Piersicutze de iulie-august 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buli super tare Rares. Are niste faze de te da pe spate.

Concediul ne prieste, mai avem de stat 10 zile, apoi venim acasa despachetam si ne mai mutam vreo 7-10 zile la munte la Azuga.

La multi ani Mariutelor (ieri)
La multi ani celor cu numele de Ana (azi)

Mada bafta cu gradi si toate cele. Si eu am un pic emotii cu Alexandra. Sper sa se adapteze usor. O voi duce abia de la 1 octombrie ptr ca noi in septembrie de regula ne cam plimbam.

Aici e atat de cald, nici nu imi vine sa cred ca inca se mai face plaja si baie. Ptr vremea asta e ceva neobisnuit. Totusi seara e mai rece, se simte incet incet si aici aerul toamnei.

Fetele sunt vedete. Toata lumea se opreste la ele sa vb cu ele. Ele numai mananca si dorm si vb pe lb lor. Iustina a rostit deja de 2 ori mama, o data la Bucuresti si o data aici, o striga frecvent pe sora ei Ala Ala si cand apare in fata ei rade in hohote, Ekaterina vb pe lb ei si se cearta cu jucariile si cu perna, cred ca ii da un dintisor ca isi freaca la greu gingiile si isi da cu suzeta pe gingii. Cam atat despre noi.

Va pupam si revenim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mi s-a facut pielea de gaina cum descrii tu acolo reactia celor mici la vederea surioarei mai mari. Cat trebuie sa fie de frumos!
Te admir la maxim ca faci fata atat de bine vacantelor cu toate cele 3 maimutici. Bravo voua! Eu ma vait de ma stie toata lumea cand plec 3 zile cu ei undeva
Buli, eu nu mai comentez fazele lui Rares, ca mi-e ca intri la idei; o sa te uiti dupa o nebuna care seamana cu mine sa nu iti rapeasca copilu' ...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buli
sabina pentru cele trei printese ale voastre. e minunat ce povestesti!
multumim pentru urari, teodora este si ana. asa ca ieri am sarbatorit-o cu ecler, pasiunea ei. cadoul a fost simbolic, un joc gen "nu te supara frate". nu stiam cum o sa reactioneze, dar a prins forte repede regulile si am jucat la greu toata seara . faza e ca ea si adrian au castigat pe rupte! eu .... .... nimik!

michella

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Mi s-a facut pielea de gaina cum descrii tu acolo reactia celor mici la vederea surioarei mai mari. Cat trebuie sa fie de frumos!
Te admir la maxim ca faci fata atat de bine vacantelor cu toate cele 3 maimutici. Bravo voua! Eu ma vait de ma stie toata lumea cand plec 3 zile cu ei undeva
Buli, eu nu mai comentez fazele lui Rares, ca mi-e ca intri la idei; o sa te uiti dupa o nebuna care seamana cu mine sa nu iti rapeasca copilu' ...

ehe draga mea intreaba-ma la anul pe vremea asta cum o sa fiu. Acum e cel mai simplu, nu cer,, nu vor, sunt cuminti, rar sunt razvratite. Dar la anul cand se vor ridica si ne vom cocosa dupa ele, fiecare cu cate una si cu Alex intre noi atunci sa vezi. Am zis daca trec cu bine de faza asta ma declar mama eroina, pana atunci sunt simplu mama.

Ieri ma conversam cu o nemtoaica in hotel si imi zicea ca are 2 randuri de nepotele gemene, prima runda biviteline, a doua univiteline. mi s-a parut super.

aici bate un vant isteric, cred ca azi stam in casa sau o duc pe alex la piscina interioara, dar nu prea am chef.

Michella fii-mea a primit anul trecut un joc Piticot, e f incantata de el. Aici la mare a primit un pachet de carti si e f happy ca ne jucam noi doua, o las mai mult pe ea sa castige. Azi dimineata imi cadeau okii in gura de somn si ea tragea de mine sa ne jucam carti.

Cand ajung acasa am sa va trimit poze cu mandrele mele.

Mergi la inceput

Sincera sa fiu si mie mi s-a parut cea mai grea perioada in care au facut primii pasi dar sustinuti, pt ca m-au cocosat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sabina abia astept sa vad poze cu piticile...dar voi unde sunteti? in ce statiune?

doniro deci asa...vrei sa imi rapesti cupilu '

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

sabina abia astept sa vad poze cu piticile...dar voi unde sunteti? in ce statiune?

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

acolo unde ne facem an de an veacul in Sf Constantin si Elena, Grand HoHotel Varna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

Poze noi

Poze

acolo unde ne facem an de an veacul in Sf Constantin si Elena, Grand HoHotel Varna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

un an cat mai frumos piersicutzelor la gradinita si parintilor rabdare

Mergi la inceput

Bulinutzo, m-as baga, sa stii... Iti dau 2 la schimb

Mergi la inceput