Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

PS: am uitat sa zic,Denisa, stau la Galati pana sambata asta. Sper ca mai e practicabil drumul Braila-Galati ca sa vina tati sa ne ia (mai e juma de metru si il inunda Dunarea)

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

LAlexandra ai PM

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Multumesc mult Cristina. Si eu vreau sa fac comanda, sa mearga la ai mei si apoi cand mergem noi acasa sa le luam. Vreau si eu sa comand pt baietel si pt fetita nasei mele. Daca stau aici sa caut chiar si la reduceri nu ies asa bine...plus ca nu am timp de magazine...Am fost la cumparaturi cu asta micu, am luat pe rapid 2 chestii si gata.., ca el nu are rabdare

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Multumesc Ramona, tocmai il citeam...asa ma gandeam si eu sa procedez

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cori - cred ca o las balta cu plimbarea la Galati. Joi se anunta ploi si nu vreu sa ramanem pe acolo cu pitic dupa noi.
Daca nu am trai in Ro m-as lasa pe mana medicilor , dar cand citesc de cazuri in care mamele se tot duc si le repeta dr ca au copii o problema si medicii nu fac nimic mi se face rau.
Cum ajung in afara cum se gaseste raspunsul intr-o singura zi
Nu mi se pare normal sa aiba capul turtit pe o parte si un ochi mai mic. La ales ca nu doarme numai pe partea aia ca sa zic ca de aici i se trage

Si pe mine la dor incheieturile mainilor, dar le ingnor. De ce ma dor nu stiu ca nu o car asa mult pe Maya in brate

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Pun niste poze cu peisajul meu din balcon.
In ultima se vede cum sunt bacurile "parcate" si totul e inundat, casa de bilete sta in apa si soseaua pe care coborau masinile nu mai exista.

http://community.webshots.com/album/578111933gUcCDy?vhost=community

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Tatat a trecut cu bine prima noapte, s-a dat deja jos din pat si cica maine ii dau drumul acasa. O sa ii fie tare greu cu regimul asta: fara porc, fara sare si mai ales fara efort sustinut (el intretinea si curtea bunicilor si curtea casei lui parintesti -parintii lui sunt morti, dar curtea este plina de flori, de pomi si de legume). Slava Domnului ca il avem pe Ericutu, ca asa are moralul cat de cat ridicat ca se gandeste ca o sa iasa la plimbare cu caruciorul cu bebe, ca o sa se dragaleasca cu el..Erina si el o sa ia Plavex, care e 1 mil si ceva..mai are pastile si de diabet...ce sa mai, pensia o sa cam zboare pe pastile, dar asta e, sa se simta el bine ca asta e tot ce conteaza
Denisa Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!
Miria noi am dat cadou nasilor a dua zi la baita. Se zice ca atunci cand nasa iti da copilul "inapoi" sa ii dai si tu ceva "ca sa nu ramana cu mana goala". Eu le-am luat un steamer Tefal pt ca de o luna au inceput sa tina regim si manaca totul la cuptor. Au fost f incantati mai ales ca are si o functie de pastreaza mancarea calda
Bumbita pe mine ma doare mijlocul de mor. Sunt dimineti cand ma ridica sotul din pat. e mai rau ca atunci cand eram gravida si ma miscam ca o balena esuata. Dar, de, sa cari 7 kg mereu in brate..cat sa reziste si oasele mele, care oricum nu erau ele nici inainte intr-o stare prea buna

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Intru repejor ca deja se foieste musiu si e cam timpul sa pape. asta noapte m-a trezit de 2 ori , cred ca ii era mai mult sete decat foame caci a papat 5 minute, a suras de cateva ori si a adormit.

Honeybaby - tare dulce Maya cu elefantelul smotocit

Bumbitza - imi pare rau ca te doare asa de rau spatele. sper sa-ti revii repede. pe mine ma dureau toate in ultima luna de sarcina...genunchi, calcaie, maini, spate...eram o epava ce mai! dar acum dupa sunt bine...doar cand il tin mai mult pe ricky in brate ma doare spatele. acum cateva zile cand l-am lasat pe micul strumf acasa cu tasu' si m-am dus la shopping. dupa aproape 3 ore de mers prin magazine m-am intors schioapa caci ma dureau rau de tot ligamentele de la laba piciorului cred ca din cauza ca mi-am pierdut antrenamentul

Corimami - sa vina sotul si cu o barca din aceea gonflabila in masina , ca nu se stie. Ai mei sunt toti in Braila si mi-au zis ca si acolo e faleza inundata si apa a ajuns si mai sus spre case. sper sa nu fie mai rau de atat!

Miria - esti simpatica tare cu toate problemele pe care ti le pui. acum ce-i cu capusele?! eu stiam ca sunt adunate toate in guvern si parlament!

Ma duc sa-mi fac bagajul ca maine plecam la socrela la racoare, ca aici nu mai e de trait din cauza caldurii. mai tarziu se duce sotul cu bebelul la cantarit. sunt tare curioasa sa vad daca a luat in greutate caci in ultima saptamana a mancat f putin.

Pe mai tarziu!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, mai, DENISA lasa doctorii sa zica ce o fi si nu mai croseta diagnostice ca ajungi ca mine.

Uite, noi astazi mergem la eco de sold, doar ca am eu pitici pe chelie.

ROXANO - As vorbi, fata, de capuse, dar daca le atrag in loc sa le sperii? Ha! Ce ma fac atunci? Vin la tine si nu te mai vad bine, ca si asa zici ca-ti place sa stai singura.

DENISA - E grozava fii-ta si "trompita" ei! Oricum, indiferent ce-or fi petele alea din spital si pana acuma s-au estompat bine. Doamne ajuta!

RAMY - Ai de gand sa mi-l petesti pe baiat? Vai, ce soacra cusurgioaica o sa fiu! Parca ma si vad.

Adevarul e ca ma uit acuma la el cat de mic si scump e si cum rade la mie si ma strange de deget. Iar eu ma topesc de dragul lui de simt ca ma sufoc, iar cand o fi mare si s-o insura poate da de una care cand ma vede i-o spune: " Ce, ma, iar a venit ma-ta pe la noi? Zi-i ca avem treaba!"

Aoleu, viata mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Superb baiat ai MIRIA!!! Pupa-i si din partea mea copanele!!! Uite , eu le-am luat nasilor o rama foto digitala mai de soi. :D

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu inotatorul

Mergi la inceput