Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Yaia imi pare rau pentru patanie. Eu am renuntat de mult la masa de infasat. Prefer patul, desi in curand nici asta nu va mai fi sigur.

Si azi am simtit la mana, ca nu ma lasa sa ma uit ca avem dintzuc.

Mersi, dar eu iti recomand sa nu-l lasi nici in pat! Eu cu todor am folosit masa de schimbat pana pe la 2 ani si jumatate, cand a venit Alexia si nu am avut niciodata probleme, dar se pare ca domnisoara e mai zvapaiata. Oricum, o secunda de neatentie, intors dupa ceva, dupa prosop sau mai stiu eu ce si e jos. Asa ca mai bine pe podea, repet!

Felicitari pentru dinte!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Yaia- ce m-am speriat cand am citit. Bine ca sunteti ok. cred ca ai imbatranit 5 ani.

Nu stiu daca sunt 5 sau mai multi, dar mai putini nu au cum sa fie! Iti dai seama ca ma rugam sa nu aiba ea nimic, mai bine sa sufar eu decat ea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Yayaaoleuu..de pe masa de infasat??? Pai aia e inalta rau..bine ca nu a fost nimika grav..

Are cam 1 m...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

gagici noi suntem muciosi nevoie-mare, si colac peste pupaza, nu mai sta deloc sa ii trag mucisorii cu batista bebelusului, abia am reusit sa ii pun putin ser si laptic in nas, off, da din cap si din maini cand ma apropii de nasuc si nu am niciun succes, a avut febra 38,1 azi de dimineata ... maine ne-am prodramat la dr, la noua noastra pediatra, sa vedem ce ne da sa scapam de raceala asta pana atunci ii dau nurofen, iar aseara i-am bagat un supozitor cu paracetamol ca l-am vazut ca-i mai bleg, avea asa o privire pierduta si ochii intetosati si stranuta ...

Sanatate multa lui Ianis!
Dar sa stii ca abia cand sare temperatura de 38,5 se dau antitermice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

multumim de incurajari
s-a ales cu raceala asta de la taica-su, cred ca eu am fost liantul, dar la mine nu s-a prins. vit C nu am in casa, dar am dat fuga in gradina, am cules cateva coacaze, le-am stors si i-am dat ca astea abunda de vit C.
eu sper sa ii treaca repede ca pe sot l-a tinut cam 5 zile sa vedem ce tratament ne da dr maine sa "ne punem pe picioare" repejor

OFFTOPIC
oana
eu congelez legumele asa cum sunt, crude, le curat, le spal, le tai, le pun in punga si la congelaor cu ele. crude bag asa: ardei, mazare boabe, rosii, dovlecei. fasolea verde o oparesc 1 minut, o las la scurs si apoi o congelez, iar vinetele le tai felii de 1 cm, le las putin presarate cu sare la scurs, apoi le prajesc, le las sa se scurga bine de ulei si le bag la congelat. si am mai congelat cateva pungute cu visine pt tarta, le-am bagat asa cu samburi si cand le scot le las sa se decongeleze pe jumatate, le scot samburele cu clestele ala de scos samburii care nu stiu cum se cheama si le pun pe tarta. cam atat pun eu la congelat, poate anul asta in functie de ce imi va trebui pt ianis mai adaug. aaa, si i-am pus si cateva pungute cu spanac. stiu ca e o munca in plus, ca aproape toate se gasesc in comert congelate sau importate si pe timpul iernii, dar in afara de ardei si rosii pe care le cumpar, restul sunt din gradina de la noi, fara ingrasaminte, insecticide, pesticide, etc. sa imi traiasca mama mult timp de acum incolo ca ea este pasionata de gradinarit

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

CoriMami, greenfrog, Rebiana, va multumesc si voua si tuturor care au trimis ganduri bune!

Noi suntem in rest bine, crestem, balim la greu, mancam mainile, nu mai stam singure ca ne-am obisnuit cu musafiri si cu prezenta cuiva in preajma. Tudor se cam plictiseste, incerc sa-l scot afara cat mai mult, dar e greu ca nu prea sunt copii cu care sa alerge (sunt plecati multi in vacanta). Bine ca nu mai sunt decat 3 saptamani pana incepe gradinita!

Sa aveti o zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

gagici noi suntem muciosi nevoie-mare, si colac peste pupaza, nu mai sta deloc sa ii trag mucisorii cu batista bebelusului, abia am reusit sa ii pun putin ser si laptic in nas, off, da din cap si din maini cand ma apropii de nasuc si nu am niciun succes, a avut febra 38,1 azi de dimineata ... maine ne-am prodramat la dr, la noua noastra pediatra, sa vedem ce ne da sa scapam de raceala asta pana atunci ii dau nurofen, iar aseara i-am bagat un supozitor cu paracetamol ca l-am vazut ca-i mai bleg, avea asa o privire pierduta si ochii intetosati si stranuta ...

Sanatate multa lui Ianis!
Dar sa stii ca abia cand sare temperatura de 38,5 se dau antitermice...

hmmm, eu stiam de 38, dar nu te contrazic, s-ar putea sa nu fiu informata corect, mai intrebam

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

YAIA - Mie mi-a fost si frica sa citesc ce-ai scris despre fata. Cand am ajuns la partea cu sangele la gurita imi parea asa rau de ce patise de eram suparata pe neatentia ta. Ce sa spun? ( de reactia mea) Parca nu tu erai maicuta ei si te speriasesi suficient!

Bine ca v-ati linistit acuma si fata n-are nimic.

Eu cred ca as fi ajuns la tomograf cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra sanatate lui ianis!

denisa
cand vin in ro, sa.l ducem pe ivan la vali la munca, sa se joace cu fetele alea:))

vin de la consulat...a iesit cu bataie pe bune...asta spune tot, sunt f obosita

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

CIAO,
azi am facut si noi primul vaccin...de fapt 2...vroiam sa va intreb cat timp trebuie urmariti sa nu faca temperatura

MERSI.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput