Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 3
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele pup u all...mi-ati lipsit tare mult multu de cofee haircut...ma bucur ca ati scapat cat de cat de ghetutze tin pumnii sa fie bine azi la doctor! multumim de urarile pt alex! sunteti extraordinare! LML din suflet pufuletilor aniversati zilele astea! cu un plus de flori pentru ioana cristina gargaritzul voinic matematician arthur,printul zapezii lucas, portughezul blond ma bucur ca mirunica zambeste ma intristez sa vad ca avem pufuleti bolnaviori ...multa sanatate pt ivanel,andre,caius multe pt oani si ayanna ...sarumana de ajutorul de specialitate! alexutzzza multam frumos de reteta ;pupici pt yannis dolofanel si dulce cris m ...nu fii trista,noi stim ca ai facut tot ce se poate pt ... ratusca mica ...ce bine seamana copii nostri la "ce nu fac" ... am vazut pozele...toate... m-ati lasat spiciles sa ne traiasca pufuletii! pufuletzii uber alles! mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Bine ai revenit! Chiar azi ma gandeam la tine. A fost bine la bunici?
Si noi multumim de urari
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
cris_mario spune:
roxy sa va fie de bine vacanta! .. ce de locatii bafta la diversificare
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
oani, akm am trimis-o pe mami in gradina sa aduca frunze de varza ..multam fain,mai citesc pe akl
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ana_g ...am fost la bunici roxy sa va fie de bine vacantza! oani cum se simte andu? mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
andu e la gradi, bine mersi. L-am vazut foarte putin azi dimineata, doar cat i-am dat un pupi, ca m-au lasat sa dorm, daca tot dormea pitix-ul.
Am zis o prostie ieri, ca ma simteam eu vinovata ca nu i-am curatat nasul cum trebuie. Otita externa n-are nimic de a face cu nasul congestionat. Se face mai probabil de la inot si e o inflamatie a canalului auditiv extern.
Ce bine papa alex! Asa-i si Lucas. Daca pot transforma un film il incar mai tarziu sa vedeti de ce papa el in 10 minute supa toata.
PS: editat ca n-am nimerit citatele
ioana_fota spune:
Roxy bine ai revenit.
Fetelor desi e innorat afara vad ac e bine, de la mine din balcon parea rece dar nu e si am iesit cu asta mica un pic la cumparaturi in marsupiu.Stiam de la tv ca ceremonia de imnmormantare a celor de la Tuzla e la 11.30 asa ca am fugir rpd cand colo pe bulevard m-am intalnit cu ditamai convoiul mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut cata durere .Sper sa nu v-am intristat.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui cris_mario oani, akm am trimis-o pe mami in gradina sa aduca frunze de varza ..multam fain,mai citesc pe akl Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
Ai vazut ca ziceau sa mulgi cate putin, sa se mai relaxeze tensiunea din san, dar am vazut ca nu curge. Nu stiu ce sa zic, pune varza si mai incearca sa mulgi putin.
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Roxy bine ai revenit. Fetelor desi e innorat afara vad ac e bine, de la mine din balcon parea rece dar nu e si am iesit cu asta mica un pic la cumparaturi in marsupiu.Stiam de la tv ca ceremonia de imnmormantare a celor de la Tuzla e la 11.30 asa ca am fugir rpd cand colo pe bulevard m-am intalnit cu ditamai convoiul mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut cata durere .Sper sa nu v-am intristat. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
dumnezeu sa-i odihneasca in pace! si sa le dea putere familiilor!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
Ai vazut ca ziceau sa mulgi cate putin, sa se mai relaxeze tensiunea din san, dar am vazut ca nu curge. Nu stiu ce sa zic, pune varza si mai incearca sa mulgi putin. Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
nu am eu o engleza perfecta,cat de cat am inteles..akm st cu frunze de varza pe san si iti spun sincer k nu am mai dor,cel putin nu asa de tare cum ma dureau...era o durere insuportabila....de muls nu merge..incer dupa aceea,knd schimb frunzele de varza mersi din suflet
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! Facem cinste mare, cine doreste cine mai pofteste? Astazi e ziua mea, asa ca va servesc cu croissante pufoase, cafea delicioasa, sucuri naturale, tortulet cu frisca si ce va mai pofteste inimoara. Hai la party ! Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
La ce silueta ai, cred si eu ca-ti da mana sa mananci musaca greceasca si croissante si tortulet
Si pt ca tot nu respect cum trebuie dieta, fur un croissant si ma ascund sa nu ma vada nimieni cand il infulec.
LMA, xela!
cris_mario spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Roxy bine ai revenit. Fetelor desi e innorat afara vad ac e bine, de la mine din balcon parea rece dar nu e si am iesit cu asta mica un pic la cumparaturi in marsupiu.Stiam de la tv ca ceremonia de imnmormantare a celor de la Tuzla e la 11.30 asa ca am fugir rpd cand colo pe bulevard m-am intalnit cu ditamai convoiul mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut cata durere .Sper sa nu v-am intristat. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
off
Dumnezeu sa-i odihneasca!
din cate mi-a zis soacra mea,ea sta vis a vis de mama unuia dintre baieti(comandant parca) .. asta k sa-ti afci o idee unde stam noi knd mergem
o printesa grabita...
varsta Alexandrei