Piersicutze de iulie-august 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasia

doniro, urmatorul capitol il deschiden direct la celalalt topic, la "mai mari"
mada,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Ok, sper sa nu ne "pierdem" de tot cu mutarea asta

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

roxana, voi ati facut vaccinul? l-ai cumparat tu?
pediatra a spus ca il aduce ea. dar ... n-am inteles sigur la telefon, 160 sau 260 ron , cam mare diferenta fata de ce spui tu. vad maine!
legat de concediu, si noi ne promitem constant, macar un week-end in doi, dar nu ma lasa sufletelul cand e vorba de finalizare. ma apuca asa o vinovatie , ca tot in 3 plecam . dar reusim sa mai iesim la o cafea sau in gradina botanica doar in doi.
in week-end am aniversat 7 ani de la nunta. nu am programat nimic, ca eram ocupati sambata cu botezul, duminica cu turta finutei si mirul pentru finut. insa ne-am sarbatorit asa, spontan, duminica seara. sincer, desi n-am planuit nimic este, cred, cea mai frumoasa si romantica aniversare de pana acum.
mai asteptam si restul gastii la povesti greiere, genie, norocuta,sarilla, map, sabana, emilia, muuh, nicolica, raluca, larissa, mamaluidavid, babee, tweety, crissa, adelapop scuze daca am uitat pe cineva!

michella

Mergi la inceput

Eu chiar azi vreau sa o sun pe asistenta ref vaccin. Deocamdata nu stiu nimic. Revin dupa ce vb cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Buna,
Ma numesc louisa si sunt mamica Anei Maria nascuta pe 1 aug 2006. Eu va citesc cat pot de des, ma ajuta discutiile voastre si de multe ori gasesc aici probleme care le am si eu.
Bulinuta27, imi amintesc ca la un moment dat ai avut o problema cu bulinel: ai spus ca are un polip la anus si vorbeai ceva de un virus capatat din piscina daca imi amintesc bine. Eu am descoperit la Ana Maria un polip langa anus azi dimineata si m-am stresat rau de tot. Te rog sa imi spui si mie la ce doctor ai fost si cum ai rezolvat problema.
Multumesc mult si urez piersicutelor multa sanatate!
louisa mama Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Louisa bine ati venit. Multa sanatate si speram sa rezolvati pb cat de rapid.
Michella la cat mai multi ani fericiti si de acum inainte! Sa stii ca astea neplanificate is cele mai faine mereu.
Si noi suntem la fel tot zicem ca o sa iesim ca o sa mergem da tot in patru plecam daca e sa mergem undeva. Noi doi singuri am avut creca numai vreo cateva iesiri asa la un film sau un restaurant de valentine's da nu f mult si numai dupa ce am culcat fetele.
Si mie imi lipsesc multe fete care obisnuiau sa scrie si de la odisee sunt multe fete de care mi-e dor. E pacat ca nu mai scriu aici ca pe forum le-am mai vazut.
Doniro si eu sper sa scrie lumea chiar daca ne mutam la grupa urm.
Noi suntem ok pe acasa nimic deosebit asteptam sa inceapa programul de toamna.

Mergi la inceput

louisa, bine ati venit printre noi! imi pare rau pentru problema, sper sa rezolvati cat mai repede! va ateptam cu vesti bune!
doniro, a venit doctorita azi, l-a si facut, 260 de lei, Teodora a fost foarte curajoasa, sunt tare mandra de ea. cred ca mai mari emotii am avut eu
mada, poate acum, ca vine iarna, se reintregeste livada!
sa va povestesc ce "diplomata" este Teodora. nasa ei este insarcinata, va naste in decembrie si noi i-am pregatit, la o intalnire in luna august tarcul, patutul Teodorei si jucariile de bebelus. pe masura ce aduceam in sufragerie toate cele si vedea ea cam la ce renunta, toate cu acordul ei, se aseaza in fotoliu si o aud: "mami, stii ce vreau sa imi aduca mos craciun?" eu - ce vrei? "un grajd cu cai!" adica.... bun bun, le dau pe astea, dar in schimb... cer si eu ceva nu!?

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

louisa, bine-ati venit! sanatate piersicutzei!
michella, foarte bine ca stie ce vrea... mi-e si frica sa intreb ce vrea de Craciun.... asa de scump este vaccinul? nu inteleg de ce este diferenta mare de pret......trebuie s-o intreb pe dr....

Mergi la inceput

anasia, dap, atat am dat , nu l-am cumparat eu, a venit doctorita cu el. reac#355;ii adverse nu a avut. sunt fericita ca mi-a spus ca s-au mai corectat piciorusele si mersul , deci a dat roade gimnastica si banii bagati in incaltaminte.
da, stie foarte clar ce vrea. am dus-o de cateva ori la castelul copiilor, un atelier de creatie tinut la muzeul de geologie in vara. e adevarat ca activtatile au fost sub ceea ce facea ea la gradi, chiar si sub ceea ce faceam eu cu ea acasa dar am vrut sa o ducem pentru a socializa, pentru a cunoaste alti copii. dupa vreo 3-4 sedinte mi-a spus insa ca nu mai vrea sa mearga, ca nu "e interesant"

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Legat de cluburi si activitati, Ari va merge de miercurea urm o data pe sapt la un workshop de dans/teatru/muzica timp de o ora si acuma ma uitam pe net sa mai gasesc ceva si am gasit dum dim 45 de min fotbal pt astia mici ca ea tare isi doreste sa joace si sa aiba echipament si etc.
Sa vad ce zice Flo daca vrea s-o ducem si la fotbal ca ei sigur i-ar place.

Mergi la inceput

Ma faceti sa ma simt vinovata, ca eu pe Daria nu o duc nicaieri :( Cand aveti timp de toate, maica??? Ref vaccin, am uitat sa sun ieri, azi mi-am uitat tel acasa, dar sapt viitoare sigur trebuie rezolvata problema, cat e in vacanta inca.
Tare faza cu cadoul de Craciun. La noi e problema mai mare. De cate ori o intreb ce cadou vrea (de ziua ei de ex) zice "un printz"; asta pt ca toate personajele feminine din povesti au cate un print, numai ea nu. Sfaturi, ceva??

Mergi la inceput