Piersicutze de iulie-august 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

si sotu meu asta iarna nu avea nimic altceva decat o tuse si nici aia prea puternica...nu se auzea nimic la plamani...la radiografie...surpriza...pneumonie

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

unde ati disparut cu toatele? era asa frumos cand incepuserati sa zumzaiti iar...
noi am cununat sambata si sunt inca chiauna...pe rares l-am dus la soacra mea sambata noapte si o parte din duminica si cred ca s-a cam ciondanit cu varul lui ca luni dimineata imi zice: mami eu vreau sa imi faci rost de alt tata
io: pai de ce mami?
el: pai nu vreau sa mai fie Florin varul meu
am ramas masca...deci el taie copacul genealogic de la radacina

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buli
super tare rares! taica-su stie?
eu sunt moarta de oboseala, de munca am din belsug, ceva complicatii cu "banca mea preferata RBS"...
teodora in schimb, e foarte binedispusa, merge la gradi, se cunoaste muuuuult ca a crescut, educatoarea ne-o lauda permanent.
maine mergem la preselectii, la balet. sa vedem ce se intampla.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, e mortal Rares...are dreptate...
michella, succes la preselectie, unde se face baletul?
si noi ne-am obisnuit la gradi, mai are rabufniri, dar ii trec...lucrez la cateva sortulete pt bucataria fetelor, i-au laudat doamnele ca au crescut si ca se inteleg f bine cu ei;

Mergi la inceput

michelle stie stie ...si e cam trist ...cum a fost la preselectie?

anasia super cu gradi..noi nu am inceput inca ...nu stiu ce o sa facem noi...nici nu am inceput si deja e jale

azi ma duc cu el la endocrinolog si vineri dimineata la diabetolog...imi e groaza

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

buli, va tinem pumnii pentru la doctor!
anasia dupa-amiaza mergem la preselectie, la balet. am inscris-o la Palatul Copiilor, sa vedem daca o sa ii placa. daca sunteti interesati, mai sunt 2 zile pt inscrieri, oricum e gratuit. poate mergem impreuna.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

michella,mi-ar placea, daca nu e departe... in tineretului? succes!
bulinuta, tinem pumnii la dr

Mergi la inceput

am fost ieri, organizare tipic romaneasca .
dar parintii cu "vechime" m-au asigurat, ca se repeta an de an haosul, dar ca merita efortul. bine, pentru mine va merita efortul daca o sa o vad pe ea dispusa sa mearga. dupa ce a cunoscut-o pe maestra a fost foarte incantata.
anasia, da, e cam departe, cu metroul pana la tineretului si de acolo o statie cu autobuzul doar ca pentru teodora plimbarile cu transportul in comun sunt o adevarata placere. daca va hotarati, vorbim.
maine este intalnirea cu profesorul de pictura. eu am selectat mai multe activitati, astfel incat sa aiba de unde alege, ce crede ca i se potriveste.

michella

Mergi la inceput

anasia, michella multumim...sper sa fie bine...ptr moment avem regim strict si maine de dimineata mergem iar dar cred ca ne asteapta ceva mai nasol...om vedea...

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

buli, bulinelul sa fie curajos!
capul sus, va asteptam cu vesti bune!

michella

Mergi la inceput