Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 18
loutzy spune:
Apropo d testele chinezesti. La mine se potriveste, dar sora mea trebuia sa fie baiat

Laura
13+
aditzaC spune:
alinus
sanatos sa fie ..nu ai pt ce te stresa?? cum inebunesti pana la eco ..doamne sfinte
, ce o fii este al tau si asta conteaza
loutzy
da la unele se potriveste la altele nu...de ex si mie la teste pe net mi-a iesit baiat si la eco baiat acum na .... ce vrea d-zeu si daca se transf in pasarica nu ma supar ....de cand il astept sa vina .....este numai bine asteptat
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+
alinushali spune:
doamne asta este tot ce-mi doresc sa fie sanatos si voinic, doar ca m-a ranit persoana respectiva adica ce trebuie sa ai fatza sau DD iti da ceea ce considera el ca trebuie sa ai.
eu oricum am nume si pentru fata si pentru baiat. Daca va fi fetitza o sa o cheme Miruna, iar pe baietel Stefanel ca pe tacsu, oricum ma duc la eco saptamana viitoare ca nu am astampar pana pe 27.....abia astept sa-mi vad sufletelul.
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
7+ 
momente din viata
bb
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
Shines spune:
buna fetele

angie..imi pare tare rau ca esti in situatia asta, dar sunt sigura ca totul va fi bine, dd te va ajuta sa il tii acolo pana la termen si va iesi o minune sanatoasa care va va lumina vietile ..fi tare si gandeste numai pozitiv

alina..eu va doresc sa fie bebele ce va doriti voi...dar indiferent de ce va fi..important e sa fie sanatos, oricum va fi iubit si adorat toata viata, acum sunt emotiile mari pentru ca nu stiti..bafta
bai fetele ..apropo de sex..am si eu un morcov totusi pe undeva..
dupa ce ca acu 2 sapt mi-a zis ca e baiat..marti nu a mai putut sa vada ce e (alt dr) ca facea gimnastica acolo, statea picior peste picior ori avea cordonul ombilical intre picioare..10 min s-a chinuit sa vada ce e..si nimic ..io acu am inceput sa imi pregatesc sotul ''ce zici iubire de o fetita cu ochii albastri ca tine si guritza ta ???'' da nu prea iese :)))) mai asteptam vreo 3 sapt pana ne zice sigur-sigur..nu mai visez
eu sunt la birou..m-am simtit super bine azi, nu mi-a fost somn, nu am ametit..da nici cu treaba nu m-am rupt ![]()
pupicei la burtici..pov diseara

Simo
14+
bebelu86 spune:
Alina stai linistita k si mie mi s-a tot zis k am fata de mama de baiat. nu de fata.
dar nu le-am pus la suflet,k multi sunt si rai si invidiosi..asa k nu am bagat in seama
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
nu Simo..doar ca aseara am simtit cum ma dezmembrez..toate oasele bazinului dureau k naiba..abia mi-am gasit o pozitie sa dorm.
ma bucur k ti-ai revenit si esti vioaie,asa imi place 
spor la treaba
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
14+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
multe sapt inainte 

mai e un pic si ajungem la jumatatea drumului 
Raluca va 
Marriage Ticker
cu
14+
858 SMS PT COPII
aditzaC spune:
simo
ma bucur ca esti ok ....multe sap inainte doar pana la max 40
ralu
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
13+