Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 10
Beatrice1982 spune:
ivan al meu chiuie....................in pat
si incepe sa se joace si sa nu mai stea locului]
asa il vreau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Cris.mario, sper sa treaca repede. [Azi am facut mar copt (gol a fost bun de stropit), am adaugat scortisoara si cereale si a devenit comestibil, si acum terci de dovlecel cu morcov si first time patrunjel care nu a avut niciun succes. Se stramba de numa'. L-am lasat in plata lui... Ieri mi-a fost foarte rau, m-am stricat la stomac ori de la mancarea de la terasa (putin probabil, ca e noua terasa) ori de la ceaiul de la teekanne, ca am luat pentru cresterea lactatiei. In orice caz mi-a fost rau tare, abia asteptam sa vina sotul sa-i predau gaza sa ma culc... si mi-a fost ceva mai bine, dar nici acum nu sunt chiar ok. Si azi e zi mare, ar trebui sa dau si eu de baut, sotul ia prima lectie de condus, asta dupa ce dimineata a fost la oftalmo si i-a zis ca poate (asta e motivul de mare bucurie, si dau si eu o ). _ Povestea unei . Cresc |
ms
bafta sotului! ptr knd o da exam
felicitari ptr diversificarea mai complexa,ca sa zic asa mar copt...
sper sa fi mai bine
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Cris_mario,frunzele de varza bate-le un pic ,inainte sa le pui pe sani,cu batatorul de carne Isi fac mai bine efectul asa Imi pare rau ca nu mai vrea puiuta lapticul tau Oare de ce ? Am si eu curiozitati Fetele care ati fost in concediu,va invidiez Am admirat poze superCe familii minunate mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati) |
nu am idee de ce nu mai vrea...cam de o saptamana face nazuri la san si de akm 2 zile il refuza catgoric
am inteles o sa bat frunzele,multam
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
ahaaaa......................da cum de a prins gustul??????? ooooooofffffffffffffff destul de nashpa, dar lasa ca si atata a fost bine!!!!!!!!!!!!! sa ii fie de bine! incearca sa te mulgi cu mana daca nu iese cu pompa si eu asa ma mulgeam......e mai gru, dar te obisnuiesti........... Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
ms,asa ma consolez si eu k totusi a supt 5 luni,fata de mario-1 luna- ... ma mulg cu mana k altfel nu pot si e crunt...asa cate putin....e mai ok cu varza si stransa
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Ruxita Buna aniaza fetele! ... deci citit tot, m-am intrebat si eu ce a fost asa "hot" ca s-a scris atata! sarbatoritii Xela! la multi ani si toti frumosi! ale1212xa - la multe lunite puilui! ma minunez si eu ce repede trece timpul si noi in curand 6 lunite... Bea, tinem pumnii, si Ela a facut cand a fost mica varicela, era toata verde de la verdele de briliant, avea bubite si-n pasarica... rubeola o fi mai nashpa? dupa starea ta si al lui se pare ca da. cris_m, esti premergatoare la intarcare... tu vei fi cea care ne va da sfaturi cand ne vom intarca si noi copiii si sa ne spui ce a functionat cel mai bine in cazul tau... eu cand am inceput alaptarea cu asta micu, aveam sanii pietrosi si foarte durerosi si incercam sa ma mulg si nu puteam ca aveam si sfarcurile rupte si m-a muls mama, masaj intens cu uleri de masline si mulsoare ca pe vaca de ma cataram pe pereti, dar daca nu era langa mine, sigur faceam furia laptelui asa cum am facut la Ela... daca nu te poti tu mulge, roaga pe cineva apropiat sa te ajute, pe tine te doare si de aia nu poti... acum imi amintesc la ela, mama m-a muls bine-bine apoi mi-a infasurat sanii in vreo 8-10 randuri de shaluri, si tot asa mulsa bine-bine si apoi iarasi legata. Ayanna, nu cred ca ela mi-a dat cartea cu intentie, era pe acolo, am intrebat-o daca e ok, ca ea a citit-o si a ras si mi-a dat-o... altele au fost cartile de care mi-a zis ca ar fi vrut sa le citesc si eu ca sa avem niste lecturi comune, poate chiar sa discutam pe marginea lor... de regula discutam, imi povesteste (exerseaza naratiunea ca din cl 1 tot avem probleme cu povestitul), ii povestesc eu din lecturile mele, ii recomand carti, sotul la fel (zilele astea chiar s-au "certat" ca i-a recomandat Fundatia de Azimov si fleatza de Ela s-a tras pe fund ca la lecturi obligatorii... simplicity, mersi de notite, sa inteleg ca mai revii cu info? ziceai ceva de retete, le asteptam cu interes. 'teles, branzica, iaurturi din lapte cat mai gras, ulei de masline la gatit, singura masa pana in 6 luni (noi avem 2 dar nici una completa nu am renuntat la san, celelalte alimente sunt optionale, daca vrea bine daca nu, nu, si dupa aia tzatza la discretie). ana_g si ochiosul e cu mult glue! noi avem ochii mai mititei (ca ai lui taica-sau care sunt negri si niciodata nu pot sa-mi dau seama de starea sufletului lui, nu-l pot citi pe acest om si uneori ma si infioara lipsa asta de expresie). si acum ce am am mai vrut sa zic... mi-am luat pe mine un tricou mai decoltat asa... ma urc in tramvai vad ca un barbat ma repereaza si se propteste la doi pasi din mine.. ma mut langa usa (tramaiului), se muta si el mai aproape, schimb usa, reactioneaza si el si in statie, trece prin fata mea (putea sa iasa direct pe cealalta usa, dar nu, el trece pe langa mine) si pune un deget pe sanul meu si pleaca... n-am reusit sa-i zic nimic de mama.... numai eu patzesc din astea??? exista un stop la care opresc masinile, eu traversez si merg cam la vreo 50 de metri (nu acum, cand mergeam la servici), regula fara exceptii e ca soferii care stationeaza la acel stop sa ma "complimenteze" (acum stiti de ce nu-mi plac complimentele)... ca arat asa si pe dincolo (si eu nu sunt deloc de aceeasi parere!)... si am mai patzit-o sa puna labari maina pe mine... m-a distrat ca am scris "in-mu-i-er-ea" mucilor, si recitind am vazut ca mi-a aparut cu totul altceva.. in... pauzarea... (probabil au sistem de detectie a cuvintelor obscene si inlocuirea lor automata cu altceva... da chiar si in-mu-ie-rea? Noi avem un cuvant "amush" care inseamna "acum" si folosim variatiile "a-mu-i-a", cand am fost auzita cu acest cuvant lumea se strica de ras... AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
da..o sa va pot spune ce si cum sa luati si cat si ec sa puneti
pai inseamna k te subestimezi...dk toti te admira/apreciaza si tu.....tare cu ela ca va recomandati carti si este foarte bine k citeste stau stransa cu un sal si cu frnze de varza,compresele nu mai au efect....o sa mai incerc sa ma mulg,dk nu rog sot/mama sa incerce ei ,mersi din suflet
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 ivan al meu chiuie....................in pat si incepe sa se joace si sa nu mai stea locului] asa il vreau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
bravooooooooooo!!!!!!!!
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
decenuela spune:
bea....m-ai intrebat demuuuult, demuuuuuuuut..pe vremea cand ivan..era cat o boaba de fasole... despre nikname..
ete...vezi ca trece si se face stapanul palatului bine? lasa ca la ..varicela n-o sa mai plangi
cristies...imi pare rau sa aud ca nu ti-a fost tocmai ok..mai sunt si zile din astea...iar cu garga....atata timp cat ai lapte..si el nu urla de foame...va jucati cu papa...
parerea mea e ca tre sa privim detasat DIVERSIFICAREA asta...ne complicam in n informatii..care nu stim cum sa le punem cap la cap...vase de vase..bibe...linguri...au...au...si ne trezim ca personajul principal,..nu canta cum vrem noi...
vor manca ei pana la urma..k n-o fi dracu atat de negru....dar ca peste tot nu merge ca la carte
de jiji ce sa zic...cum sa nu manace...in primul rand s-a nasc in zi mare ( cu mancare si bautura la greu)..si apoi e..moldovean
noi...nu raportam nimic...totul este la fel..( mai ales noaptea)...azi experimentam daca este comestibil piureul...afumat...daca nu..asta e...mancam peste prajit:))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
xela_07 spune:
Multumesc mult de urari, sunteti niste dragutze .
M-am mai uitat si eu la poze:
- Cris.d - sunteti superbi! ai doua fete asa frumoase, iar tu arati beton. Cand te intorci la munca sa stai linistita ca ai toate sansele sa fii iar confundata cu o studenta.
- Ruxita - imi place mult de Caius, mai ales in pozele cu Ela. Cea cu dusul e de exceptie.
- Oani - f tare prima poza din album. De exceptie chair, ai baieti simpatici foc. Parca tu ma intrebai daca l-am bagat pe Cristi in apa? Nu l-am bagat ca mi-a fost teama. Am intrebat-o si pe dr noastra si a zis ca nu, chiar nu am vrut sa risc.
- Ayanna - ce s-a schimbat nora mea de cand am plecat. Tot modela e . Sa vezi ce gagica se face, sa se tina bine tati .
Revin ...
Sunt inca pe la cap 91 ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
oani_2002 spune:
Am adormit si eu, in sfarsit, gazulita obosita s maraita. Noi avem programul de agitatie, maraiala, chitaiala pe la ora asta si inca n-am inteles cand e mai bine sa-i dau piureul de legume, inainte sau dupa somnic. azi am incercat inainte si n-a mers. l-am bagat la frigider si mai vad cand s etrezeste.
Fac o cafea si o iau din urma, ca stiu ca mai aveam niste raspunsuri de dat in cap. asta...
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cristies Azi am facut mar copt (gol a fost bun de stropit), am adaugat scortisoara si cereale si a devenit comestibil, si acum terci de dovlecel cu morcov si first time patrunjel care nu a avut niciun succes. Se stramba de numa'. L-am lasat in plata lui... Oani, ce scoti de la congelator (separat in doua faze) amesteca cu ce e fiert proaspat si la blender iese bine (eu am pus dovlecelul la congelator ca n-avea rost sa-mi ocupe atata spatiu in frigi si azi amestecat cu morcov fiert proaspat a fost ok (pentru mine, ca fi-miu nu l-a vrut). Ieri mi-a fost foarte rau, m-am stricat la stomac ori de la mancarea de la terasa (putin probabil, ca e noua terasa) ori de la ceaiul de la teekanne, ca am luat pentru cresterea lactatiei. In orice caz mi-a fost rau tare, abia asteptam sa vina sotul sa-i predau gaza sa ma culc... si mi-a fost ceva mai bine, dar nici acum nu sunt chiar ok. Si azi e zi mare, ar trebui sa dau si eu de baut, sotul ia prima lectie de condus, asta dupa ce dimineata a fost la oftalmo si i-a zis ca poate (asta e motivul de mare bucurie, si dau si eu o ). La multe lunite Dragos !!!! Multu de ciste Ale1212xa! _ Povestea unei . Cresc |
Mersi! Deci nu scap de fiert ceva in fiecare zi, dar macar nu arunc mancare bio. O sa incerc maine cu ce am in congelator.
Imi pare rau pt deranjamentul gastric. Ai mancat mai de regim azi? Te simti mai bine?
Felicitari pt sot. Asta chiar ca-i veste mare
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)