Dovlecei frumosi sept-oct 2009*161*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Lali eu nu am dat-o niciodata cu gel pe gingii, si uite ca avem 4 dinti deja, deci se poate si asa. Nu stiu ce sa iti spun, si a mea de acteva zile e super maraita, nu vrea decat in brate, daca ies din camera e jale mare, daca nu ii convine ceva e scandal mare, se foieste noaptea, nu mai adorme decat daca stau eu langa ea si o ssshiiishiiiesc....ar fi o perioada, carese instaleaza pe la 9 luni, din ce am citit, sper sa si treaca.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!



Alex, multumim de intrebare Nu se vede nimic, tot maraici este, dar parca mai bine. Am niste prafuri cu musetel pe care i le dau si parca ii atenueaza cat de cat, cu calgel nici nu mai incerc, e apa de ploaie..
Oricum, e o dulce..sunt atat de mandra de ea, imi arata pe cartea ei preferata unde e pisica si mingea (atat) , indica frumos cu degetul . Si plange, asa prefacut, daca nu ii citesc, parca ma cearta daca inchid cartea.. Poate nu e mare lucru dar eu tot nu-mi revin, inca nu cred ca noi comunicam, ca intelege cuvinte, desi mi-a dat nenumarate dovezi. Sunt efectiv topita
Haide, sa avem toate o zi buna. Si promit sa nu ma mai amestec in nicio polemica, imi pare rau ca am facut-o, nu aduce nimic bun.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Buna dimineata fete dragi!
Iau si eu o cafea ca sunt chiauna de cap de somn, Isabela in noaptea asta mi s-a trezit din ora in ora . Asa ca azi am decis ca nu mai e chip de intoarcere si trebuie sa introducem supliment de lapte praf. Am incercat aseara dar dupa doua guri mi-a aruncat cat colo canita cu cioc (ca noi biberonul nu stim cum functioneaza ).

Fetelor ! Spuneti-mi din experineta voastra cum ati facut trecerea de la san la lapte praf si mai ales ce marci folositi acum. Eu o sa mai am o tentativa in seara asta cu lactana HA de la Topfer...dar poate nu ii place gustul si as incerca si altceva. Voi ce recomandati?



de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela


Vik mami, si noi suntem cam in aceeasi situatie. Se pare ca la odiseea asta a tunat si i-a adunat. Am cumparat totate felurile de formula si toate sunt caca, bleah, porcarie buna de aruncat. Tzitzi rulz!
Asa ca m-am resemnat. Il voi alapta pana voi ajunge cu biberoanele la genunchi.
In schimb am incercat sa-i dau banana si cu cereale integrale seara cat mai tarziu. Mai pun uneori si branzica de vaci. Atunci cand nu e prea obosit si marait ca sa pape cu lingurita, e perfect. Doarme mult. Daca e prea obosit, ramanem tot cu tzitzi si se trezeste mai des. Din cele doua experiente pe care le-am avut pana acum, cred ca fiecare copil are un moment cand va fi gata sa doarma toata noapte. Data trecuta a fost pe la 10 luni si jumatate (si Bucsici papa multa formula!). Acum vom vedea. Capul sus, rabdare dar nu tutun! Esti cu vreo 9 luni mai aproape de momentul in care va dormi toata noaptea. Cel putin teoretic! Fiindca dupa aceea va bea apa, se va trezi sa mearga la pisu, va visa urat, va vrea in pat cu mami...
Mda... sunt expert la incurajari astazi.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

aseaa, a adormit repejor

deci: desi nu vroiam sa mai comentez si eu, nu ma pot abtine: Daci mami, stii ca mi-esti draga....dar nu pot sa nu-ti spun si parerea mea...unu: mie sincer nu mi se pare un sacrificiu sa iti rupi 5-10-15 minute din timp ca sa amesteci un iaurt natural cu niste fructe, sau sa pisezi 4 pastilute de calciu lactic si sa le pui in lapte ca sa faci branzica....hai sa fim seriosi, altele sunt lucrurile pe care le putem considera sacrificii pt copii nostri....si pana la urma nu vorbim de vreun sacrificiu facut ca sa aiba copilu o jucarie noua sau mai stiu eu ce, este pentru SANATATEA lui, lucru care este cel mai important pe lumea asta....
am vazut ca ai citat un dr, dar credeam ca am stabilit deja cat de "de incredere" sunt dr din romania, si ce idei invechite si fara o baza reala au....ok, nu zic ca noi detinem adevarul absolut si toti ceilalti sunt niste prosti, dar daca ceva nu se stie ca este bun pt bebe, si exista alternative mai sanatoase, de ce sa ne riscam??

doi: ok, este bine sa mai dezbatem si alte subiecte, dar sa pornim polemici asa, doar de dragul unor polemici nu mi se pare ok....stiai de la inceput ca se vor isca discutii, pt ca singura ai zis ca ne vom, citez, "oripila"....dar in privinta acestui subiect deja nu se mai poate numi ca avem discutii constructive, pt ca s-a discutat si "rasdicutat", si se stie deja parerea generala...

trei: o varianta de compromis pt voi ar fi macar sa-i dai produse speciale pt bebei (am inteles ca exista iaurturi de la humana, acea branzica petite suisse de care s-a mai vorbit), si nu unele dintre cele mai controversate produse lactate din tara...da, asta este un sfat pe care nu l-ai cerut, asa cum au fost toate celelalte, dar e la alegerea ta daca il iei in seama sau nu...

ma duc sa mai fac putina treaba cat doarme si revin...sper..
PS: Bia

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

eu am admirat poze cu Allesia si Andrei...2 frumosi!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ce ma fac eu cu haplea asta???


Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)




fata draga, nu-i bine nici asa, nici asa...asa-i? eu cred ca Raducu vrea sa compenseze ce ai suferit cu Andra la capitolul mancare.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume



Manguliciule hai te cu mare drag! Cum ma scoti tu din ceata mea deasa . Am notat si nistatinul pe langa glicerina si anestezina si ma prezentez azi la farmacie ca o mare cunoscatoare. Pot sa bat si darabana-n masa.
Ia zi, Aidan cum mai sta cu papicile??
Cat despre co-leeping, sincera sa fiu, eu il prefer
Cu Andra dormeam cam ca tine cu Aidan, cu taierile de respiratie aferente in timp ce tat-su dadea in gol din picioare la leganat pana ii dadeam un ghiont: "Hei, nu vezi ca fata e pe burta mea?? Inceteaza!"
Am dormit cu ea pana pe la 6 ani. Si acum ne mai ghemuim amandoua si ne iubim in legea noastra.
Cu Radu...e naspa de tot. Asta noapte l-am pus langa mine, l-am exilat pe tat-su. Mai, mi-a arat tot patul. Il tineam de picioare sa nu se duca cu capu'j jos, il trageam la piept...si ma impingea cu manutele, il asezam pe perna si o lua la sapat transee. Groaznic!!!! La 4 jumate a venit tat-su si m-a salvat. M-am mutat eu in camera Andrei si-a bagat el picioare la leganat. Pe la 6 dimineata l-a dovedit
Asa ca as fi preferat sa stea linistit langa mine si sa ne odihnim cat de cat decat sa facem transee. Deci ma declar pro co-sleeping!

lali multam de invitatie . Macar sa-mi povestesti cum este. Cand port si eu cate-o discutie cu vreun avizat sa pot sa declar: stiu si eu de-astea ca doar mi-a zis o prietena da' n-am vazut in viata mea.
Soacra-mea sta la tara, dar...la bloc In sat sunt 2 blocuri doar. Si sta si la etaj. Deci nu exista notiunea de animalute sau gradini cu zarzavaturi. Misto, nu?!

vik sar'mana de idei. Dar..stii...io-s fata cu intrebari
I-ai dat somon direct?? Sau ai trecut mai intai prin categoria de peste "traditional"?? Adica pastrav, salau si altele de genul...
Andra nu mananca decat somon la tava asa ca m-ar salva daca n-as cauta mai multe feluri de peste. Si pentru ca ea nu mananca altceva..nici eu nu prea stiu cum sa procedez
Noi avem introdus deja lp tot din motive de "nu se satura". Si dupa ce golea tot-tot ii bagam un 30-40 ml lp. Folosim INCA milumil 1. Adica de-ala de nou-nascuti. I-am dat si aptamil dar n-a fost asa de incantat.
Initial, ca si Isa, mi l-a scuipat in freza si nici nu voia sa vada bibele. Dar am descoperit o tetina de la nip care este eficienta. Ii dau cu cea taiata in cruce. Aia normala de silicon nu o ia nici cu apa. Iar cana cu cioc o roade dar nu trage din ea . E adevarat ca i-am luat una de-aia cu supapa si trebuie sa faca ceva falci cand trage...si daca nu-i para malaiata, atunci mai bine nu!

Alex ti-am admirat si eu printesa plimbareata si-am vazut si-un tatic implicat dar si bunicii topiti dupa bufleie. pe ea de simpatica!

daci am zis ca inchei discutia...dar iti sunt datoare un raspuns: copilul mic NU atenteaza la orice fel de sticla pe care o gaseste in cale. Vrea sa bea din cele pe care le cunoaste. Crede-ma ca am experimentat faze de genul asta.
Eu tin sticlele "periculoase" la indemana. Andra NICIODATA nu s-a gandit sa incerce din continutul lor. Dar daca as fi pus o sticla de "spraituletz" cu apa plata...ohohoooo ce se infingea in ea. Asa am convins-o sa bea limonada (apa+lamaie+miere) Nu a poftit la sticla de clor sau la domestosuri.
Uite, iti propun un test simplu: pui in 3 farfurii diferite acelasi continut. Una din farfurii sa fie cea pe care o cunoaste el si din care-i dai papa. I le dai in fata si vezi la care farfurie atenteaza prima data? Incearca macar.



Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Camy, ti-am vazut pozele!!
Ai o minune de copil!
Nu mai spun ce de jucarii are..super!
Si imi place de mor covorasul ala cu talpitze..De unde, cat?

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Am vazut-o pe Zeina,o scumpete si pozele de la munte sunt minunate,se vede ca v-ati simtit f bine

Multumim din suflet pt comentariile de pe picassa

Uka,pupam Carinuta sa scape de dureri

Oare Monica o fi plecat deja la mare? Vroiam sa-i spun ca o si ca stiu exact prin ce trece...si noi am ajuns cu Calin la urgente de cateva ori cu atacuri de panica .Nici rmn-ul nu si l-a putut face din cauza asta.A fost si el la psihiatru dar mai mult decat cu vorbe nu l-a ajutat. Anyway,o schimbare e la el...sa nu cobesc,multumim lui DD,in ultimul timp n-a mai avut probleme.

Cat despre polemica de ieri/azi...no comment..n-re rost...

Pup dovleceii

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vai, cat pot fi de nepoliticoasa
Deci, Buna Dimineata Dovlecime!!!

Si La Multe lunite sarbatoritilor nostri de astazi

x_ggg Multa sanatate puiului si sa speram ca dupa ce-i scoateti branula nu veti mai avea niciun fel de probleme

Bia eu asta-noapte cand il culegeam pe flacau de prin pat ma tot gandeam la cerealele alea, la ce-mi spuneai tu, rememoram unele sfaturi...oare sa se fi transmis starea mea telepatic?? Hmmm...n-a fost cu intentie
Poate Amos e nervos si din cauza schimbarii locului?? Zic si io...

Selenica

Luto hai ca luna asta exersati mai cu interes si mai des si-o sa vina si Sarah. Si mai schimbati si voi locul si pozitiile, ce naiba?!

Vai ukule, Carina nu recita deja Luceafarul?? Hai ma! Ce-ai facut tu pana acum???
Acum...serios vorbind da' cum ai vrea sa comunice?? Pai e mare lucru daca intoarce capul daca o strigi pe nume si daca isi recunoaste obiectele proprii. E mare lucru daca deschide gura cand ii zice "papa", e mare lucru daca se intinde la tine cand ii spui: "hai la mama", e mare lucru daca se opreste din preocuparile ei si asculta noul sunet din camera/TV si mai si raspunde la stimuli.
Hai ca ai o fetita super-desteapta!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mda, pe cat de repede a adormit, pe atat de "repede" s-a trezit

Catalina, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu Raresel, sa dea DD sa nu mai treaca nici un bebe prin asa ceva...

Liliacule, da oamenii aia de stau la etaj nu trebuie si ei sa iasa din scara blocului?? le-o fi bine sa iasa direct in barca?? of, ca si la Tulcea (my home town..) e cam la fel...faleza, o strada principala, centrul, toate inundate...
la tara poti sa vii si la mine mami, te astept cu drag nu am animale, dar au vecinii, am niste rasaduri de rosii, nister copacei micutzi, dovlecei, ceapa, castraveti, marar, leustean...dar sa nu ma intrebi nimic, ca nu stie fata, nu s-a ocupat, o asteptam si pe Lali in vizita sa ne explice ce si cum

am vazut mai multe poze si filmulete cu copilasi dragi, dar nu mai enumar, sa nu uit pe cineva....le tin minte pe cele de azi, cu Zeina busilind, felicitari mami!

Uka, ce frumos povesteti de Carinosu eu v-am zis ca eu cred ca Ebru va fi codasa la activitati d-astea intelectuale, ca n-are rabdare sa ma asculte...ea va fi sportiva clasei

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Va multumesc tuturor!!!
Asa de mine ma faceti sa ma simt, parca abia mai am rabdare sa se faca ora 12 sa vina asistenta sa ii scoata manutza la lumina.. Stiati ca o branula "tine" cam 3 zile la bebei? Adica am avut bafta ca in weekend sa i-o schimbe o tura! Acu scapam definitiv, kk e bun, papam binisor...
Va pup pe toate. Tare imi sunteti dragi...

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput