Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare -- azi pleaca ai mei, am asa emotii dupa aventura de saptamana trecuta... Asa ca maine (joi) puteti sa mergeti sa va luati Ergo-urile. In Tineretului. Va dau nr de tel pe PM sau mess mai incolo.

Denisa -- bafta multa azi la doctor, sa fie totul bine!!!

Ina -- noi amandoi avem ochii caprui (ma rog, ai mei sunt aproape verzi) si fetele noastre au ochii albastri. De la postas hahaha...

Miria -- foarte scumpel bebele tau. Ce ma bucur ca ai pus pozele pe flickr sa le pot vedea si eu!!

Andra -- de ce trebuie razatoare de sticla? Din aceea de metal nu e ok?

Bumbitza -- si pe mine ma dor articulatiile rau de tot, exact, parca sunt o baba :)

Briza -- sanatate tatalui tau!!!

Va pup -- fug cu copiii, au atatea activitati vara ca nu am timop sa stau

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia da culoarea ochilor a pus.o si tenul vostru, sunteti foarte deschisi
eu ma astept ca silvanei sa i se inchida spre caprui, chiar daca leo ii are albastri

miria mai zi de capuse ca poate nu mai vin

denisa ce bine ii sta mayei in salopeta aia! ai luat.o pt eric, iti aduci aminte?

mi.a venit cm ....ce ma bucur, nu de alta dar banuiam ca am ramas:)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA, va las o pt cine doreste.
VALDI, am vazut ca si tu ai scris...bebelul meu da o gramada de gaze...ai vostri tot asa?

FETELE care ati comandat de pe ARAMIS se potrivesc marimile pe luni, ca vreau sa comand mai multe si sa nu fie diferenta...

MERSI.

am vazut si eu pozici de iepurasi scumpi si l-am vazut si pe mult ascunsul CASIAN...MIRIA te mai asteptam cu poze

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

cu durerile...pe mine ma dor toate...de a zis sotul ca m-a luat casata

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata,

Am vazut ca se discuta despre Baby Drink. Eu ii dau lui Raducu din prima luna de viata si nu am avut probleme.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu inotatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Da Roxi asa e , era pt Eric. Din Real constanta am luat-o.

Am gasit o posibila cauza a caputului turtit pe o parte si a ochisorului mai mic : CRANIOSTENOZA .

M-am culcat la 6 dim si la 7:30 s-a trezit Maya .
Sunt zombi si ma doare capul de mor.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata fetele,

Fetele din Iasi sau care cunoasteti bine Iasiul, nu stiti vreun hotel sau pensiune in imediata apropiere a UAIC-corpD sau baza sportiva a Universitatii Al.I.Cuza?
Am de recuperat si revin

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi Alexandra,

eu am comandat de pe Aramis, cam de 600 de lei, dar in special rochite si pentur Magnus doar 2 chestii, un tricou si un compleu de sport... care mi s-a parut mai mare decat il vroiam eu; in general cred ca la marimile mici, pana la 1 an ( 80 ), se vor potrivi bine, rochite am cumparat marimi diferite, pana la 4 ani, ca erau f faine de la Laura Ashley. Ce pot sa-ti recomand sunt body-urile (5 la numar parca) de la Carters, la circa 10 EUR in total, in rest trebuie sa vezi singura ce-ti place; calitatea la cusaturi e cam a doua, rochitele sunt din alea stranse pe elastic in fata si mai e ceva stramb cusut, dar nu-i o problema pentru mine....in rest asa o rochita costa cam 30-40 EUR, asa ca zic eu oricum se merita; ce am mai luat sunt saci de dormit dar se deschid cu fermoar numai in partea de jos si sus din capse, ceea ce nu e prea usor de imbracat deszbrata, eu is obisnuita sa aiba un fermoar lung dintr-o parte de sub brat pana jos.... dar na , la 10 EUR sunt frumoase si calduroase, vor fi pe la iarna.
Eu dat comanda la parintii mei si cand a venit mama aici mi le-a adus...Am avut in total cam 15 puncte de comanda si am dat cam 600 lei cu tot cu transport, eu zic ca e OK; highlight-ul au fost chilotii GAP pentru baiatul meu, 1,5 EUR/bucata... cine va fi ca ele, inca sunt mari dar in 2 ani ii vor fi buni.. eu asa fac de obicei si aici, cand vad ceva fain si convenabil la pret cumpar...caci copii cresc.

DENISA ma rog Maya sa fie bine, cu Dumnezeu inainte...Stiu ce simti, de la a doua jumatate a sarcinii Ingrid a fost suspectata de Down Sindrom, multumesc lui Dumnezeu ca nu are... totul s-a bazat pe un punct alb in inima care si dupa ce s-a nascut il avea si tb sa mergem in august inca o data in Uniklinika sa o controlam iar la inima... ai copii ai grijuri, dar fara nu simti ca traiesti.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Am citit rapid din urma...

DENISA ne rugam si noi ca Maya sa fie bine, o sa vezi ca Dumnezeu le rezolva pe toate.Multi si o calda imbratisare.Nu mai cauta tot felul de explicatii pentru ceea ce crezi tu ca vezi, mie Maya mi se pare un copil normal, vesel si frumos, o sa vezi ca va fi totul bine!

BRIZA, sanatate multa tatalui tau

EVAMIKA felicitari pentru crestinarea EVEI, asteptam pozici...Stiu ce spui de datul camerei cuiva sa faca poze, asa am patit si noi si avem foarte putine poze de la botez...ca uita sa faca

MIRIA, in sfarsit am vazut minunea ta. Te cred si eu ca-l tineai ascuns.. Nu vrei sa ti-l fure vreo gagica,ai?

ROXI frumoasa Silvana cu cercelusi, o schimba sa stii, chiar daca sunt din cei medicinali

BUMBITZA,nu esti singura cu dureri de oase, pe mine ma dor genunchii si spatele rau de tot!Sper sa treaca intr-o buna zi

La multe lunite, sarbatoritilor de ieri: David Nicholas (de mami Uta_Ciun), Maya Rebecca (de mami Honeybaby) si Andrei Eduard (de mami Riella_ela) si sarbatoritilor de azi Ovidiu ( de mami Ioana28,Mara Andreea de mami Rebiana,George Theodor de mami Ellanik si Rares de mami Arinaa

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata mamici,
Denisa, poza in care Maya "fluiera la vita de vie" e dulce tare de tot!!! La fel si cea cu "protectia animalelor". Va distrati voi doua fetelor...nu gluma.
Imi pare rau ca nu ai dormit noaptea..off. Nu mai cauta diagnostice pe net, o sa iti accentuezi depresia degeaba! Lasa asta in seama medicilor, tu fii fresh si odihnita pentru Maya, vezi doar ca are treaba cu tine, sa va jucati cu elefantelul
Si eu am dureri de oase si etc...toate de la sarcina, nastere si apoi carat 6 kg in brate toata ziua, normal. De asta si sunt la Galati, ca am cu cine lasa copilul ca sa ma duc la masaj si refelxoterapie. Credeti-ma CA FUNCTIONEAZA!! Mi-am facut si drenaj limfatic, aveam numai galme, nimic nu mai functioneaza corect dupa efortul cu sarcina, trebuie munca multa cu recuperarea, ca sa fim in forma tot pentru bebeii nostri.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel

Mergi la inceput