Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
RaluKara spune:
ieri am fost la dr, si am stat sa "negociem" bitestul si triplul de luna viitoare, el zicea ca nu se poate sa il fac, eu ca nu si nu ca nu vreau sa stau cu emotii 2 saptamani si sa mai si stiu din start ca rezultatele au doar 60% relevanta. chiar nu pot sa inteleg de ce ridica atat de mult in slavi testele probabilistice...a durat ceva timp pana am ajuns cu dr la un numitor comun, pana la urma a inteles ca nu vreau sa le fac.
la eco, bebele "dansa" de mama focului, era asa dragut, zau ca imi vine sa fur un ecograf sa pot eu sa vad minunatia mica de fiecare data cand simt nevoia.
m-a trecut si pe mine pe centrum materna, desi analizele au iesit perfecte si mananc suficient de echilibrat chiar daca putin, singurul lucru care tot nu imi trebuie e carnea....e clar, o sa ma fac vegetariana 
a inceput sa se cunoasca si burtica, desi nu imi dau seama daca de la bebe sau de la "suncutele" mele autentice...
va 

Raluca
12s
http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/RaluKara# poze
RaluKara spune:
uitasem sa va intreb, cand ati facut sau faceti TORCH? ca mie pana acuma nu mi l-a recomdat sau indicat nimeni, lucru care mi se pare putin ciudat. si daca tot am uitat sa vb ieri cu dr mai am ocazia abia luna viitoare....
Raluca
12s
http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/RaluKara# poze
Irinukaaa spune:
Neata burticute somnoroase!
RaluKara bine ai revenit. Sa-ti traiasca finuta si bineinteles "bb danasator" sa fie sanatos.
Eu am facut Torch-ul pe la 9 saptamani parca, atunci cand mi s-au dat analizele de baza, mi-a dat si asta. Il poti face oricand, numai sa-l faci.
Am vazut ca la capitolul hainute de botez... oferta e mai diversificata (si de departe mai placuta) la fetite. Eu am inceput sa caut pentru baietel, dar nu-mi plac deloc acele costumase clasice gen frac, caut altceva... de-as sti si eu ce. Daca stiti sau aveti alte exemple de hainute de baietele ptr botez aratati-mi si mie! 
Sa aveti o zi minunata!!! 
Irina ~
14+
Shhhht! Cresc...
vas spune:
buna dimi fetele!!!!!!
Ce ati mai facut???? Sper din suflet ca sunteti bine toate, nu am timp sa citesc din urma ca plec si azi de la birou. Ieri ma fost tot plecata.
Imi e in continuare rau ....in fiecare dimineata. Pap putin si imi revin.
Sunt bine, am fost la un controlo gineco, colul e inchis, bebe e acolo.
Ma duc saptamana viitoare la analizele de sange, care le voi plati, dar renunt la testul HIV si VDRL. numai astea doua sunt aproape 100 lei si nu cred ca are rost. I-am spus sotului mai in gluma mai in serios "am incredere sa nu le fac in ceea ce te priveste"?
Va pupicesc.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
6+
bebelicu
angieangie spune:
neata burtici
am dormit bustean aseara si de o ora citesc ce am ratat![]()
dimineata am avut si eu o stare de greata..mica ce-i drept dar pana acum n-am stiut cum e![]()
Angie imi pare rau de ceti se intampla..dar ai incredere ca va fi bine
Angie
+10
Lorich spune:
Neata !
Multam de primire, sunteti calde si dragute! [flo

Am mai citit asa putin din urma sa incep sa va cunosc nitel.
Am vazut ca, asa cum e si normal, ne confruntam cu aceleasi probleme: si eu merg macar o data pe noapte la doamna toileta, indif daca beau sau nu lichide, de gretosenii nu mai zic, vad ca am trecut la partea II-a
, e apogeul, e clar! ![]()
Doloress desi eu nu stiu sigur ca va ramane cu codite (sapt 12 e totusi cam devreme pt f multa siguranta), dar aceeasi problema am avut-o si o am si eu cu numele, la fetita il avem de mult, e hotarat de tati de cand eram gravi cu Robert, dar de baiat nimic, nimic, nimic pauza totala in creier. Asa ca...o fi vreun semn.
LunaNoua wow, sapunuri facute in casa, creme facute in casa, impresionant!
Mirela2 am inteles eu bine, esti cu gemenei?
Sarcina usoara si la termen si bebei sanatosi!
Cu burtile , burtoacele in cazul meu, la prima sarcina apare mai tarziu si mai discret, la sarcina asta mi-a aparut cred ca dupa prima luna si acum deja am pantaloni de gravida. ![]()
Angie844 te rog sa stai in pat ca si cum ai fi operata de ... nemiscata, doar pt wc sa te ridici. Eu am avut un episod de asta la sapt7-8, nu era f rau, cheaguri, erau scurgeri maronii (dar care tot sange insemna) si dr. mi-a zis repaus total la pat; bine, mi-a dat si utrogestan doza de cal+no spa, dar eu cred ca tot statul ala in pat ne-a salvat. Bine, eu aveam o dezlipire/nelipire de placenta. Asteptam vesti bune Angie!
Am citit acum ca nu poti sta prea cuminte, ca ai deja un copilas, stiu cum e, sper din tot sufletul sa fie bine! Eu cand aud pe cineva care vorbeste de "selectie naturala" ma ia nebuneala... oare asistentaa/dr aia ar astepta asa selectia naturala pt bebe din burtica ei, bebe care e sanatos, ii bate inimioara si care e in pericol din cauza placentei?
Vas vad ca esti din Romania. Testele HIV si VDRL sunt gratuite pt gravi, d ela medicul de familie (daca nu s-o fi schimbat treaba intr-o luna). Ar trebui sa le faci, pt ca din ce stiu eu de la sarcina cu Robert, persoanele care nu le au nasc izolate, ma rog sunt tratate altfel pt ca n-au testele astea. Acuma... mie nu mi-a cerut nimeni vreo analiza cand am mers sa nasc, dar asa era cel putin teoretic.
O zi buna va doresc!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
vas spune:
Lorich, asa ar trebui. Dar laboratorul nostru nu are de ceva timp o creditare ISO cica, si nu au mai facut contract cu casa de asigurari. Imi poate face gratis tot doar daca stau internata, ceea ce pentru mine e CHINUL LUMII, sa stau internata doar de fatada. Am OROARE; FOBIE; nu stiu cum sa o numesc.....o data am stat trei zile tot pentru analize si am venit tare daramata psihic. O sa vad la un cabinet particular, ma duc saptamana viitoare la doctorita mea si vad ce-mi recomanda. Nici mie cand am nascut-o pe ELiza nu mi-a cerut analizele....acum am timp sa le tot fac...
Multumesc mult de sfaturi si bine ai venit printre noi.
De maine intru in saptamana 8......CE FERICITA SUNT....aveai tu dreptate BEBELu, cat te invidiam cand vedeam la tine saptamanile....![]()
Apropo de nume si eu la baiat e , nu reusesc sa gasesc unul care sa-mi placa.
Si mai am o problema ....ma dispera deja parerea tuturor ca trebuie sa fac neaparat baiat, ca asa ar fi mai bine, ca asa e normal, ca e asaaaaaaa si asa......incat parca vreau sa fie fata sa se calmeze toti.
Ce??? fetitele ce au????? Adica Eliza mea e cu ceva mai prejos decat un baiat. Vai nici nu mai vreau sa aud.... ...mai da chiar toti au obsesia asta. Inca cineva imi zice "daca faci baiat sa ne dai si noua reteta...altfel nu ne intereseaza

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
6+
bebelicu
Lorich spune:
vas o sa te lovesti de muuulte ori de gura lumii, trebuie sa te imunizezi, asta-i tot
. Mai explica o data, ca neuronu' meu doarme, deci, la dr. tau de familie nu se pot recolata analize? Analize care sunt in setul ala de gratuite, de rutina etc? Eu am inteles de la ele (asitentele care-mi faceau foia aia de recoltare) ca e un program special al gravidelor ai ai tot setul gratuit (hemoleucograma, urocultura, glicemie, cele de ficat, hep.B, C, HIV, VDRl si nu stiu daca am omis vreuna.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 12+
vas spune:
da, e asa cum spui tu doar ca laboratorul unicului spital din oras (cel de stat ) neavand acreditarea necesara nu a mai facut contractul cu casa de asigurari si automat toate analizele se platesc.
Nu imi cade prea bine daca ma gandesc ca voi mai lua 540 lei salar. Doamne pentru ce a facut atata scoala, nu stiu!!!!!!!!!!!!!!
Dar chiar as vrea sa evit cheltuielile in plus si sa ma axez pe ce conteaza.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
6+
bebelicu
alinushali spune:
neata burticoasele
am citit pe net ca bataile inimii pot spune ce sex are bebelusul. Acum as avea si eu o intrebare pentru fetele care au aflat ce ascund in ghiozdanel
, cate batai avea bebele vostru ?in articolul acesta spunea ca daca bataile sunt mai mici de 150, este baiat......daca sunt mai mari de 150 , este fata. Sunt curioasa sa vad daca are vreo relevanta.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri......eu sunt putin tacanita, ca potrivit articolului eu am baiat...........vroiam sa stiu daca asa e

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
7+ 
momente din viata
bb
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.