Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pfff...
Era una Giulia Narmani,puii mei,ceva de genu.

10+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am dat tarziu f5 si nu am vazut decat atunci cand a intrat pub

Raluca va

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Ah bebelu,multumesc pentru compliment,i feel so sexxxyyyy!

10+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Salutare mamici!
V-am citit (mai pe sarite)si am vazut ca s-au inmultit nr carucioarelor. Felicitari!
Eu mai am ceva pana aflu...daca va fi sa fie. Eu momentan am pierderi f mari de sange si nu stiu care ne va fi soarta. Inca mai sper sa fie bine dar singerarile se inrautatesc. Acum doua zile am vazut si eu bebelusul, dr zicea ca arata bine, inimioara bate si pare agatat bine acolo. De sangerari nu stie ce sa-mi zica (nu erau asa grave atunci). Azi am fost la urgente ca elimin cheaguri mari dar am asteptat 3h si nu am fost consultata, asa ca am plecat inapoi la serviciu.
A mai trecut cineva prin asa ceva cu rezultate bune? Adica bb nascut sanatos, la termen?
Va pup! Aveti grija de burtici!

Mamica de Sarah-Aimée si 9s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, dragelor,
va pupacesc scurt pana nu ma ia somnu de tot. Azi mi-au iesit rezultatele de la DT. N-am inteles mare lucru de pe foile alea, doar ca sunt niste chestii low risk, ceea ce cred ca e cel mai important. In rest, ma va mai lamuri dr cand merg la eco (pe 27).
Si tre sa va mai impartasesc o dilema: am inceput de la 12s sa iau maltofer. Am luat din farmacie niste comprimate masticabile, care sunt groaznice!! Or mai exista si de alt fel? E drept ca nici nu am mai ajuns la farmacie ulterior ca sa intreb, dar tre sa gasesc un inlocuitor ca astea nu se pot inghiti... Sfaturi, ceva?

_
BB e deja pe drum
Roxana 13+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Angie chiar nu stiu ce sa-ti zic.
imi pare rau ca sangerezi
oricum cel mai bine mergi la medic si vezi ce zice. k nu e normal.
nu mai sta asa.
cand ai fost prima oara, nu ti-a dat nimic de sustinere?

Roxx si eu tre sa iau maltofer din sapt 16 dar nu stiu dc sunt mai multe feluri.
dc scrie k sunt cu low risc e ok.

Raluca va

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 14+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Angie,imi pare rau ca sangerezi.Ma mir totusi ca nu ti-a dat nimic pt sustinere.
Incearca si alt medic,ca nu e normal sa te lase asa cu sangerari.

10+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Pentru diverse probleme: dureri de cap, de spate, de dinti, hemoroizi etc puteti incerca remedii homeopate. Trebuie luate la recomandarea medicului pentru ca sunt diferite pentru diferite tipuri de persoane.
Eu stiu 2 medici: dr Nita Greta de la Medlife Grivita si Dr Dragomir (sunt sot si sotie si au un cabinet undeva in zona Pantelimon parca).
Cred ca merita incercat...

Angie, era o fata pe forum, nu mai stiu exact cine care spunea ca a avut sangerari puternice si a eliminatr si cheaguri la inceputul sarcinii si are un copil sanatos si fara probleme acum...sper sa fie la fel si in cazul tau

Maltofer am luat si eu in sarcina anterioara dar nu mi s-a parut rau la guist...incearca sa-l sfarami inainte si apoi sa il inghiti cu un pahar cu apa. Asa, cel putin, nu-ti ramane gustul in gura...sper sa reusesti.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

A, si pt ca m-a intrebat cineva am magazinul Salingers din Carrefour Baneasa. Fac comenzi la 2 luni de carti din Anglia, daca vreti ceva si va gasesc...e mai ieftin decat de pe amazon...

Sper sa nu se considere reclama ca nu asta am vrut.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Angieof. ce rau imi pare! Eu am avut sangerari abundente la sarcina cu Patrick, 2 saptamani, cu cheaguri si cu niste dureri ca ziceam ca nasc, erau contractii, mai apoi le-am recunoscut. Am avut un hematom care s-a eliminat. Am stat cuminte (nu in pat, la servici am continuat sa ma duc) si au trecut. M-am dus la urgente, nu se vedea inima (aveam vreo 5 saptamani) asa ca m-au chemat peste o saptamana sa vada daca mai e inima sau sa-mi faca chiuretaj. Dupa o saptamana, desi aveam sangerari, s-a vazut inima batand asa ca m-au sfatuit sa astept in continuare sa vad ce ce intampla si daca se agraveaza sa ma duc la spital. Pana la urma au trecut si iata ce baiat mare si frumos am. Hematomul s-a eliminat, sarcina a ramas, am fost norocoasa caci exista posibilitatea ca hematomul sa ia si sarcina, mai ales cand e mica tare cum era a mea.

Fetelor Angie e in Montreal, aici nu-ti da nimeni nimic, poti sa schimbi 10 doctori. Eu una n-am auzit pe nimeni sa ia no-spa sau tratament de sustinere in primul trimestru. Ei iti zic de la inceput cand te duci acolo speriata moarta la urgente ca e mai bine sa elimini sarcina daca e cu probleme, sa lasam mama Natura sa lucreze. Asa e aici, nu ma intrebati de ce, asta e sistemul lor. Si la doctorul meu mi-a zis ca daca se intampla ceva sa ma duc la nu stiu ce clinica unde e un doctor 24 din 24, insa dupa 20 de saptamani, pana la 20 de saptamani nu ma baga nimeni in seama cu nimic, sa ma duc la urgente daca am vreo problema. La urgenta astepti si cate 6 ore ca apoi sa te trimita acasa frumusel fara nimic. Asta e sistemul.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput