Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
EVAMIKA spune:
Raportam si noi la 4 luni 6800g si 67 cm( deci, Vladi ne tinem dupa voi si ma bucur ptr glicinia lui Floricica).Morcoveatza mea nu mai e asa carotenoida(va amintiti ca am consumat in exces suc de morcovi si Eva devenise portocalie)......si ma bucur ca asta era motivul real si nu altul....doctora banuia vreun icter prelungit.
Dc mergeti la stomatolog si e nevoie de anestezie ,pt cele care alapteaza se poate face xilina(slava domnului)....si e safe.Oricum m-a chinuit cu sadism si abia apoi mi-a facut anestezia.
Aaa si mi-am amintit.... am niste nervi cat casa....azi in plina strada niste tiganci(dar nu d-alea cu fuste)au binevoit sa ma buzunareasca(mai bine zis sa ma ghiozdaneasca....ca in ghiozdan mi-au umblat).Eram cu bebe in fata si in spate aveam un ghiozdan cu 3 fermoare.....si in timp ce mergeam am simtit ca ma trage ceva inapoi.....le-am vazut in reflexia unei masini parcate pe langa care treceam.Una mergea aproape cot la cot cu mine si alta incerca sa opereze pe la spate...intr-un fel ma incoltisera...in fine am cotit-o la staga si am scapat de ele .Nu mi-au luat nimic desi deschisesera buzunarul unde aveam banii, cheile de la casa si mobilul....doar ca erau mai la fund si n-au apucat sa ajunga.A fost chestie de cateva secunde si erau oameni pe strada dar nimeni n-a avut nici o reactie....poate ca nici n-au observat.M-am uita in urma dupa ele si radeau...ufff asta e tara in care traim.....si ne amintim in fiecare zi
mamici de iepurici!
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina YAIA - Mie mi-a fost si frica sa citesc ce-ai scris despre fata. Cand am ajuns la partea cu sangele la gurita imi parea asa rau de ce patise de eram suparata pe neatentia ta. Ce sa spun? ( de reactia mea) Parca nu tu erai maicuta ei si te speriasesi suficient! Bine ca v-ati linistit acuma si fata n-are nimic. Eu cred ca as fi ajuns la tomograf cu ea. |
E mai complicat cand sunt 2 copii mici de care trebuie sa te ocupi, noi nu il neglijam nici pe tudor si nu e gelos pe Alexia, dimpotriva. Dar asta presupune sa acordam atentie amadurora si uneori sunt doar eu cu amandoi. Asta nu scuza insa neatentia si greseala mea. Mi-am invatat lectia, dar sunt si constienta de faptul ca accidente probabil vor mai fi cand va incepe Alexia sa mearga, oricat am incerca noi sa ii ferim pe copii de ele.
Cat priveste tomograful, nu era nevoie. Ea nu a cazut pe spate, ci a dat cu fata de podea. Si au tinut-o peste noapte in spital tocmai pentru a-i monitoriza miscarile globilor oculari, dar cum era vioaie, zambea, nu isi pierduse cunostinta deloc, a plans imediat dupa ce a cazut, medicii au concluzionat ca nu e nimic grav si nu mai trebuie facute investigatii. In cazul in care se intampla ceva rau, simptomele aparea la cel tarziu 24 de ore dupa cazatura. Daca nu apare imic, nu mai sunt sanse sa apara nimic in viitor, deci nu mai e nevoie de tomograf.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
irinabobe spune:
Lalexandra la primul vaccin pediatra m-a pus sa urmaresc temperatura primele 48 de ore.
child se pot face impreuna vaccinurile mi se pare ca scrie si pe prospectul de la rotarix.
Bumbitza spune:
Neata fete! Sunt plina de nervi...din ciclul vecini cretini, idioti, handicapati, vecinul de alaturi s-a apucat sa dea gauri cu bormasina, fara sa anunte nimic. Am zis ca-mi sare inima din piept de sperietura. Prima oara fii-mea nu s-a clintit, a dormit in continuare, a doua oara insa (caci am zis ca nu va mai exsta a doua oara si nu m-am dus la usa lor) s-a speriat rau, abia am oprit-o din plans. Si uite asa s-au dus somnul dulce si linistea mea pe apa sambetei. Mosi cretini!
In alta ordine de idei, duminica plecam la munte. Abia astept! Sper sa aiba loc in masina tot bagajul fetei :)))
Yaia, mi-a stat inima-n loc cand am citit de incidentul cu masa de infasat...bine ca e ok fata mica. Eu de la o vreme o schimb doar in pat, mereu se rasuceste intr-o fractiune de secunda si-i vad bucutzele in sus, asa ca nu ma mai incumet pe masa de infasat.
Oana, felicitari pentru iepurila!
Andra, pupam micul mucios sa-i treaca cat mai repede raceala
Denisa, ma bucur f mult ca aveti vesti bune. Doamne ajuta sa fie bine si pe viitor! de fapt sunt convinsa ca asa va fi!
Greenfrog, felicitari pt rostogoliri! Abia astept sa descopere si bumbita mea cum se poate intoarce si de pe burta pe spate, ca sa nu se mai enerveze si sa tipe :))
Annya, merci de raspuns ref la ochisor, vad ca azi e ok. Pediatra imi spusese sa-i pun Optiserum, dar pe prospect scrie ca peste 36 luni asa ca nu m-am incumetat, am dat inainte cu ser si laptic.
Pup toti iepurasii Am vazut poze si filmulete, dar nu nominalizez ca mi-e ca uit pe cineva si n-as vrea...
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
briza_marii spune:
Yaia oaleu...ce aiurea cu busitura. Eu doar ce l-am gasit pe Eric pe marginea patului si mi s-a facut rau instant. Vb serios, m-au apucat palpitatiile, imi tremurau mainile..imi dau seama cum te-ai simtit tu. In alta ordine de idei: pt primul dintoc!!
Oana si voua felicitari pt dintisor. sa iasa si ceilalti tot asa de usor
Child asa facem si noi cucu-bau cu hainutele cand plange la imbracat..ne ia ceva timp sa tragem un body pe noi...dar macar pana in final ne hlizim cu mic cu mare
LAlexandrala mine a facut febra 38,1 a doua zi dimineata dupa primul Infanrix
Corinasi mie imi vine sa urlu la faze de astea, numai ca sincer nu mai am curaj. Acum vreo 2 ani, sotul colegei mamei mele, a vazut cum era buzunarita o fata in 336, tot de "o fusta lunga", si a avertizat-o. Si cand s-a dat jos din masina un tiganel i-a infipt un cutit in burta!! Ziua in amiaza mare! Si bineinteles ca nu s-a bagat nimeni.
Stie cineva vre-un link cu retete pt diabet? Ca incerc eu sa ii caut tatalui meu retete cat mai diverse ca sa nu simta prea tare lipsa porcului (pana acum nu manca prajit, dar acum nu mai are voie deloc)
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
honeybaby spune:
Neata 1
Eva - asa a patit si mama cum povesteste briza . A vrut sa o atentioneze pe o domana ca ii este taita geanta si i s-a aratat cutitul
Nu sunt rasista, dar astia pe cuvant daca sunt oameni . Nici animale nu-i pot numi pt ca animalele sunt sufletele pure si nevinovate.
V-am povestit cand m-a lovit masina in fata portii si au sunat ai mei la politie iar politia a spus ca ei nu se baga in zona aia .
Eu in buzunarul de la rucsac nu bag decat servetele umede, pungi pt kk lui honey si lesa. Restul tot in rucsac , legat cu si siretul.
Caut doar rucsace cu siret. In ce hal am ajuns.
Daca urc in masina sau am nevoie sa ma duc in piata il pun in fata.
Bumbitza - concediu placut. Cat stati la munte?
Vladi - sa vine pana in ora 9 seara ca sa nu o trezeasca din somn.
Vine si cu un buchetel de glicina ??
Glicina e planta care moare greu. Si eu am vrut sa iau in sarcina o planta care sa creasca odata cu bebelunici dar mi-a fost tema sa nu pateasca ceva planta ...
Avem de la nasi o magnolie. Ne-au adus-o cand s-a nascut Mayutza.
Sa dam si noi raportul de 3 luni ; 5600 g, cm nu stiu ca nu am masurat-o. A luat 900 g luna asta.
Dar mare nu e , inca o incap niste body 56 name it.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
child stai linistita ca se poate administra vaccinul impreuna cu celelalte, silvana a facut 4 la 2 luni va mai face tot 4 si la 4 luni printre care rotateq, pe prospectul lor scrie ca se pot face impreuna
ma ia sila cand aud ce povestiti, eu nu m.as baga nu.mi trebuie cutite si alte minuni sincer, dar mama mereu s.a bagat niciodata nu tace ...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
alexandra a facut febra?
yaia mie stii de ce mi.e frica? sa nu bage ceva in gura, piese mici etc
la ivan nu aveam asa ceva, eram foarte stricta cu jucariile, dar acum ce fac cu jucariile lui ivan?¿ ma tot gandesc...
gaby felicitari pt bebe mancacios :)
asa era ivan la inceput cand manca, gemea de placere si tot asa, tipa sa.i bag mai repede lingurita in gura si de supt sugea in toate pozitiile
uite.o poza ca stiu ca o sa.ti placa :)))
http://picasaweb.google.es/roxana1777/IvanMic#5491822206149218994
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Roxi - frumoasa tare poza. Ce frumosi sunt ei cu privirea aia nevinovata.
Aceasi privire o are si Maya cand suge.
Ieri am reusit s-o linistesc la tzatza ( tot maraia in orice pozitie o puneam0. Nu a supt ea mare lucru dar s-a calcam si a inceput sa rada. dupa care a stat si sa uitat la tzatza si a tot incercat sa traga de ea, cu mana...
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna