Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oh denisa ai gasit pe net...m.am usurat zau nu de alta dar tot doctorul ne lamureste, stiu ca nu poti sa te abtii nici eu nu as face.o

ramy

repet intrebarea: caca bebelusilor poate mirosi a acru? si de ce?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria, da asta vroiam sa.ti sugerez dar mi.a luat.o anya inainte
o rama foto digitala, ma gandesc la ea de multe luni, rebiana mi.e martor

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutare.Azi facem 4 luni.Wow ce zboara timpul.Anul trecut pe vremea asta ma luptam cu sangerarea ,cloceam in pat si ma rugam la DD sa nu-mi ia puiul.Asa de bun este ca mi l-a dat si acu'cotcodaceste langa mine.De fapt doarme dar se tot foieste .Cand ii dau mana si ma simte se calmeaza.Eu nu stiu cum dorm ai vostri ziua dar al meu e ceva de groaza.Daca stau langa el doarme 2 ore daca nu in 30 de minute e sus.Eeee!Si daca nu doarme urla de oboseala.Figuri dom'le!!!!
Honey am citit si eu de sfaturile öbisnuieste copilul sa doarma cu galagie".Hai na!Serios?Eu am o groaza de prietene de genul asta (rog a se citit baboace expirate).Drept pt care, mama, care a fost prima cu acest sfat a avut parte de un tratament fain di tat.Am fost la ea si la un moment dat dupa amiaza dupa ce l-am culcat pe Geo a atipit si ea.M-am dus tiptil si am trantit un sertar in camera unde dormea ea.A sarit ca arsa.Ahaaa!madam se pare ca mamica ta nu te-a invatat cu galagia.Ntz ntz ntz!Si mi-a mai zis sa nu-l invat in brate ca e shmeker si ghiciti ce?Eu l-am adormit si cand s-a foit...ea tzushti l-a luat in brate si asa a stat 2 ore cu el.Tzapana...nici nu respira.Pai asa ne-a fost vorba madam?Nu ziceai tu ca.....La care ea...draga bunica poa sa-i faca astea.Dada ca sa o injure pe ma-sa si sa fuga la bunica.Bey sunt de groaza astia cu sfaturile lor.Dar cine ii baga in seama.In alta ordine de idei Honey tu ar trebui sa reactionezi altfel.Mie mi-ai dat mereu impresia ca esti puternica si ca nimic nu te doboara.Stiu ca atunci cand e vb de copii,noi devenim precum kk(scuze pt comparatie) dar trebuie sa fii optimista.Ne gandim la voi si asteptam sa ne spui ce si cum.
Miria ,si la noi a fost o perioada in care vecinul de sub noi si-a pus faianta in baie.Mi-a zis omul sa plec de acasa .Am plecat insa in alta zi a bubuit fara sa ma anunte.Nu-ti povestesc ce somn pe Geo al meu.Cand se oprea cu ciocaneala se trezea.Canutza,bre!Cat despre freza ta de la batranete eu asa aduga si niste unghii lungi ascutite date cu oja coral si ruj tot coral(ca detaliu esential as adauga si rujul intrat in ridurile de la gura ) si o tzigara d-aia slim intre deshte.Haidi pa!
La noi la botez Geo nu a fost bagat in apa complet ci doar pana la gat si pe cap stropit cu apa luata in palma.Parerea mea e ca multe simboluri sunt inventate de om (doar se stie bine ca multe lucruri din religie sunt facuta pt manipulare).E ca la Eminescu.Multi oameni s-au chinuit sa dea un milion de semnificatii versurilor si el.....nu isi batea capul.Eu cred ca au fost poeti mult mai talentati decat el dar....Parerea mea,bre1
Din categoria "Ce vraji a mai facut Samantha" Geo al meu prinde cu mana piciorul si se uita tare straniu ..parca zice "moaaamaaa ce de degete!!!Cum sa fac sa le mananc??? Imita sunete scoase de noi "brrr",gaga(o fi fan leidi gaga????).Plus ca chiuie cand iti e lumea mai draga.
Nafi doamne fereste sa fie Ricky precum Einstein.Las'copilul sa fie normal ca Einstein tare tembel a mai fost!!!
Dayanara ,Gaby pupaturi de la mariner.Pt fete nu pt voi baboacele.Pe voi va pup eu,na!
Oana salut voinicesc de la mariner.

Incerc sa pun un filmulet nou.Secsi rrrrau!!!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

repet intrebarea: caca bebelusilor poate mirosi a acru? si de ce?

POZE

AMr...2kg

Poate ca e stricat????

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Azi ma simt bella, iar am slabit.

Bine am tot burta si fund cat casa, dar am dat kg ala jos pe care l-am pus de la pizza si inghetata. Ca eu dau jos o saptamana un kg si il pun intr-o seara de orgie culinara. Asa metabolism mai zic si eu!

BRIZA - Ce bine ca te-ai linistit in privinta parintelui!

Am teme serioase si nimeni nu-mi da atentie cat vreau! Organizez mintal botezul. Si am ajuns la una dintre concluzii: vreau sa fac o fustanela din organza pentru cristelnita pe care s-o donez bisericii ca n-are ceva frumos de impodobit cazanelul. Si mai vreau sa merg cu o lingurita de argint pentru impartasanie pa care tot bisericii vreau s-o las.
Sa vad ce-mi iese din ideile astea.

Mergi la inceput

Gata filmul.Rugam fetitele sa nu se uite ca e rushinica.Eventual mamele se pot uita ca sa vada pe ce "maini "incap mandrutzele.Haidi pa.
Miria fata eu cred ca fii-tu nu rade la tine ci ...de tine.De ce vrei sa lasi lingurita de argint la biserica ca doar si ei au asa ceva.

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

ELLANIKO - Sa-ti traiasca marinerul, fata!!
Din pacate, ginere nu pot sa-l mai iau ca n-am fata de-un leat cu el si altfel ii ies vorbe la baiat.

M-am lasat de fumat, dar in loc de tigare slim (mie imi placeau porttigaretele, ca sa fie fitza mai mare) voi merge cu cainele la plimbare. Si eventual imi pun si tocuri si las lesa lunga ca pot sa ma agat de toate. Si ca sa fiu o doamna pana la capat, voi lua cu mine si maturica si forasul cu carea dun caca dupa el.

Ee? Ce zici de privelistea asta?
Fireste, ca eu voi fi rosie ca focul in cap, cheala pe alocuri, dar tapata bine si data cu fixativ.

La unghii ai nimerit-o, ca ma dau cu rosu de acuma, sa-mi intre in reflex.

Mergi la inceput

Te si vad....

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

ELLANIKO - Nu pot, fata sa spun nimic!! Ca n-am cuvintele la mine!!

Da' bine ca-i lasasi ciorapii sa nu raceasca copilu'!
Sau il inveti de mic sa le pastreze in picioare, cand o fi sa sara geamul de pe la vreo gagica sa nu se intepe in talpi?

Mergi la inceput

Asa zicea si barbatu'meu.....cu plecatu de la gagici.

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput