Piersicutze de iulie-august 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 19
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca nu reusesc sa intru prea des,mai citesc cand apuc.
Multa sanatate piersicutzelor bolnavioare si mamicilor.
Tare nasol cu tusa, si ale mele au tot tusit de ceva timp lui Ari i-a trecut numai Ami mai tuseste da nu are alte simptome sau ceva asa ca mai stam putin daca nu mergem la doctor sa vedem ce si cum, cu toate ca lui Ari i-a trecut.
Eu sunt bine alerg toata ziua cu scoala, am destule proiecte de facut esee de cate 1200 de cuvinte si tot felul de late minunatii si ma chinui sa fiu on top sa nu le las sa se adune prea mult. Afara e din ce in ce mai rece si ploua mai tot timpul asa ca ne e somn mai tot timpul si nu prea ajuta. Azi dim trebuia sa le duc la scoala ca eu azi si maine am liber dela colegiu, dar am dormit toate trei ca niste cizme si ne-am trezit abia la 10. Deci azi chiulim.
In rest nu mai stiu ce sa va zic despre noi,ne agitam cu una cu alta ne zbatem si noi cu bugetul speram cat de cat sa ne revenim sa mai scapam de datorii da na ce sa facem mergem inainte. Ne chinuim sa gasim si pe cineva de la anul din sept sa stea cu fetele ca eu la univ tre sa plec dim devreme deci trebe cineva sa le duca/aduca de la scoala si sa stea cu ele.
Na nebuneala da speram sa iesim cu bine si in 2014 sa am si eu job.
Pupam livada.
doniro spune:
Am luat si eu Regele Leu din colectia Disney de la Adevarul. Am de gand sa le iau pe toate, pt ca prima colectie a fost un real succes. Abia astept sa i-o arat Dariei. Astazi o luam acasa, ne reintregim familia. Habar nu am cum o sa ne descurcam cu amandoi fara gradi/cresa...
Oare imi pastreaza locul la gradi daca ne intoarcem in primavara? O sa vb cu educatoarea...
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
anasia spune:
doniro, ar trebui sa va pastreze locul, nu are de ce, mai ales ca e pe motiv de boala; acum adevarul scoate alte povesti sau doar le reediteaza?
mada, succes la cursuri!
michella78 spune:
mada, cat mi-as dori si eu sa doarma teodora macar o data pana la 10 .....
anasia, e colectie noua, tot 12 volume. eu o voi lua pe sarite, ce o intereseaza. nici prima nu am luat-o intreaga. spre exemplu cenusareasa, alba ca zapada le citeam oricum in varianta originala, nu am mai dat banii pe ele.
doniro, la noi, teodora lasa orice (mai putin animalele ) pentru povesti. la gradi, fiind motive medicale, cred ca trebuie sa va opreasca locul. ce bucurie o sa fie la voi in casa, cu amandoi piticii
michella
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anasia doniro, acum adevarul scoate alte povesti sau doar le reediteaza? [ anasia si Alessia Anca(14.08.2006) |
Sunt alte povesti.
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michella78 doniro, la noi, teodora lasa orice (mai putin animalele ) pentru povesti. la gradi, fiind motive medicale, cred ca trebuie sa va opreasca locul. ce bucurie o sa fie la voi in casa, cu amandoi piticii michella |
Bucurie??? Daaa, si bucurie. Dar si galagie, haos, batai, certuri intre ei. Dar si bucurie... Partea plina a paharului... bucurie...
bulinuta27 spune:
doniro eu zic ca va fi bucurie mare...eu asa cred
as vrea si eu asa bucurie
miJJ ce bine imi pare sa mai aud de voi...succes la scoala! pup fetele
anasia, michelle eu nu reusesc deloc sa iau cartile astea ...mor de oftica de fiecare data cand ajung la chiosc nu mai sunt
noi tot asa...io tot bocna rares tot cu aia in gat nu se reduce deloc in dimensiuni
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
emiliapop spune:
Hai ma Doniro ca te descurci tu cu doi copii!
Eu sunt singura cu 3 copii dimineata vreo 2 ore pana pleaca la gradi cei doi mai mari si inca vreo 3 ore dupamiaza pana vine sotul de la servici, eu ce sa mai zic!?! Cel mai greu imi vine cand sunt toti trei raciti ca acum si trebuie sa le desfund nasul cu aspiratorul, picaturi, antibiotic, nebulizari si toate contra vointei lor cu multe lupte si convingeri sa le ia.
Asta e din episodul ala cum e cu 3 copii,da?
mai revin cand apuc....ca acum doi s-au luat la bataie si aia mica plangeeeeeeeee....
Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
doniro spune:
Emiliaaaaaaaaaaaa, venisem pregatita sa ma plang dupa ziua de ieri cu astia 2 ai mei acasa, dar dupa ce ti-am citit mesajul........
michella78 spune:
emilia, cred ca sunt tare dificile perioadele in care sunt bolnaviori!
doniro
buli sa va reveniti cat mai repede!
michella