Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

vad ca si fetele au zis la fel, CRIS M. nu mai sterg mesaju'

SI noi punem ulei la piureul de legume, un fas, ca pun din spray. si sare, 5-10 fire, la tot, adica masa pe ...5 zile?

ROX Y , bine ati revenit! ce plimbareti. cu diversificarea, incepe cu ceva/undeva, ce ti se pare usor, apoi mai intri aici si zici, mai vezi tu.de ex: fierbe un morcov in apa sau abur, paseaza si da-i. sau paseaza o caisa si da-i, daca vrei cu fructe.

ALEXUTZZA cum mai e Yannis? de ce nu e ok pepene, prea diuretic?.reteta ta e fff faina, virtual. altfel...no way, poate doar daca ajung in grecia si nu am incotro, primesc cadou....ceva, asa ca bruschetele din pozele de la cristies

HAIRCUT fetitza "libera" si fericita. cred ca te simtzi ca la intrarea intr-o noua etapa, gen diversificare/olitza/scoala

ma bucur ca v-au placut pozele noastre. Ayanna, asa raman si eu cand ma uit la pufi, ma intreaba ana "de ce zambesti, iar te uiti la bebeii TAI"?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Xela
Simplicity pt detalierile legate de diversificare

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

incep invers....
CRIS M, ce chin. nu-mi amintesc sa fi luat ceva la Ana, dar a fost treptat si tarziu, 9 luni. mulgi cu pompa sau manual? ma gandeam sa mulgi doar ff putin, sa detensionezi, k sa nu risti mastita. sper sa isi faca pastila efectul azi

a revenit cuscra MP de la rasfatz

poze

povestea noastra

da cris...bn zis...CHIN!!!
pai am incercat cu o pompa manuala si e jale...manual mulg..dar nua curs ..akm vad ca de la frunzele de varza curg singuri sanii..e muult mai ok .. si eu sper sa aiba efect pastila..parca uitasem de la Mario cum e

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

DASTEFA, ma bucur de rez de la dr, sper sa nu fie cazul de bucuresti niciodata. neurologia e o latura....grea si ocolita de studenti, poate asa se explica de ce-s putini, chiar si-n Iasi.

OANI, sa treaca otita. a fost la piscina sau...? se mai face si de la altceva/curent? ce ne facem (si) noi cand te intorci la munca?

ALE23XA, si multumim de cinste

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Cris M pt explicatii dar tot nu reusesc sa-mi dau seama unde anume veniti sunt eu mangaliota get beget dar nu prea stiu lumea asa bine ,in afara de biserica imi poti da alt indiciu?magazin ceva ?circa financiara?
Dastefa in caz ca te hotarasti si nu mai vi la capitala sa sti ca invitatia mea ramane valabila pt mirunica si pt tine.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

o sa il intreb pe sot .. k aa fost prima data knd am venit la mangalia..eu k el a fost de n ori

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

de ce-i asa latita pagina?....
cris.d, ce frumos iti spune Ana acolo.."bebeii tai"... vazut si admirat poze! vazut si pozele xelei LMA!! asa ma imaginez si eu peste vreo 5-6 ani cu pufulete/pufuleata nr.2 sunteti toti niste frumosi!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

http://img808.imageshack.us/img808/2484/pozesipete063small.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/7027/pozesipete062small.jpg

oani mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisava dea dumnezeu sanatate si mutlumesc de sfaturi si la celelalte fete si urari de bine si sanatate
va dori si noi multa multa sanantate ca e mai buna decat toate..................

nu stiu imi vine sa urlu cand il vad asa, azi toata ziua am plans, mi se rupe sufletul cand il vad asa..................nu stiu ce sa ii fac
mi mila de el de nu mai pot
se uita cu asa ochi tristi la mine de numa ca nu spune mamiiiiiiiiiiiii fa ceva cu mine....................

atunci zyrtecul ala sa nu i-l dau
ca e antialergic si scrie pe rpospect copii>2 ani 5 picatueri
ea mi-a dat sa ii dau 5 picaturi................

xela la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tot ce iti doresti!!!!!!!!!!!!

scuze ferele ca nu va pot nominaliza, dar citesc pe diagonala repede ce mai plange ivan si topt tre sa fug la el, si nu vad nici de lacrimi randurile astea...............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

vad ca si fetele au zis la fel, CRIS M. nu mai sterg mesaju'

SI noi punem ulei la piureul de legume, un fas, ca pun din spray. si sare, 5-10 fire, la tot, adica masa pe ...5 zile?

ma bucur ca v-au placut pozele noastre. Ayanna, asa raman si eu cand ma uit la pufi, ma intreaba ana "de ce zambesti, iar te uiti la bebeii TAI"?

poze

povestea noastra

iti multumesc...cum sa stergi msj-ul, e bn venit

sare o sa pun si eu...ulei nu as fi vrut...dar poate....

ce tare ana cu bebeii tai

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

simplicity multumim ca impartasesti cu noi sfaturile de la curs
bea off,bietul ivan...doamne sa-i treaca mai repede

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

BEA, poti intreba copiii aia de au tot venit in vizita daca au avut ceva eruptie? erau de gradi?

poze

povestea noastra

Mergi la inceput