Piersicutze de iulie-august 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nicolica sa va fie de bine sa fie sanatos! pupam puiutul botezat!
Roxana e mortala pitica...cu verde ...vrea sa fie cool de mica
greiere nu mai fi asa suparata...eu nu cred ca nu faci fata...eu cred ca ceri prea mult de la tine ...
maryion ma bucur mult ca face progrese mari..mult succes si sanatate multa!

faza de aseara: vb cu taica-su la tel ii spun planul meu el zice: ok acum in 10 min plec de la servici si ne vedem acasa...peste o ora jumate in masina cu rares pe care il luasem de la mama mergeam spre casa si sun soctu din dotare sa il intreb ce sa mai iau...la care el imi spune ca abia atunci pleca...io ...ma crizez nitel...ca nu pot sa am incredere ca pleaca cand pleaca, ca serviciul lui ma innebuneste, inchid tel la care Rares: Offff cu cine te-ai maritat!

am murit de ras, l-am sunat si pe sot ...am ras cu lacrimi

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Alina, iti dau 2 copii pe Rares
Daria imi povestea Cenusareasa: "cele doua surori vitrege erau atat de fericite ca se duceau la bal, incat le-au iesit ochii din cap"... no comment!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ce haiosi sunt.......tot din seria cenusaresei...ma vede fii-mea ca spal covoare la tara "mami, speli ca cenusareasa!"....

Mergi la inceput

doniro e durere...
anasia deci asa esti o cenusareasa

la noi se repeta istoria de la concediul din iunie...miercuri a inceput cu febra mare care nu a scazut la nimic: impachetari, panadol, neurofen porcaria aia de novocalmin supozitoare...are rosu in gat cu puroi si maine trebuie sa plecam la mare ...sper sa isi revina

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

doniro e durere...
anasia deci asa esti o cenusareasa

la noi se repeta istoria de la concediul din iunie...miercuri a inceput cu febra mare care nu a scazut la nimic: impachetari, panadol, neurofen porcaria aia de novocalmin supozitoare...are rosu in gat cu puroi si maine trebuie sa plecam la mare ...sper sa isi revina

Poze noi

Poze

La naiba!!! Si noi trebuie sa plecam la Eforie Nord marti, dar am emotii... Daria tuseste (si cica e din plamani ). Face aerosoli, Singulaire, Ketof. Sper sa ii treaca pana marti........
Cu puroiul ala in gat e nasol, ca cica nu trece fara antibiotic...
Sanatate lui Bulinel si poate ca e bine sa plecati totusi, ca tratamentul e acelasi si acolo si acasa... nu stiu ce sa zic... uffff

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

da Roxana...la fel am patit in iunie cand am plecat in grecia...am plecat cu atb-ul tarash dupa 2 zile de intarziere...aia nu ne-au mai dat bani inapoi...ma rog...aia e...eu sper sa isi revina el ca mor de oftica cand il vad cat astepta marea si acu el e cum e...i-am spus ca s-ar putea sa plecam mai tarziu cu o zi si s-a pus pe o jale ...cred ca plecam maine cu el si macar stam cu el pe seara afara...nu stiu

sanatate multa si voua si sper sa isi revina pana plecati!

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buli, doniro, noroc cu voi ca mai scrieti!
sper sa fie ok copii si sa va petreceti concediul fara evenimente neplacute!
greiere, sunt sigura ca faci fata mai bine decat crezi tu.
noi suntem bine acum, a avut si teodora un virus (cred eu ca a prins-o pe un fond de oboseala, concediul si o perioada de vreo saptamana in care nu am respectat mesele si somnul asa cum e ea obisnuita s-au simtit) dar acum s-a refacut. vroiam sa vorbesc cu pediatra, poate vine saptamana viitoare pentru controlul de 4 ani si vaccin. l-a mai facut cineva?
toata livada!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

michella, am vorbit cu asistenta la telefon (mai nou , pediatra nu raspunde ...), vaccinul de 4 ani trebuie sa-l cumparam de la farmacie....o sa i-l fac inainte de gradi;
sanatate piersicutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

anasia, sa vad ce spune pediatra (ieri nu am reusit sa o sun) il cumpar eu sau il aduce ea, de obicei il aducea ea si eu ii dadeam banii.
ma pregatesc ca sambata botezam finutul. eu sunt cu lumanarea de data asta, ca are flacaul deja 5,500 kg si ......

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Off imi pare rau sa aud de pisoii bolnaviori. Pupam dulce si va dorim insanatosire grabnica si sa aveti concedii placute.
Noi suntem ok, ne pregatim incet incet de sept, a fost si tata in vizita si a ajuns ieri inapoi in ro, fetele il iubesc de numa si s-au cam suparat ca a plecat da na le-am zis ca mai vine si ca il pot vedea la calc si etc.
Si mai avem o veste ne-am luat si noi masina. Bine ne-a ajutat tata dar macar o avem si e a noastra, mai nasol e cu asigurarea aici ca e f mare si pana rezolvam cu toate hartiile o sa stea masinutza in stand by, da na incet incet le-om face pe toate. Sa trecem de inceputul lui sept cu toate cheltuielile aferente si sa vedem cum stam cu bugetul.
La noi deja e recisor afara se vede ca vine toamna, mai dam si drumul la centrala uneori ca e chiar rece in casa.
In rest nimic nou, same old same.

Pupam gasca si va uram un wknd cat mai placut.

Mergi la inceput