Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

fetele declar primele semne de .....ma credeam scapata

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 7+
momente din viata

bb

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Hello fetele,

Am intrat sa va anunt ca l-am simtit pe bebe cum da din picioruse... Nu-mi venea sa cred. La 11sapt si 5 zile. Pe Matei l-am simtit (sau am fost sigura ca este) la 18 saptamani.

Sunt asa de fericita!!!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicitari Alexa!!!

Alinusha din pacate asa incep, mai tarzziu, sapt. 6-7 (cazul meu).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Alexa ce frumos
eu aseara stateam in pat si un pic p o parte asa..si m-am intins dupa telefon..si am simtit ceva flutuasi jos..dar nu stiu dc era bb.
am stat asa cateva momente..a fost o senzatie asa marfa..dar nu stiu dc era bb. o sa mai incerc in seara asta sa vad dc se simte la fel.

Alina imi pare rau k nu ti-e bine

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Lori te trec in listuta acu cand deschid capitol nou
am tot zis ca te trec si m-am luat cu altele si acu mi-am adus aminte
sper k nu te-ai suparat

Raluca va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Rox, incearca Fier Haussmann, este f bun, picaturi. Se pun in putina apa si se inghit usor. Sau mai e si fier drajeuri, TARDYFERON FOL, care se inghit, nu simti niciun gust. Sper sa n-am nevoie, ca in sarcina trecuta mi-a facut rau, ma deranjam la stomac de la fier in general.

Angie, sper sa fie bine bebele tau. Doamne ajuta!

David mi-a facut iar febra azi-noapte si tuseste tare...de azi e pe antibiotic, sper sa isi revina repede.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ms ralu si aditza..si voi la fel. sa fiti sanatoase cu bebei la termen

Simo 15+

Mergi la inceput

Ioana imi pare rau k iar nu se simte bine David.
de la ce tot raceste?

Raluca va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Felicitari Alexa. Abia astept sa-l simt si eu pe bebe cu da din picioruse, dar mai un pic de asteptat.(cam 3-4 sapt).

Laura

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bebelu, mersi. David a fost si este un copil f. sanatos, cu imunitate buna, fara probleme. A mai racit, dar asa usor, curge putin nasul si gata. De data asta am fost si eu si tatal meu raciti rau. Tata chiar a facut febra 3 nopti (bine, el e si imunodeficitar, ca abia s-a vindecat de cancer), deci a avut de la cine lua un virus, ceva. Acum, nu stiu daca e viral sau bacterian, ca la viral nu se da antibiotic, dar nu mai rezist psihic sa-l vad cum nu-si poate tine ochii deschisi si nici respira.

A avut 3 zile bune si azi-noapte iar febra mare. Nu i-am mai pus termometrul. I-am bagat direct supozitor.

O sa vedeti voi cum e, ca nu scapa nimeni, din pacate. Oricat de rezistenti si caliti ar fi (mie imi place sa cred ca l-am calit pe David), cand e sa ia viroza, o ia. Si apoi ne luptam cu ea cu toate fortele.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput