Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
miria_cristina spune:
Vreau sa las lingurita, asa, ca donatie. Si ce daca mai au una, ce? Crezi ca nu zic multumesc de una in plus?
Eu fac botezul pana la urma nu nasi...sunt de treaba, dar ma lasa sa imi fac damblalele.
E buna ideea cu rama aia. Saru'mana, ANNYA! Eu vroiam una pentru mine.
Ma mai gandisem la o icoana.
ellanik spune:
Corri tu ziceai ca sunteti blocate de inundatii la galati?Pai spune bre sa-ti sara marinerul in ajutor ca e matelot de soi.Si-n plus de asta ce nu face el pt o buculitza de Petala?
Asteropi
Andra sa nu aud de medici ca ma impushc.Lasa-i incolo ca fii-tu e cel mai bun exemplu ca ii este bine.Voios,papacios,kkcios, etcetera,etcetera.
Vladi
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
oanaiacovita spune:
Neata.
pLa multe lunite iepurasilor de ieri si de azi.
Noi am fost in spital sa ii ia analize lui Eric. Vai vai ce experienta. Numa sa nu iti vezi puiul plangand in bratele altcuiva. Macar nu m-au pus pe mine sa il tin cand i-au luat sange, ca nu aveam putere. 3 eprubete i-au luat, si urina cu saculet din ala. Si scaun, si mai duc maine inca 2. Pe sapt viitoare suntem programati la eco si vedem atunci si rezultatele. Dra spera sa nu fie alergie la proteina din lapte, ca nu va fi usor.
Nu nominalizez, ca sunt franta, de la 7 cu bebe pe holuri, nemancat, nedormit. Offf..ca nu pot fi medici buni si la particular.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
ella tare de tot! in putza goala dar cu sosete! numai tu puteai sa faci asa
briza imi pare rau pt tatal tau, sanatate multa!
oana imi pare rau prin ce.ati trecut stiu cum e, acum pe 20 tre sa.i ia sange lui ivan pt alergia la ou, dar el e mai mare si de obicei ii atrag atentia cu jucarii si stampile pe mana..
te rog cand ai timp si chef mai scrie o data cum e cu caca lui eric, ce te.a determinat sa mergi la medic, intreb dupa cum vezi tot pt mi se pare scaunul silvanei aiurea
azi dimineata am sunat si mi.am facut programare la medic la 1.15
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
oanaiacovita spune:
Roxi, nu kk m-a facut sa merg, ci petele de e fata care trec cat ii dau cu creme cu cortizon si apoi reapar. M-a intrebat dra cum e kk. El face mai moale de la inceput, cam 3-4 pe zi si put intr-adevar.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
oana merci
silvana de curand face mai multe scaune si mie imi pare ca miros, dar cum am zis nu urat ci asa a acru si nu.mi dau seama cat sunt de moi, ca daca face pipi inainte stii cum arata pampersul...nu stiu ce sa zic
oricum sper sa nu fie cazul de ilpv sau lactoza
POZE
AMr...2kg
LAlexandra spune:
mai fetele si pe mine m-a pus pe ganduri kk la micut pt ca se chiunuie enorm de mult cand trebuie sa faca...
ma tot gandesc si eu sa ii fac ceva analize...da nu stiu ce...sa imi spuneti si mie ce analize v-au facut din kk, pt ce anume se pot face, pt ce boli...etc
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
ROXANA, ai mai fost la medic pt cutele Silvanei? Ce ti-a zis?
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
dayanara spune:
alex nu n.am fost pt cute, dar daca nu uit intreb azi, acum imi sta capul doar la caca :))
alex din cate stiu nu o lua litera de lege, problema e cand face moale, exploziv adica mult zgomot, gaze cand iese, acid, mirositor atunci sunt probleme, cand refuza sa manance, scade in greutate....
POZE
AMr...2kg