Piersicutze de iulie-august 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

mai avem doua zile de "grupa mica" ...
devin melancolica...

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare! Ne-am intors si noi de la mare sambata (adica in ultima zi de vara...). Am fost la Eforie Nord pana la urma, pt ca nu am mai prins nicio oferta pt Bulgaria. Destul de dezamagitor, sa zic asa... Adica in banii pe care i-am cheltuit la noi pe litoral ne luam sejur la bulgari de 10 ori mai reusit, dar asta e...
Daria a fost extraordinar de incantata de apa, abia reuseam sa o scoatem. Se mira toata lumea cat de bine inoata ea doar cu aripioarele si ce curajoasa e; tare mandra eram de ea. Victor mai putin, dar cred ca la anul va fi si el la fel.
A fost ok in mare, doar ca e ff epuizant un concediu cu 2 copii mici. Ne-am promis unul altuia un concediu in 2 la anul si de acum ma gandesc cu jind la el ...
Va pup si revin cu poze cum le incarc.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Am revenit cu poze:

http://travel.webshots.com/album/578485139LqkheS

Mergi la inceput

doniro bine ati revenit!
am vazut pozele , ce copii frumosi aveti .
noi am vorbit cu doctorita si vine joi pentru vaccin. uff, am emotii!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ce faceti? Va pregatiti de scoala?
Noi ne pregatim de zor nevoie, abia astept pe 8 sept incep amandoua, acuma spal uniformele si pregatim rucsacelele. Ami deja isi cara rucsacul cu winnie the pooh prin casa.
Ari e ok creste pe zi ce trece, deja scrie stie sa isi scrie numele si exersam cuvinte usoare cat, dog, sun etc. Ii place de numa i-am luat si doua carti de alea cu activitati cu numere si litere sa le traseze si etc si vad ca ii place mult, sper sa ii placa si mai incolo la reception.
Vaccin aici nu se face la 4 ani, ultimul l-a facut la 3 ani si cred ca urmatorul e la 5 ani cand incepe year 1.
Am si eu emotii ca pe 13 incep si eu cursul si sper din tot sufletul sa fie bine.
Doniro sa va fie de bine concediul am vazut pozele, ce copii mari , ce mult au crescut si ce ochi albastri superbi. Si mami arata super bine. Pupam gasca.
Michella da mai tre sa ne mutam deja, ce repede trece timpul. Parca acuma eram gravidute si uite avem copii mari scriu citesc si fac tot felul de minunatii.

Pupici si va dorim o sapt usoara , mai vin pe aici sa vedem cand ne mutam pp ca de maine nu?

Mergi la inceput

mada, eram in ceata , cu noul tau nick!
si teodora se pregateste de gradi. mi-a cerut sa invatam o poezie noua, sa ii faca o surpriza doamnei mona! (e foarte atasata de educatoare )
te asteptam cu vesti bune de la curs.
pupam livada!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, ce copii mari au aveti!
mada, ti-ai schimbat nick-ul? de ce? nu te-am recunoscut...numai cand am vazut Ari m-am gandit ca esti tu....si Aruba? succes la curs!
michella, tinem pumnii pt vaccin...din cate am inteles, cine n-a avut reactii adverse la el inainte, nici acum nu o sa aiba; e in jur de 50 lei;
deci, ne mutam....va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Michella, Anasia da am avut niste pb si a trebuit schimbat si nick-ul si locatia.
Deci ne mutam uhhh it's so exciting. Avem copii mari.

Mergi la inceput

Cine ne muta? Eu nu ma pricep :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, urmatorul capitol il deschiden direct la celalalt topic, la "mai mari"
mada,

Mergi la inceput