Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
aditzaC spune:
neata buburuze
angi
imi pare rau ca nu esti ok , off doamne ajuta sa stea bebe acolo prins bine si sa fie totul ok pana la urma . Si eu stiu cazuri in care au sangerat gravidele si totul a fost ok , doar ca draga mea tb sa stai la pat , numai merge la servici , neaparat odihna la pat , fara sa ridici , fara sa faci alt efort
dolores

lori
bine ai venit , sarcina usoara si bebel sanatos !
pupicei tuturor pe burtica

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+
Lorich spune:
hihihihi..Alinushali, eu is la serviucu, n-am eco la mine, dar parca mi-a ramas ceva de genul 160 batai/min sau ceva peste 160. Si cica e fetita.
Aaaaa....stii ce -i amuzant? Ca la Robert l-am alaptat la greu din sanul drept, era un adevarat aspersor acolo, iar acuma de ceva vreme constat ca sanul stang e mai mare si mai umflat. Chiar ma intrebam cum oare, din moment ce nu el a produs cel mai mult lapte... si stii ce citesc la mituri despre sexul copilului (e pe prima pag pe DC) ca la fete se mareste mai mult stangul...chiar m-am distrat.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
aditzaC spune:
alinush ....bebe al meu avea 160 batai si mi-a spus ca este baiat si chiar am vazut o '' ramutza ''
![]()
......deci nu stiu ce sa mai zic
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+
loutzy spune:
Neata burtici. Azi sunt libera si nu fac nimic, lenevesc in pat.
Alinush am o colega de servici gravida in 25 de sapt si ea stie care are fetita. La ea la primul ecograf erau 123 batai/min, apoi 140 si la ultimul 145. Asa k zicala nu e adevarata. Nu te poti lua dupa toate prostiile de pe net.
Toate ne dorim sa stim cat mai repede ce e puiutul nostru. SI uneori ai impresia k trece atat de greu timp pana la urmatorul eco...

Laura
13+
bebelu86 spune:
neata
Alinush si al meu bb are 160 batai si cica e baietel
iar o prietena care e si ea gravida, bb avea 140 parca si i-a zis k e fetita.
deci nu se prea potrivesc,
Vas darnu mi se pare normla. atata timp cat platesti taxe la stat pt sanatate, de ce sa nu le faci gratuite?? vb poate te trimite in alta parte unde le poti face gratuit. macar mai salvezi niste banuti.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
monika_bt spune:
Neata, fetele...de fapt e amiaza deja!![]()
Am recuperat din urma ca aseara la 9 am fost in pat si la 10 dormeam.
Tare mi-e mila de voi, cele care aveti starile astea de rau...
Eu cred ca mostenim mamele...Mama mea a avut 3 sarcini si la toate 3 s-a simtit la fel, asa cum ma simt eu acum: fara greturi, varsaturi, fara somn, la baie merg normal, noaptea deloc...Asa ca se pare ca se mosteneste.
Cat despre sistemul din canada...Fratele meu e in SUA si nu mi s-a plans niciodata de sistemul medical, din contra mi-a spus ca sunt extrem de grijulii...Sa fie diferenta atat de mare intre Canada si Sua??
sau probabil nu s-a confruntat cu probleme de sarcina, ca voi...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
alinushali spune:

mersi fetele , cred ca o iau razna dar mai astept pana imi spune doc la eco ce est ede fapt.
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
7+ 
momente din viata
bb
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
bebelu86 spune:
Alinus stai linistita..cel mai sigur e la eco.
nu testele chinezesti, nu toate astea k dc ai burta tuguiata, rotunda, etc. sau mai stiu eu ce babisme,,
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
14+
858 SMS PT COPII
alinushali spune:
asta cam asa este , nu te poti lua dupa toate, dar mi-a mai zis cineva ca nu am fatza de mama de fata
si m-am suparat si dupa ce am mai si citit pe net, mi-a pus capac......adica nu este nici o problema daca e baiat, este al meu si o sa-l iubesc la fel de mult, doar ca si eu si tati ne dorim o pasarica mica 
va multumesc ca sunteti mereu pe "felie" 
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
7+ 
momente din viata
bb
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
bebelu86 spune:
alina important e sa fie sanatos..
eu asta imi doresc din tot sufletu..nu conteaza k e baiat sau fata
uite la inceput ziceam k vreau fata...clar...
iar acu..parca nu mai e chair asa important ce e..
mai ales k am trecut prin stresu cu analizele.
si am zis sa fie orice, numai sanatos sa fie.
Raluca va 
Marriage Ticker
cu
14+
858 SMS PT COPII