Piersicutze de iulie-august 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
michella78 spune:
buli, mergeti la doctor pt punctul de pe amigdale, sa nu fie puroi. din cate stiu eu, un puroi la amigdale da peste cap toate analizele de sange. ar putea fi explicatia rezultatului analizelor de saptamana trecuta. sa treceti cu bine peste toate.
genie, incercam sa ii diversificam activitatile. azi mergem la prima ora de germana, va tin la curent.
michella
bulinuta27 spune:
au iesit analizele bine!!! mai avem un hop peste o luna dar eu cred ca nu e diabet
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 au iesit analizele bine!!! mai avem un hop peste o luna dar eu cred ca nu e diabet bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Nici nu stii cat ma bucur!
Hai ca incet incet scapam si de imbolnavirile astea dese... trebuie sa se autoimunizeze odata si odata, ce naibaaaaaa
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
bulinuta27 spune:
multumesc mult fetelor
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
michella78 spune:
buna dimineata!
va servesc cu o cafeluta caaalda! si o felie de chec!
vreau sa va spun ca ieri i-am cumparat Regele leu, de la adevarul.
i-am dat cartea dupa ce am iesit de la ora de germana. nu va puteti inchipui ce explozie de bucurie! cate pupaturi, ce fericire..... (si simba este unul dintre eroii sai preferati)
mi-a trecut supararea, ca tocmai ce luasem fluturasul, si ... e jale mare pe acolo.
profesoara de germana mi-a facut o impresie foarte buna, ieri a fost ca o ora de dirigentie, ne-am mutat vineri dupa-amiaza, mie imi convine de minune asa programul, ca vinerea ies la 14,00 si imi e infinit mai simplu.
michella
anasia spune:
michella, multumesc, merge la micul dejun,mai pun si o prajitura turnata cu mere;
este cartea cu simba din desene (asa il stiu)? parca mai aparuse o data....dar la scoala va avea continuitate cu germana?
azi dimineata mi-a spus ca trebuie sa aduca poze cu familia, ieri au avut tema despre familie...am achizitionat comorile pamantului, o nebunie cu pietrele astea
michella78 spune:
anasia, da, e simba, leutul din desene. cu germana sper sa continuam si la scoala. daca nu, aici in continuare, doamna ne-a vorbit despre "grupa de performanta", copii cu care face de 7-8 ani. si chiar a mentionat ca vreo 3 dintre ei nu fac germana deloc in scoala. eu sper sa ii placa teodorei.
comorile pamantului nu le-am luat ca ... v-am spus, bugetul nostru e .... , mi-as fi dorit. dar la carte nu am rezisat, stiam ce inseamna pentru ea. ar sta ore in sir sa ii citesti povesti.
una peste alta, seara, cand i-am citit, a fost usor dezamagita. imaginile din carte sunt frumoase. naratiunea lasa muuuuuult de dorit. si s-a vazut ca nu a pacalit-o ambalajul frumos.
michella
anasia spune:
michella, da, povestirea lasa de dorit...asa sunt toate, ciuntite pur si simplu; comorile pamantului i le-amn luat sa nu mai vina cu buzunarele pline de pietre din parc...asta a fost invoiala;