Piersicutze de iulie-august 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Ca tot intrebam eu ce le dati piersicutelor pentru sistemul imunitar, m-am lamurit azi de mi-a iesit pe nas...
Am fost la medic alergolog cu Daria pt ca a avut ceva probleme iar la plamani (tuse, respiratie suieratoare etc) si ne-a recomandat sa ii dam LUIVAC. E ceva gen Broncho Vaxom, dar cica mai bun... Ii dau 28 de zile, pauza o luna, apoi iar 28 de zile si gata. Adica nu si gata... si 300ron in total . Plus Singulair-ul care ma costa - compensat - 40ron pe luna si trebuie sa i-l dau toata iarna... In fine, mai bine nu ma mai plang de bani, macar sa fie ea bine, dar parca vad ca mare diferenta nu o sa fie si am dat banii de pomana. Om vedea...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pediatru nu stie ce sa zica...ar vrea sa ii facem un test de toleranta la glucoza dar e sigura ca nu o sa reuseasca...sincer nici eu nu cred ca o sa il pot face sa bea porcaria aia si apoi nimic 3 ore si sa mai stea si linistit...mai mergem maine la cineva sa vedem ce zice...sunt mai multe busite rau...

cu alergia...off doamne ma lupt de mica si am luat tot felul si degeaba...eu nu mai iau nimic de ceva vreme ptr ca nu isi mai fac efectul

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Mda, alergia clar a mostenit-o de la mine, dar incercam prin tratamentul asta sa nu coboare in plamani mizeriile de infectii... sa mentinem totul la nivelul gatului atunci cand raceste.
Sanatate multa lui Buli! Poate incercati si alt medic, nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, of, imi pare tare rau...., nu exista altfel de analiza sau alt procedeu de a o face la copiii mici?
doniro, am inteles..
imi zice azi fata "mami, sunt fericita;tu esti fericita?
da
si eu sunt, dar d-na nu e(d-na educatoare)
cum nu e?
asa, e fericita cand ii aduc copii flori..." m-a lasat masca....
mai nou, la noi iar a inceput "nu vreau la gradi, nu vreau sa ma joc, nu vreau sa.....", iar o luam de la capat cu gradinita...

Mergi la inceput

Fetelor, cum mai stati cu Vigantol-ul? Mai dam la piersicute sau ba? Noua ne-a recomandat un medic sa le dam copiilor pana pe la 7 ani Vigantoletten (tablete), ca nu le face rau, ba chiar ii ajuta (mai ales pe fetite) sa evite in viitor anumite afectiuni ale oaselor. Altii spun ca nu mai e necesar daca analizele ies ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

o sa mergem saptamna viitoare la un diabetolog sa vedem ce zice...
cu vigantolul si mie mi-a zis sa ii dau mai aleas ca i-a iesit si calciu mic

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Alina, succes cu Rares.
Si eu trebuie sa merg cu Daria undeva, ca ma dispera. De mai bine de o luna tuseste incontinuu. Am fost la pediatru, m-a trimis la alergolog, alergoloaga zice ca plamanii sunt curati, i-a dat un tratament dar e apa de ploaie. Nu stiu unde naiba sa mai merg cu ea... Noaptea o apuca tusea si mai bine de o ora tuseste incontinuu, nu stiu ce sa ii mai dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Alina, succes cu Rares.
Si eu trebuie sa merg cu Daria undeva, ca ma dispera. De mai bine de o luna tuseste incontinuu. Am fost la pediatru, m-a trimis la alergolog, alergoloaga zice ca plamanii sunt curati, i-a dat un tratament dar e apa de ploaie. Nu stiu unde naiba sa mai merg cu ea... Noaptea o apuca tusea si mai bine de o ora tuseste incontinuu, nu stiu ce sa ii mai dau

Auzi, ia sa ii faci o radiografie la plamani ca uite al meu toata luna iunie a tusit asa si in final l-a trimis pediatra la radiografie si avea pneumonie mixta adica una virala care se infectase din cauza secretiilor.La consult nu se auzea nimik dar la radiografie s-a vazut clar si a primit tratament adecvat.
La mine sunt raciti toti 3 , au o tuse de toata frumusetea,bine ca nu fac febra ca aia mai lipsea dar papam antibitice de ieri ca nu reuseam sa mai scapam de secretii .

revin sa iti spun cum e cu 3 copii,

Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

Mergi la inceput

Emilia, Dariei nu ii curge nasul. Deci secretii nu sunt, doar tuse.
Neaparat revino cu povesti despre 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Alina, succes cu Rares.

si prietena mea a patit asa cu fetita si la fel cum zice si emilia era pneumonie nu stiu de care, a stat chiar internata cu ea in spital vreo 2 saptamani aproape.

Mergi la inceput