Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
Doloress spune:
A, si la sarcina cu Patrick le-am cerut macar sa-mi dea o hartie sa stau acasa, ca aveam un drum de o ora cu autobuzele pana la servici si ma hurudcau rau. Si mi-au zis ca nu e nevoie, ba chiar sa fac miscare sa elimin mai repede hematomul!
Eu miscare n-am facut insa tot m-am hurducat vreo 2 saptamani in fiecare zi la servici, cu niste dureri de burta de-mi venea rau.
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
AlexaM spune:
Intreba cineva de remedii pentru sinuzita: foarte buna este o crema termica (heat aloe parca) de la Forever Leaving Products. Cred ca merge folosita si in timpul sarcinii. Eu am folosit-o pentru durerile de cap. Imi masam putin tamplele si apoi adormeam in aprox 15-30 min si ma trezeam fara durere.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
12+
Angie844 spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsuri.
Sper sa fie bine si la mine, si sa am un bb sanatos. Am o poza deja cu el - o tin pe frigider sa-l vedem toata ziua si mi-ar parea tare rau sa devina doar o amintire.
Ce sa zic,Doloress stie bine ce sistem aiurit e in Quebec. Nu-ti dau nimic, se bazeaza pe selectia naturala dar nu se gandesc cat de traumatizant e pt o mamica sa piarda o sarcina, mai ales stiind ca poate ar fi putut fi salvata. Nu pot decat sa ma rog ca o sa fie bine si sa ma linistesc singura.
Mult efort nu fac, dar cine are copilas stie ca e de munca cu ei. Tb sa alergi dupa ei toata ziua si a mea e ca un titirez. Imi e si mila ca nu pot sa o mai iau mult in brate ca simt ca se rupe ceva in abdomen. Simt o presiune constanta jos, ca atunci cand ti-e sa nasti.
Acum stau la serviciu sa recuperez orele pierdute degeaba la spital...frumos.
Mamica de Sarah-Aimée si
9s
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress A, si la sarcina cu Patrick le-am cerut macar sa-mi dea o hartie sa stau acasa, ca aveam un drum de o ora cu autobuzele pana la servici si ma hurudcau rau. Si mi-au zis ca nu e nevoie, ba chiar sa fac miscare sa elimin mai repede hematomul! Eu miscare n-am facut insa tot m-am hurducat vreo 2 saptamani in fiecare zi la servici, cu niste dureri de burta de-mi venea rau.Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Ti-au zis sa faci miscare? Mi se pare cam mult. Mie dr mi-a zis sa o iau incet si nici nu cred ca sunt in stare de multe cu durerile astea...Peste 3 sapt o sa am testele la Ovo, pentru Down si Edwards, sper sa fie ok si sa-l vad pe bebe la us.
Mamica de Sarah-Aimée si
9s
bebelu86 spune:
offf ce reguli ciudate aveti acolo
eu cred k as lua-o razna sa stiu k nu pot sa merg sa vad ce se intampla.
eu mai bag ceva papica si dupa ma duc la nani.
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
BebyCry spune:
Angie:Sper sa fi bine si sa fie totul ok pt tine si beby,Dumnezeu are grija de voi si totul va fi bine ai sa vezi.Incearca sa te odihnesti si desi e geru sa iti distragi atentia si sa nu te mai gandesti.............Asi fi vrut sa iti sp mai multe dar nu stiu ce...... FI TARE!!!!!!!!!!!!!!
12+
Doloress spune:
Angie da, asa mi-a zis prima data cand m-am dus la urgente, o rezidenta ametita care a stat cu mine pana a venit doctorita de garda. Eu plangeam de se scutura camasa pe mine si ea imi tot batea campii cu selectia naturala si mama natura. Si a zis ca unii chiar recomanda miscare ca hematomul sa se elimine mai repede.
Normal, a doua oara, cand m-am dus si s-a vazut inimioara tipa de la eco mi-a zis sa nu ma agit deloc, si sa stau linistita.
Insa hartie tot nu mi-au dat, au zis sa cer doctorului meu. Am mers la doctor dupa inca o saptamana aproximativ, mai devreme nu m-au primit, si deja sangerarile aproape incetasera asa ca mi-a zis ca nu e nevoie de repaus ca am un job de stat pe scaun.
O, daca incep sa tun si sa fulger impotriva sistemului nu ma mai opresc. Asta a fost cum a mai fost, insa asta iarna am stat cu copilul 3 saptamani cu febra peste 40, am mers la 5 doctori pana a catadicsit unul sa ne trimita la raza si sa vada in sfarsit ca are pneumonie. Si mai avea si otita pe langa asta. Dar nimeni nu vedea nimic, ne trimeteau mereu acasa cu tylenol. Si-am mai stat si 6 ore la urgente cu copil mic arzand ca soba. A slabit copilul 3 kilograme atunci. 
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
bebelu86 spune:
fetlor eu va zic noapte buna 

ne auzim maine
Raluca va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
14+
858 SMS PT COPII
RaluKara spune:
buna dragele mele, am lipsit si eu o saptamana si am avut de citit 5 capitole...dar am reusit sa vad ce ati mai facut. va
pe toate si va urez sarcini cat mai usoare.
acuma sunt mai fericita, se pare ca am scapat de starile de rau si mai ales de cumplitele greturi. cu pofta de mancare tot nu stau prea bine.
nu o sa am ocazia sa intru prea des, suntem in renovari, zugravim apartamentul cu 3 camere in 2 persoane...si dureazaaaaaa mama mama ce mai dureaza, mai ales ca eu sunt adepta "pauzele mici si dese, cheia marilor succese" ca sa nu ma obosesc prea rau.
aaa, si suntem si in toi cu pregatirile de nunta, plus ca duminica viitoare cununam si botezam. cand am fost sa iau rochita de botez (am o finuta scumpa rau) imi venea sa plec cu tot magazinul dupa mine, sunt adorabile hainutele de bebici mici...uf...abia astept sa cumpar pentru al meu/a mea...
Raluca
12s
http://picasaweb.google.com/ianfeb2011/RaluKara# poze