine-bine apoi mi-a infasurat sanii in vreo 8-10 randuri de shaluri, si tot asa mulsa bine-bine si apoi iarasi legata.
Ayanna, nu cred ca ela mi-a dat cartea cu intentie, era pe acolo, am intrebat-o daca e ok, ca ea a citit-o si a ras si mi-a dat-o... altele au fost cartile de care mi-a zis ca ar fi vrut sa le citesc si eu ca sa avem niste lecturi comune, poate chiar sa discutam pe marginea lor... de regula discutam, imi povesteste (exerseaza naratiunea ca din cl 1 tot avem probleme cu povestitul), ii povestesc eu din lecturile mele, ii recomand carti, sotul la fel (zilele astea chiar s-au "certat" ca i-a recomandat Fundatia de Azimov si fleatza de Ela s-a tras pe fund ca la lecturi obligatorii...
simplicity, mersi de notite, sa inteleg ca mai revii cu info? ziceai ceva de retete, le asteptam cu interes. 'teles, branzica, iaurturi din lapte cat mai gras, ulei de masline la gatit, singura masa pana in 6 luni (noi avem 2 dar nici una completa nu am renuntat la san, celelalte alimente sunt optionale, daca vrea bine daca nu, nu, si dupa aia tzatza la discretie).
ana_g si ochiosul e cu mult glue! noi avem ochii mai mititei (ca ai lui taica-sau care sunt negri si niciodata nu pot sa-mi dau seama de starea sufletului lui, nu-l pot citi pe acest om si uneori ma si infioara lipsa asta de expresie).
si acum ce am am mai vrut sa zic...
mi-am luat pe mine un tricou mai decoltat asa... ma urc in tramvai vad ca un barbat ma repereaza si se propteste la doi pasi din mine.. ma mut langa usa (tramaiului), se muta si el mai aproape, schimb usa, reactioneaza si el si in statie, trece prin fata mea (putea sa iasa direct pe cealalta usa, dar nu, el trece pe langa mine) si pune un deget pe sanul meu si pleaca... n-am reusit sa-i zic nimic de mama.... numai eu patzesc din astea??? exista un stop la care opresc masinile, eu traversez si merg cam la vreo 50 de metri (nu acum, cand mergeam la servici), regula fara exceptii e ca soferii care stationeaza la acel stop sa ma "complimenteze" (acum stiti de ce nu-mi plac complimentele)... ca arat asa si pe dincolo (si eu nu sunt deloc de aceeasi parere!)... si am mai patzit-o sa puna labari maina pe mine...
m-a distrat ca am scris "in-mu-i-er-ea" mucilor, si recitind am vazut ca mi-a aparut cu totul altceva.. in... pauzarea... (probabil au sistem de detectie a cuvintelor obscene si inlocuirea lor automata cu altceva... da chiar si in-mu-ie-rea? Noi avem un cuvant "amush" care inseamna "acum" si folosim variatiile "a-mu-i-a", cand am fost auzita cu acest cuvant lumea se strica de ras...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui myky791 bea capul sus. ivanelul te simte ca esti suparata si il agita si pe el mai tare. ai sa vezi ca il pui tu repede pe picioare. curaj. multi si fruntea sus. noi suntem aici langa tine. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
ce bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma bucur ca sunteti bine!
simplicity spune:
Am pus si eu 2 poze noi pe contul comun,dar am depasit cu 1MB limita care o aveam..........cum sa micsorez?sau mai bine sterg una...........
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982
incerc sa ma calmez.........sper sa reusesc.............. acum iesei mai tare pe picioare pe maini a iesit ieri, azi iese pe degete.... da cand am citit ce reactii adverese are am ramas masca........................ oricum mersi........... azi nu i-a mers burta deloc................. ce fac?pana cand ii dau humana aia ca e foarte nashpa si papa saracu din doua-n doua ore..cred ca ii vine pofta de mancare azi noapte a papat la 2 la 4 tot cate 150 ml........nu am pus exact atata humana, am lasat mai mult apa, sa se hidrateze dar cand ii e foame ii dau apa din aia de la humana cu electroliti sau ce naiba............... mno.si papa solid......adikmere cu cereale fara lapte nu vrea morcov fiert cu orez a papat aseara cateva lingurite.......... plange si dupa plans scoate cate un partz mare mare................. o fi semn bun?????????????? ce am mai vrut??????? protectisul cat sa i-l dau? pana termin sticla???????? mersi :)un pic parca i se retrage de pe fata, adik roseata nu ami e asa rosie...........vaiiiii ce m-am exprimmat mai mult de o gramada.. Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
E dianosticat! Aproape sigur ca-i rubeola! Ca si asta e caracteristic, apare la cap si se extinde. Pe masura ce se extinde pe corp si extremitati, incepe sa se diminueze eruptia pe fata. O sa fie ca nou in 2-3 zile Ivanelul mic.
Sincer, sincer...eu i-as da LP lui bunut daca nu mai are diaree si nici nu varsa. Solutie de hidratare cu electroliti nu are rost daca mananca sau bea lichide si nu varsa mult, ca se hidrateaza destul. mai dai 2-3 zile probioticsul ala, ca reface flora intestinala compromisa de AB.
Nu mai plange, da? Stiu ca suferi si tu cu Ivan, da-i ok si nu-i nimicuta grav. Si cum a zis decenuela (a explicat ea ieri de unde vine nick-ul) asta-i prima. Mai vin ele mai multe, dar mai bine sa faca acum bolile copilariei decat ca mine la 29 de ani varicela
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
decenuela spune:
oani incepusem si eu timid disociata....slabisem dar...laptele scadea...acu as fi f tentata...suna bine rina asta...clar il ura pe monti :))....dar plec la ai mei 2 sapt...apoi in concediu...si ori tin ori ma fac...plus ca la ce am io de dat trebe munca...poate ma pune tata la sapa:)))....doamne ce nu mi-a placut niciodata agricultura...
dar din august..de pe la jumate ma apuc de treaba( de slabit) am zis!
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...