Piersicutze de iulie-august 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

pup sarbatoritii de august
intru mai rar ca nu am acces la net tot timpul, dar ma revansez din toamna
am avut si noi petrecere, cu copii, baloane, sampanie si , bineinteles, tort-castel;
nicolica, am vazut pozele, super frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolica

La multi ani piersicute!

Sa stiti ca nu v-am uitat... si sper sa imi fac timp sa intru mai des pe forum.
Pe scurt suntem bine, am fost la Brasov trei saptamani, unde l-am botezat pe Marc si acum asteptam septembrie sa reinceapa gradinita. Pana atunci ne jucam prin curte...

Va pupam si revenim chiar si cu poze sa vedeti ce mult au crescut splendorile mele.

Nico

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Marc www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">28 iulie 2009

Nico, l-ati botezat la un an??? Cum asa??? Iarta-mi indiscretia...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multi ani sarbatoritilor!!!!
anasia pupa piticuta si din partea noastra!

sa va povestesc doua faze

1. aseara: treceam linia de centura si trece in viteza un tir prin fata noastra la care rares intreaba: mami ce are nenea ala in tir?
io: marfa mama
el ce e aia marfa?
io: mobila, mancare, fructe, diverse...
el: io nu cred ce spui tu...
noi:de ce?
el: pai...mai tii minte cand am mers la greci si am fost pe plaja aia unde era muntele sus si marea jos si in apa erau niste pietre mari de tot albe (o plaja cu marmura in Thassos)???
Io: da, tin minte
EL: pai aia era marfa nu asta

2.saptamana trecuta dupa ziua mea ne vedem cu nasii. rares incepe: nasa dar ce ai patit la maini? de ce e rosu? te-ai lovit? iti aduc un servetel?
ea pe jos de ras si ii explica ca e oja ca vrea sa fie mai frumoasa si de aia isi da etc
Rares: ok dar mami nu isi da deloc si tot e frumoasa

trecem peste si acum 2 zile am mancat in parc amandoi...dupa ce am terminat imi ia mainile si zice: de ce mami nu iti dai si tu cu 'coja'?
Io: pai nu am timp mami etc si zambesc
la care el: vai mami esti atat de frumoasa cand zambesti ...mi-au dat lacrimile mi s-a pus un nod in gat si taica-su a zis ca nu e baiatul lui

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bulinuta, ce baiat ai! Ce frumos te complimenteaza! Trebuie sa fii tare mandra de el! E tare dulce

adevarul e ca si eu ma topesc cand fii-mea imi ia capul intre manutele ei mici si imi zice "frumusico!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

da, genie...m-a facut paf...nu ma mai adunam...de aia si taica-su a zis ca nu e copilul lui sigur...ca el nu e genul

doniro

azi sunt intr-o dipozitie buna dupa un inceput de saptamana care m-a daramat ...abia astept concediul

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Buna piersicutzelor si mamicilor lor!
LA MULTI ANI!
Piersicutelor, va urez sa cresteti mari, frumoase si inteligente!
Am promis ca mai trec pe aici, dar n-am facut-o. Asa ca imi fac "mea culpa". Am promis ca pun si niste poze, dar cand am vazut tot felul de nenorociri care se intampla cu pozele pe internet, am renuntat. O sa trimit poze pe e-mail-ul comun.

Baieteii mei au crescut mari.
Darius a evoluat foarte mult la gradinita la care merge (va povesteam ca are o intarziere in dezvoltare) si suntem foarte multumiti. Nu a ajuns la performantele pe care le au piersicutzele voastre, dar e bine. O sa facem logopedie si speram sa fie un copil normal. A inceput sa imi faca si el complimente si sunt mandra de asta.
Cu Darius, am avut un mic incident duminica trecuta si s-a lovit la cap - la spranceana, a sarit pe pat sa il pupe pe tati care statea si isi sorbea cafeaua si s-a lovit de o masuta. Am fost nevoiti sa il ducem la urgente sa il coase. Acum a plecat cu tati sa ii scoata firele.
Victor a crescut si el mare. Abia asteptam sa ii taiem motzul pe 8 septembrie.
In rest toate merg incetisor, nu asa cum ne-am fi dorit. ne straduim sa facem fata recesiunii si speram sa treaca.
Va urez toate cele bune. Sa fiti fericite alaturi de puisorii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Doniro si Alina ca m-ati facut sa scriu! Nu sunt intr-o dispozitie prea buna de scris ca sunt suparata pe mine fiindca nu reusesc sa le fac fata piticilor. Asa ca eram si eu aici in spatele cortinei, ca nu am mai intrat de mult si faceam recenzia la piersicute. I-am citit si lui barbat`miu de perlutele lui Rares ca e tare haios si dulce!
Pup toti puisorii ca am citit si de Darius (ma bucur ca evolueaza bine) si de Ari (a mea a face dansuri la gradinita si ii place mult dar la innot deabea astept sa o dau si sa merg si eu cu ea ). La multi ani tuturor care au facut 4 ani si petreceri frumoase in continuare!

Mergi la inceput

Alina, ti-am mai zis eu ca il iubesc pe Rares de nu mai pot. Perlele lui sunt asa... bomboana de pe tort; numai sa te uiti la el si iti vine sa il mananci. Daca mai scoate si din astea... e irezistibil.
Apropo de oja, Daria isi face unghiile cu acuarela :) Super faza a fost ieri, la Snagov, cand l-a prins pe taica-miu care le face absolut toate poftele, si i-a vopsit unghiile (toate cele 20) cu verde.... tata a zis ca nu mai poate face treaba, pt ca isi strica manichiura/pedichiura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna dimineata,

doniro, ca sa respectam "traditia" l-am botezat si pe Marc la aproape un an, la aceeasi biserica, acelasi preot, aceeasi carciuma, dar alti nasi. Am inceput cu Philip, vroiam sa-l botezam la Brasov si nu s-a putut decat cat a facut el un an. Si ca sa nu facem diferente intre copii si sa aiba ceva in comun la Brasov...

A fost foarte frumos, pun poze azi.

Bulinutza, felicitari micutul cavaler plin de complimente. Si Philip imi face declaratii de dragoste accentuand invidia lui ta-su si furand zambete!

Anasia, multumim de complimente
Mada, pupam fetele

va pupam

Mergi la inceput

Am inteles; scuze inca o data pt indiscretie. F frumos ati gandit si procedat :)
Cam asa si noi, la o luna si jumatate i-am botezat pe amandoi (tare micuti erau, dar eram inainte de nu stiu ce post si am preferat sa nu mai asteptam); numai ca din fericire au avut aceiasi nasi (minunati, de altfel) :)

Mergi la inceput