Pufuleti ian-feb 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 21
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti felicitari pufuletilor diversificati! ![]() ![]() ![]() am inceput si noi...mai timid,dar merge ...sunt coapte,asa ca am testat calitatile de mancau ale lui fimiu ![]() ![]() ...caise bio,coapte de se topesc in gura...si am mai incercat supa...noi[eu si radu] suntem innebuniti dupa supa de pasare ![]() lui alex nu-i place lebenitza mi-a scuipat sucul in toate partile mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)asa creste Alex |

felicitari ptr diversificare,ma bucur ca papa alex

( si mami si radu supaAndreea

Alexandra Elena 02.02.2010+
Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui lia_2009 am sa ma uit pe pozele postate de voi. Semnalez mare oboseala bb s-a agitat de cateva nopti a fost deranjata la stomac nu stiu de la ce. am crezut ca sunt dintii dar inca nu. stiti cum pot da cateva kg jos din motive de sanatate trebuie sa dau jos dar nu pot, poate ma ajutati cu ceva regimuri. |
pai fetele tin montignac ...dar si disociat ul ar fi ok...eu nu stiu,o sa iti spuna ele knd intra,dar am inteles k a pus larisel pe prima pag ceva sinteze

Andreea

Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
tomaca spune:
Multi pufuleti s-au aniversat sau se aniverseaza saptamana aceasta. Si implinesc si varsta importanta de 6 luni!. Deja sunt mari, ce sa mai!

Sa fie sanatosi si sa-i asculte cat mai mult pe mami si pe tati ![]()
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
xela_07 spune:
Buna dimineata!
Facem cinste mare, cine doreste cine mai pofteste? Astazi e ziua mea, asa ca va servesc cu croissante pufoase, cafea delicioasa, sucuri naturale, tortulet cu frisca si ce va mai pofteste inimoara. Hai la party
!
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! Facem cinste mare, cine doreste cine mai pofteste? Astazi e ziua mea, asa ca va servesc cu croissante pufoase, cafea delicioasa, sucuri naturale, tortulet cu frisca si ce va mai pofteste inimoara. Hai la party !Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
LA MULTI ANI !!!
sa ai parte numai de lucruri frumoase si de sanatate muulta

Andreea

Mario Andrei 16.08.2005+
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! Facem cinste mare, cine doreste cine mai pofteste? Astazi e ziua mea, asa ca va servesc cu croissante pufoase, cafea delicioasa, sucuri naturale, tortulet cu frisca si ce va mai pofteste inimoara. Hai la party !Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |

la multi ani!

P.S. ma bucur pt concediul reusit pe care l-ati avut!

mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)asa creste Alex
tomaca spune:
LA MULTI ANI!!!!!! Tot ce vrei sa ti se implineasca! Ce fumos ai descris tratatia! Cand am citit le-am si vazut si le-am si simtit gustul! Deci a fost pe bune!!!

mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ioana_fota spune:
Buna dimineata fetele
.
Mamidepuiuti bine ai revenit
.
Bea multa sanatate Ivanelului.
Oani
pt ajutorul acordat.
Xela vazut pozele, f frumoase..
.
Cris M gata am reusit si le-am vazut
,vezi ca de azi se anunta ploi si e innorat si rece afara,sper sa-si revina vremea ca sa aveti parte de timp frumos
.Fetelor
Ucuta mea de aseara de la ora 21 abia acum sa trezit pe la 7.30 i-am dat un bibe asa prin somn
.Ea de obicei doarme bine noaptea dar parca asa mult nu a mai dormit niciodata
.
LML tuturor sarbatoritilor de ieri si azi
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
cris_mario spune:
ioana
...da..sunt putin dezamagita,sa vad daca mai venim
...felicitari ptr somnicul bun si mult ![]()
oani .. Andre are otita?sau am inteles aiurea...daca da,imi pare rau,multa sanatate 

Andreea 
Mario Andrei 16.08.2005+
Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
alexutzzza spune:
Neatza si LML pufuletilor de azi! multumim de cinste! XELA, Alexa 
Musacaua: AnaG ei in Grecia o gatesc destul de uleioasa si cu mult sos tomat, poate de aia ti-a cazut asa greu, varianta scrisa de mine, cel putin mie imi iese "light", cu vinetele si cartofii scursi bine pe servetele de ulei.
Am facut supica, i-am dat la biberon ca era prea lichida, nu s-a omorat cu ea, a mancat 100ml numa si si aia stropiti pe fatza mea si scuipati din cand in cand. I-am fiert vro 20-30 de min la foc mic o radacina de patrunjel, un morcov si un pastarnac apoi dat zeama cu morcov pasat. Cand am vazut cum mi-o scuipa i-am adaugat un pic de ulei de masline, parca a mancat mai cu placere dup asta. Mama si sotzul mi-au zis sa pun mai putina albitura data viitoare ca poate a iesit prea amara, azi incerc sa ii dau din nou din aceeasi supa de ieri ca mai am vro 300 de ml...mi-au iesit din 800 ml apa cam 3-400 de supa clara.
Maine vreau sa pun morcov, dovlecel si juma de albitura (patrunjel sau pastarnac) si adaug spre sfarsitu fierberii niste ulei de masline, poate iese mai dulce.

imi pare rau sa citesc de pufu bolnaviori Bea cred ca esti pierduta...nu stiu sa te ajut, o sa ma rog numa sa ii treaca repede lui Ivanel si sa nu-l supere prea tare 

Oani, multumim si de articole si de explicarii si de rabdare, insanatosire grabnica puiului cel mare, stiu sigur ca e pe maini bune 
Ruxita sa se faca bine Caius!
Subscriu si io la ce a zis Cristies cu protectia copilului ptr micutii fugariti desculti pe zapada. Si io-s ptr calire si impotriva cocolosirii exagerate, dar nici chiar asa...Am zis ca o sa ma port cu fii-miu si o sa il tratez.menajez cu putin mai multa grija decat pe mine, nu exagerat de cocolosit/infofolit, dar nici exagerat de expus...Eu sunt adult si el e bebe deci daca io nu m-as simti bine alergand desculta pe zapada , cred ca el nici atat! una e calirea si alta e sa-l expui la degeraturi..
MP
WB, ne-a fost dor de tine
Abia astept sa intru sa vaz si io poze
de
Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

...sunt coapte,asa ca am testat calitatile de mancau ale lui fimiu
mi-a scuipat sucul in toate partile