Piersicutze de iulie-august 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

marti aflam rezultatul final...azi a fost ...chin...sper sa fie doar atat

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, mare dreptate ati avut
Am fost in spital cu Daria internata. Fac un copy - paste, nu va suparati, dar nu as vrea sa reiau aceeasi poveste:
A facut a doua pneumonie. Va ziceam eu ca tot tuseste de o luna si ceva. La doctor imi ziceau ca nu e din plamani si eu am vrut totusi o radiografie, sa fiu sigura. Acolo s-au vazut plamanii incarcati. Asa ca ne-au trimis urgent la Elias si ne-au internat. Din pacate, acolo situatia s-a agravat, a avut 2-3 zile in care a tusit incontinuu, fara sa poata dormi, manca etc din cauza tusei. Veneau medicii si ziceau ca nu mai au ce sa ii faca, pt ca schema de tratament e f incarcata (antibiotic intravenos, aerosoli, pastile, spray-uri etc). Au diagnosticat-o ulterior cu astm bronsic (eu totusi nu cred ca e inca astmatica). Am chemat-o pe doctora ei, i-am explicat ca nu mai pot, ca simt ca nu mai rezista mult copila in ritmul ala si trebuie sa facem ceva. A chemat salvarea si ne-a dus la sectia de pneumoftiziologie de copii (ce tine de Marius Nasta), undeva prin Ferentari... acolo doctora a zis ca nu e asa de grav cum pare, ca tratamentul o sa inceapa sa isi faca efectul (desi se afla in a 5-a zi de tratament!!!) si mi-a dat Erdomed. A zis ca daca tusea nu se potoleste in 2 zile, sa ii facem o bronhoscopie. Din fericire, a doua zi tusea a inceput sa cedeze. A inceput sa "rupa", a reusit sa doarma si sa pape mai bine...
Am stat in spital de miercuri, 23sept, pana vineri, 1oct. Cumplit, nu va pot spune prin ce am trecut.
Plus ca il aveam pe Victor acasa racit, pe antibiotic pt ca se auzea si la el ceva din plamani. Bine ca a scapat fara spital el...
Iar acum, trebuie sa ne schimbam radical viata, pentru ca toti medicii au zis clar fara gradinita macar pana la primavara.
Am decis sa il retragem si pe Victor de la cresa, pentru ca nu mai suport imbolnavirile care ne duc in spital. Nu ma sperie daca au muci o saptamana, doua, dar ai mei nu racesc si atat. Daria e la a doua pneumonie, iar Victor a facut si el una.
Prin urmare, Victor va sta la soacra-mea, care sta la 10 min de noi si care se pare ca se descurca minunat cu el. Nu credeam ca va putea face fata, pentru ca e in varsta tare (72), insa cei 30 de ani din cresa se pare ca isi spun cuvantul (a fost asistenta in cresa).
Momentan Daria e la ai mei la Snagov, dar pe termen lung habar nu am ce sa fac cu ea. Nu pot sta departe de ea, sa o vad 2 zile pe sapt., dar nici aici nu stiu cum ne vom descurca cu amandoi...
Sotul zice sa ii lasam pe amandoi cu maica-sa, dar eu cred ca e totusi prea mult pt ea... Nu stiu
M-am lungit, scuze, dar am avut de recuperat

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

offf Doamne!!! ce sa mai zic va urez din suflet sanatate multa!!!

si noi in weekend am patit-o...trebuia sa plecam si sambata dimineata cand ne-am trezit rares a facut un fel de atac de astm...cu weazing cu tot tacamu' asa ca am taiat-o direct la spital in loc sa plecam in weekend ...si era asa de trist ca mi se rupea sufletul de el...abia asteapta sa vina sambata si 'duninica' sa stea cu mamai si tati...

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

doniro, uff, bine ca acum sunteti ok.
tare dificil, sa fii nevoit sa desparti copii. in locul tau, as incerca varianta de a-i lasa pe amndoi cu soacra. te duci la ea cu oale/cratiti de mancare facute de tine, o ajuti la tot ce poti prin casa, astefel incat sa nu obosesca foarte tare si cu ei, si cu gatit/altele. (sigur, daca si ea e dispusa sa faca efortul) . macar incercati, pentru ei cred ca e mult mai bine sa fie impreuna.
buli ... n-am alte cuvinte

michella

Mergi la inceput

aseara la culcare mi-a zis ca ma iubeste pana la moarte ..m-a luat plansul...imi spune multe lucruri cu referire la moarte foarte natural

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buli, scumpa .
e o perioada cred, si teodora mi-a spus aseara ca nu vrea sa mor. eu i-am raspuns vesela ca mai e muuuult pana mor eu. la care ea imi spune ca nu vrea sa mor nici atunci. am imbratisat-o si, tot cu veselie, i-am repetat ca mai e mult pana atunci si ca oricum, eu o voi iubi chiar si de acolo.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Doniro, imi pare tare rau ca ati patit asa ceva! Saracuta Daria, sa se refaca repede. Saracuta Doniro, ca nu vreau sa stiu ce a fost in sufletul tau... Bine ca a trecut! Nu stiu spre ce varianta sa te indrum, legat de cu cine sa lasi copiii. Ganditi-va bine si vedeti ce e mai bine pt toata lumea. Pupici multi si multa sanatate si lui Victor si Dariei!
Buli, sanatate multa si voua ! Ce de peripetii aveti si voi...Imi pare rau Ce face Rares acuma?
Si Toni a facut temeperatura mare in weekend, e din nou de la gat, are amigdalele marite si rosii. Dupa 39 cu 6 temperatura am decis sa ii fac azi un exudat si asteptam rezultatul. Problema e ca din cauza imbolnavirilor repetate si pentru ca aproape de fiecare data a luat antibiotic (nici nu se putea fara, din pacate),sistemul imunitar e foarte slabit si de aceea prinde orice virus sau bacterie. Am mers si la un medic homeopat care i-a dat o schema de tratament de lunga durata dar rezultatele se vor vedea in timp nu imediat. Am incercat si acuma sa ii dau remedii homeopate pt febra, dar la ea isi fac efectul mai lent, nu-i scad febra imediat si nu de tot. E greu dar sper sa reusim asa. Nici nu e ok sa faca 2 pneumonii intr-un an si sa raceasca asa de usor.
Michella, am tot vrut sa scriu dar nu am reusit, mi se pare super ca ai inscris-o pe Teodora la diverse activitati la Palatul Copiilor. sa ne spui cum ii place acolo si ce o atrage mai tare.

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Alina, la ce spital ati fost? Ce au zis? Ce face Bulinel?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

roxana am fost la medicover la urgente ca ne-a venit cel mai la indemana si dr de acolo de la pediatrie sunt destul de ok...nu exceleaza dar sunt ok...ca la budimex a intrat sotul si erau deja douzeci si ceva de copii deci nu se punea problema sa stam...acum e racit bocna...si eu la fel...
azi astept rezultatul de la analizele ptr cealalta problema cu diabetul...si uite asa, nu am inceput nici gradi caci trebuia de ieri...deci...asteptam si vedem
genie multumim
michelle pe mine ma 'omoara' cu expresiile astea...io si asa sunt cam in pragul depresie mai tot timpul din cauza ca nu se mai termina cu bolile astea cand la mine cand la el...si cand imi mai spune si cate una din asta simt ca mor acolo

aseara cand ma uit in gatul lui pe o amigdala avea ceva alb, dar nu puroi parca ar fi o ciuperca... e destul de mare cam cat o unghie

va scriu mai tarziu dupa ce aflu cum au iesit analizele

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, of...prin cate ati trecut; multa sanatate, sa va faceti bine;
e cumplit cu pneumonia, nu stiam (pana sa ne imbolnavim) ca se face atat de repede, chiar si sub tratament ...sa stai la capataiul copilului si sa vezi daca respira....nu vreau sa-mi mai amintesc, mi-e si frica , suntem cu 2 penumonii la activ....
bulinuta, genie, , sanatate puiutilor!

Mergi la inceput