Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!

Noua distractie a lui Albert: sa-i pui o bluza pe fata si sa o iei incet cu cucu-bau.
Daca e marait si nu reusesc sa-l potolesc nicicum merge de minune, rade automat.

Si de ieri vorbeste toata ziua, ma rog, incearca sa articuleze, dar nu reuseste decat sa-si tuguie buzele si sa se strambe, ca pana la urma sa iasa un chiuit

Fetelor, aveti idee, pot sa fac vaccinul BCG impreuna cu Rotarix-ul?
Ca m-am trezit acum sa-i fac rotarix-ul si stiu ca trebuie doua doze pana la 6 luni, deci nu mai pot amana.
Si bcg-ul se face saptamana viitoare si dupa asta nu mai are voie vaccin o luna.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DENISA felicitari si pentru vesti si pentru initiativa!
Sunt de acord cu VLADI, nu e bine sa stii prea multe. Si eu sunt ahtiata dupa informatie si pe Albert l-am suspectat de diverse boli, bine-nteles inchipuite, ca asa este cand citesti si stii prea mult.
Noroc ca pediatra mea e cu capul pe umeri si ma linisteste tot timpul cand o sun pentru cate o intrebare idioata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Salutare!

Noua distractie a lui Albert: sa-i pui o bluza pe fata si sa o iei incet cu cucu-bau.
Daca e marait si nu reusesc sa-l potolesc nicicum merge de minune, rade automat

si la noi merge de minune asta noi alternam, de cateva ori imi acopar eu fata, de cateva ori i-o acopar lui

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxi - le-ai umflat ochii?

maya e maraita ... acum canta - tipa

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna fetelor,
Ma scuzati de deranj, am intrat doar sa va spun ca s+a deschis un subiect legat de aducerea in instanta a guvernului pentru reducerea indemizatiei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=1
Cu cat suntem mai multe poate vom reusi, trebuie sa luptam pentru drepturile noastre.
pe toate si sanatori.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

FETELE!!!! AM AUZIT SI EU, PT CINE INTERESEAZA:

In perioada 7 – 30 iulie 2010, in cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita se deruleaza o campanie de vaccinare BCG (pentru profilaxia tuberculozei), destinata nou-nascutilor.

Campania este organizata pentru recuperarea la vaccinarea BCG a tuturor copiilor nascuti in perioada februarie - iunie 2010, care nu au fost vaccinati in maternitatile unde s-au nascut.

Vaccinarea este gratuita si se adreseaza tuturor nou-nascutilor, din Bucuresti si din provincie, indiferent de maternitatea in care s-au nascut.

Vaccinarea se va realiza fara testare tuberculinica prealabila, dar cu efectuarea si consemnarea unui examen clinic inainte de vaccinare.

Pentru a beneficia de acest program, parintii vor aduce obligatoriu urmatoarele acte:

1. Carnet de vaccinari

2. Aviz de vaccinare de la medicul de familie al copilului (in cazul in care copilul nu este inscris la MedLife)

Programarile se pot face la 021.9646, iar pacientii vor fi vaccinati in ordinea sosirii.

Campania de vaccinare se va desfasura in perioada 7 – 30 iulie, de luni pana vineri, intre orele 10 -14.

Multumim.

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa eu in viata mea nu m.am batut cu nimeni si aici ne potrivim ca nici lui leo nu.i plac scandalurile
de ce crezi ca nu.s in stare sa conduc in romania? mor de frica:))
dar eram intr.un birou ii faceam poza silvanei cand am auzit scandal si mi.a povestit leo ca astepta afara cu ivan, afara din birou dar in incinta consulatului, o femeie-barbat se luase cu unul din paznicii aia:)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

BCG vaccin si la maternitatea Bucur se face, pt oricine se prezinta acolo, gratuit, evident. Trebuie carnet de vaccin si nu mai stiu ce (poate certificat nastere, habar nu am). Dar cica e cam ingesuiala. Oricum, am zis pt cine nu a facut si ii e mai la indemina zona Budapesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ciocoflendera mea doarme ghiftuita!!

A mancat de dimineata mar blenduit, lapte, lapte si o portie de cereale seara! Baga in ea fara greturi!!! se mociofleste toata la gura si urla daca nu vin cu lingurita destul de repede!!!

va citesc in fiecare zi dar cred ca mi-e lene sa scriu:)

Honey dau din codita de fericire ca sunt vesti linistitoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Am facut azi control de 4 luni. Are 6750 g si 66 cm. Cresterea la perimetre si in inaltime e f buna dar la grame nu chiar asa de buna... 500 g am luat luna asta (nu e rau, dar se putea si mai bine :))
Honeybaby, eu am tras concluzia ca Floricica al meu a decis sa tina regim sca a fie suplu pt Maya ta, ca ii tot zici tu fotomodela - asa ca pazea, incuie seara poarta ca acusi vine sa-i cinte pe sub geam!!

Saptamina viitoare trebuie sa-i fac Infanrix, si a zis doctora sa-i faca totodata si Prevenarul. Am un pic emotii, acum ar putea face putina febra la rapel Infanrix, ca ar putea avea deja niste anticorpi care sa reactioneze... (la primul vaccin nu se face febra in marea majoritate a cazurilor, dar la rapeluri se mai face).

Azi am gradinarit un pic. Sint f fericita ca glicina lui Floricica o duce bine acum... Nu stiu daca v-am zis, dar barbatu-meu mi-a adus un pui de glicina in ghiveci cind i-am zis ca sint insarcinata, in iule anul trecut. A stat pe un hol o vreme, apoi afara, apoi a venit toamna si am uitat-o afara, a cam prins-o frigul. I-am zis lui barbatu-meu sa o ia la el la birou sa aiba grija de ea, ca la noi o rodeau pisicile si eu la birou nu ajungeam prea des din cauza zapezilor... A luat-o intr-un tirziu, cind daduse zapada deja, si nu a ingrijit-o. In martie a adus-o acasa si saraca mai avea 2 frunze cam palide si ele. Am scos-o afara si i-am zis sa o planteze, si a stat saraca iar in frig vreo 4 saptamini, neplantata, nu mai avea nici o frunza si arata cit se poat ede uscata si fara viata. Intr-o zi am rugat-o pe asistenta mea sa faca o groapa si am plantat-o cu ea linga gard. Ma simteam destul de rau pt ca banuiam ca a murit de tot, si mi-era tare ciuda ca n-am avut mai mult agrija de ea, parca era un semn rau ca murise floarea lui Floricica... Am ingropat buricul lui Floricica la radacina ei si zau ca m-am rugat sa traiasca planta! Era in perioada cind ma certam ingrozitor cu barbatu-meu si plingeam in fiecare zi, in plina depresie...
Saraca glicina a stat in pamint fara sa dea semne de viata vreo luna jumatate, dar eu am udat-o in fiecare seara si am mingiiat-o, am pazit-o de toti meseriasii care mestereau prin curte si dadeau sa o calce sau sa o turteasca cu materiale de constructie. Acum vreo 3 saptamini a dat si ea prima frunza, si de atunci tot creste, e de-a dreptul stufoasa acum! Iar azi i-am facut un suport zdravan de tot, am batut o teava lunga in pamint cu ciocanul, ca sa aiba de ce sa se tina cind o fi mare de 10 m, cum am citit ca va creste daca are conditii :)) Precum am zis, sint f fericita!

Mergi la inceput