Piersicutze de iulie-august 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am marcat si inceputul de an "gradinitar"; tot cu succes din fericire. Daria tremura de nerabdare sa ajunga in clasa, sa o imbratiseze pe educatoare. A sarit in bratele ei cand a vazut-o, a inceput sa socializeze cu colegele pe care le stia de anul trecut si ii imbarbata pe piticii care plangeau, de parca era closca...
Am realizat cat am fost de norocosi cu ea cand am vazut ce urat faceau unii copii... moaaa...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

am venit azi-noapte de la botez...sunt rupta ca sa ma exprim delicat...dorm pe mine de azi dimineata...revin maine cu impresiii

Rares merge la gradi de la 1 oct...sper

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Seara buna,

noi ne-am sarbatorit frumos azi. La 33 ani ma simt o mamica fericita si implinita. Va invit si pe voi la o felie de tort virtuala .

Si noi incepem gradi tot de la 1 octombrie, de fapt de la 3 octombrie sa o luam de luni.

Doniro chiar ca sunteti norocosi.

Mergi la inceput

Lasa, ca are Victor grija sa nu ne-o luam in cap de atata fericire ... Face scandal cand il duc la cresa, in fiecare zi, si sigur o sa o tina asa mult si bine ca e f perseverent de fel . Se agata de mine, urla ca in gura de sarpe, iar dupa ce se inchide usa, se face liniste. Nu si-o da si el seama ca nu impresioneaza pe nimeni?
Azi dimineata a fost tare. I-am zis ca a luat din greseala o masinuta de la cresa si am venit sa o aducem inapoi. El, tinandu-se departe de usa, mi-a dat masina si zice "da-o tu mami. eu nu mai intru"; era asa de serios... chiar credea ca tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Va uram si noi o toamna cat mai frumoasa tuturor piersicutzelor si mamicilor!
Anasia multumim.
Doniro ce belea asta micul auzi cica du tu masintza ca eu nu mai intru. Da asa e si Ami e mai miorlaici dar sper sa se invete incet incet ca nu are de ales.
Eu am inceput si eu ieri scoala a fost super e asa fain sa fiu back la using my brain. Ieri am avut chimie si anatomie si a fost super.
Sa vedem cum va fi in continuare, am avut oleaca emotii cu fetele daca o sa fie ok la vecinadar au zis ca a fost super ok. Deci na speram sa o tinem asa in continuare.
Sabina La Multi Ani! sa fii cat mai fericita alaturi de familia ta minunata, pupam printesele mici si scumpe si pe mami of course,, multumim pt tort.
Na eu fug sa ma ocup de teme si hartii pana nu plec la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor, bine v-am gasit!
Am fost si noi in concediu, in Halkidiki doua saptamani, a fost frumos, apa superba insa plajele cam neingrijite si pline de mucuri de tigara. Am avut vreme buna si Antoniei i-a mers tare bine. Acum insa a inceput sa fornaie si sa tuseasca, ca deh, am ajuns in Bucuresti si ieri a fost prima zi de gradi.

Ma bucur ca am gasit activitate pe forumul nostru, Michella, aniversare fericita, v-ati casatorit in 2003, ca si noi, sa fiti sanatosi si fericiti. Sa stii ca si fetita mea e mare fan cai si tuturor le vorbeste despre calutii ei si le sugereaza ca ar mai fi nevoie de unul.

Doniro, aveti niste copilasi tare dragalasi, si eu ma gandesc sa ii dau ceva pt imunizare lui Toni. Cu vaccinul nu ma grabesc nici eu, mai astept, ca si Sabina, poate sa iesim din iarna. Deocamdata ii dau vitamina C si ulei de catina, mai bag cate un ceai cu echinaceea si eventual sa ii dau niste Septilin.

Mada, ma bucur ca iti place la scoala si ca fetele sunt bine ! De ce ti-ai schimbat nickul?

Tuturor celorlati, multi pupici, lui Buli, Emiliapop, Sabina muah muah!

Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Sabina, Julax, La multi ani fericiti!
doniro, e super Victor.... vroiam sa te intreb, cum se numeste vaccinul pe care l-ati facut? am intrebat pe mai multi si au spus ca dtcoq-u (cel de la stat) este singurul de 4 ani....nu inteleg de ce costa atat de mul...
genie, bine-aiti venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata,

Julax La multi ani. Tot ce iti doresti.

Multumim de urari.

Noi incepem sa impachetam usurel usurel. Sambata venim spre casa. Imi pare rau ca plecam. E o vreme aici numai buna de plaja si baie. Noi oricum nu servim, dar macar asa de plimbare pe malul marii. Pentru mijloc de septembrie e chiar super vremea. Ziceau turistii ca si apa marii e numa buna de baie. Ce inceput de toamna frumos.

Va pupacesc pe toate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anasia

Sabina, Julax, La multi ani fericiti!
doniro, vroiam sa te intreb, cum se numeste vaccinul pe care l-ati facut? am intrebat pe mai multi si au spus ca dtcoq-u (cel de la stat) este singurul de 4 ani....nu inteleg de ce costa atat de mul...

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Noi nu am facut vaccinul inca. Sincer nici nu stiu cum se cheama cel pe care urmeaza sa il facem ; o sun pe asistenta din cand in cand, o intreb cum e cu vaccinul si ea imi zice "nu il avem inca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

felicitari gradinarilor!
azi a fost si la noi prima zi, la fel ca si anul trecut nu am avut nici o problema
genie , multumim de urari! facem si cu greiere un club al mamicilor de fetite preocupate de caluti!
[red]sabina[/red, ce bine suna!

michella

Mergi la inceput