Piersicutze de iulie-august 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
emiliapop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michella78 felicitari gradinarilor! azi a fost si la noi prima zi, la fel ca si anul trecut nu am avut nici o problema genie , multumim de urari! facem si cu greiere un club al mamicilor de fetite preocupate de caluti! [red]sabina[/red, ce bine suna! michella |
venim si noi in clubul mamicilor de fetite preocupate de caluti!!!
Eva e innebunita pur si simplu dupa ei, vine aproape zilnic cu caluti de pe la gradii si cum intram in magazine nu scapam fara un calut nou cred ca avem vreo 30 de caluti din care unu din ala mare cu blana care necheaza si tropaie si are roti si poti sa mergi cu el .
Ultimul calut (aviz mamicilor din club )este unul de la metro care e alb si cu zulufi colorati si poti sa desenezi pe el cu niste carioci,e lavabil si pe urma poti sa o iei dela cap cu coloratul.
Bine Eva pe langa calut deseneaza tot ce prinde,canapele,haine si inclusiv pe ea.
Emilia mamii de Sara Natalie(13.04.2010)
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
bulinuta27 spune:
va pup fetele
am inceput sa imi revin spre sfarsit de spatamana
Sabina si Julax La Multi Ani! cu multe bucurii si mai ales sanatate!
Roxana mie imi e groaza cu gradi...nu stiu cum o sa facem...el zice ca vrea dar...sa stau cu el...i-am tot explicat ca o sa stau cu el o vreme dar trebuie sa stea si singur...plange
MiJJ ma bucur mult ca la voi e totul ok cu gradi! Spor si tie la scoala!
Genie bine ati venit!
anasia ati inceput gradi? cum e?
michele, emilia sunteti durere cu caluti
de dimi a fost la analize cu tati si a fost plangere mare ca l-au intepat la ambele maini si il sun mai tarziu si imi zice:
mami am alergat de mi-au sarit okii ca la melc ca sa iti raspund la telefon...si mamai mi-a luat sange si am plans de s-a clatinat cladirea in doua
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Emilia, lasa caii... zi cum e cu 3???
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
anasia spune:
bulinuta, e mortal Rares
doniro, ai ganduri?
si noua ne plac caii, dar nu neaparat plusurile ,ci mai ales sa fac precum calul si sa alerge ....
bulinuta27 spune:
sunt tare suparata...i-au iesit analizele lui piti varza : glicemia mare ...sunt varza...nici nu styiu incotro sa o iau cu el
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Anasia, nuuuuuuuuuuuuuuu nuuuuuuuuuuuuuuuu nuuuuuuuuuuuuuuuuuu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nuuuuuuuuuuuuuuu.
Dar ma intrebam si eu... Am auzit multe mamici spunand ca e mai greu cu 2 decat cu 3. Si nu imi imaginez cum asa...
Bulinuta, e vb de Bulinel??? Sper ca nu...
bulinuta27 spune:
ba da
Poze noi
Poze
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 ba da bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Ufff, la naiba! Nu ma pricep deloc, dar parca stiam ca glicemia poate indica nivel inalt in functie de ce a mancat in ziua precedenta, sau nu stiu de ce e influentata, dar nu e mereu aceeasi. Mie mi s-a intamplat. Mi-a iesit muult sub limita inferioara, apoi mi-a facut un "nu-stiu-ce provocat" si a fost ok, desi mi-a zis ca e destul de mica.
Pediatru/a ce zice?
doniro spune:
Am vrut sa spun "nivel inalt sau scazut in functie de ce a mancat"...