Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Vestile sunt bune de la dr, Maia e ok, incepem cat de curand Singulair, tre sa merg la dr de fam sa-mi faca reteta gratuita.
N-am timp acum sa recuperez, sper pe seara.

de Maia Ilinca (29.01.10)

Bravo Maia!

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

dar treaba asta doare??????????????????????????

k eu am avut o tentativa de a-mi curata urechea, si am bagat adanc treaba aia.....si m-am ales cu durere la baza urechii si am putut greu si manca, pentru ca daca deschideam gura ma durea..........dar nu m-am dus la dr.nu am fc nimic...............acum recenta e faza asta..........

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Doare un pic, dar presupun ca nu foarte tare, ca fiu-mio care-i tare sensibbilos, nu s-a plans foarte mult ieri. doare cand tragi de pavilionul urechii in sus sau in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Am adormit si eu, in sfarsit, gazulita obosita s maraita. Noi avem programul de agitatie, maraiala, chitaiala pe la ora asta si inca n-am inteles cand e mai bine sa-i dau piureul de legume, inainte sau dupa somnic. azi am incercat inainte si n-a mers. l-am bagat la frigider si mai vad cand s etrezeste.
Fac o cafea si o iau din urma, ca stiu ca mai aveam niste raspunsuri de dat in cap. asta...

l fel si noi, ieri a mers, azi nu. piureul inainte de somn....
CRISTIES, NU te enerva. ce, vrei sa pape mancare si sa faca kk de om mare? pe mine m-a marcat morcovul din kk . sunt zile si zile, iar acum la inceput, adik vreo luna-2, e de ..moft. cand am citit cate kile are graga.... am crezut ca papa fripturi deja

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Am pus si eu 2 poze noi pe contul comun,dar am depasit cu 1MB limita care o aveam..........cum sa micsorez?sau mai bine sterg una...........

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Ce simpatica e Ariana. Cred ca numai eu am ramas fara colacel, ca mi-a fost lene sa-l comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare si de la noi,

Letizia de Vikinga
Dragos Andrei de Ale1212xa (merci mami de cinste )
Mihai de Malina.mircu

si o urare speciala pt Xela

Xela mami de Cristian

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

oani incepusem si eu timid disociata....slabisem dar...laptele scadea...acu as fi f tentata...suna bine rina asta...clar il ura pe monti :))....dar plec la ai mei 2 sapt...apoi in concediu...si ori tin ori ma fac...plus ca la ce am io de dat trebe munca...poate ma pune tata la sapa:)))....doamne ce nu mi-a placut niciodata agricultura...

dar din august..de pe la jumate ma apuc de treaba( de slabit) am zis!

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Tu habar n-ai cate am eu de dat jos. Tot cu multa munca se poaate rezolva, dar cand m-am inors din concediu cu 2 kg in plus (in 8 zile!!!) m-am decis sa incep ceva.
Laptele a scazut si la mine la inceput si de-aia nu am mai tinut-o asa de strict. Ei zic ca a doua carte, cea de mentinere e mai adecvata pt alaptare. Mananci disociat, dar nu pe zile ci pe mese. Ramane faza cu frucctele de dimineata, la 2 ore interval. de ex, proteine la pranz, carbohidrati seara...
Vrei sa pun cartile pe mailul comun?
Eu merg sa-mi fac o salata cu salata verde, rosii, castraveti, boabe de struguri si cu satul ma apuc si eu seriosDe cand termin cu alapteminte de floarae soarelui si nuci, ca azi sunt la zi de vitamine. Diseara salata de fructe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ivan al meu chiuie....................in pat
si incepe sa se joace si sa nu mai stea locului]
asa il vreau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Uraaa! Bravo Ivan!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Multumesc mult de urari, sunteti niste dragutze .

M-am mai uitat si eu la poze:

- Oani - f tare prima poza din album. De exceptie chair, ai baieti simpatici foc. Parca tu ma intrebai daca l-am bagat pe Cristi in apa? Nu l-am bagat ca mi-a fost teama. Am intrebat-o si pe dr noastra si a zis ca nu, chiar nu am vrut sa risc.

Revin ...
Sunt inca pe la cap 91 ...

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Multumim Aia e si preferata mea. Nici Luc n-a intrat in apa anul asta...

Mergi la inceput

Imi pare rau ca Ivanel e asa bolnavior. Multi ca sa treaca repede iar tie Bea mult curaj

Oani, multe pt ca esti asa draguta si ne ajuti cu sfaturi de specialitate. lui Andu sa treaca repede otita si lui Luc cel mancacios

Cris.m, imi pare tare rau ca suferi asa cu lactatia. De la ce oare s-a intarcat Alexandra? Multi sa treaca repede.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

e clar...alex este un mancau ...a papat supa cu o viteza!abia pridideam sa umplu linguritza...si apoi tzitzi ca desert

plus ca e mai destept ca maica-sa...alexutzzei i-a zis matusa ca nu e bine sa dai lebenitza si pepene la bb...io am vrut sa-i dau lui alex suc de lebenitza si l-a refuzat el

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Pupam Alexutul mancacios. Ce frumos ca ii place si stie ce trebuie sa refuze

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput