Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)
Raspunsuri - Pagina 6
diana_jors spune:
Recunosc si eu ca nu imi place perdelele deloc, dar la mine se trage de la alergii. Deci la viitoarea casa, minimum de perdele (aka storuri, si numai unde o sa bata soarele si la dormitor, ca sa nu ne trezim ca se holbeaza copiii la noi din curte
), si minimum de covoare, si alea care or fi sa fie de-alea din lemn
dar na, pana una-alta sa gasim o casa, ca azi ne-am cam dezumflat dupa ce am intrebat la primarie de casa care chiar ne placea
are niste probleme... cica e criza si curg ofertele garla, dar nimic nu gasim ca lumea
ba n-are baie gata (de fapt nici fosa), ba o singura baie si aia extrem de mica, ba n-are spatiu in curte nici sa bagi masina, ba are probleme cu actele... si se mai cer si o gramada de bani pentru ele. Pff....
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
diana_jors spune:
La primaria (Urbanism) de care apartine casa... aveam niste dubii referitoare la acte si temerile ni s-au adeverit ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
ioanaradu spune:
di, mi-ai dat un raspuns ... sa-mi traiasca. eu eram asa, curioasa, in ce oras, comuna, sat, etc vrei sa te muti.
absoluta spune:
Lasa-ma Ioano ca sunt nacajita. Muream sa vad si eu perdeaua pusa in dormitor. S-a mobilizat toata lumea sa punem perdeaua pe la 11 aseara si surpriza, galeria aia avea nu stiu ce dibluri speciale, altele decat luasem noi , in fine..... perdeaua e intinsa pe un pat.....
kmi78 spune:
neata,
voi cu perdelele eu vin cu ciorba ....radauteana , am facut ieri reteta Andrei in prima faza , cred ca mi-a iesit e mancabila doar ca nu am mai dres cu ou intreg niciodata doar galbenus cu smantana, am procedat asa cum ai scris in reteta dar a avut tendinta sa se cocarteze, e normal??? si n-am lasat decat un clocot dupa ce am pus dresatura aia
ce ziceti transformam forumul in retete culinare si amenajari interioare... ce atata copchi, sunt mari acum.....![]()
ioanaradu spune:
pai ce-ai fi vrut sa fie totul ABSOLUT struna????
lasa mamicuta ca si noi am stat cu perdelele in dulap, pe pat, pe scaun ... spalate de 2 ori, calcate, aranjate ... pana am vazut galeriile puse la geam! 
ioanaradu spune:
kmi era ok reteta andrei, dar ea fiind "rodata" are experienta in turnat oul in ciorba. ideea e ca prima data sa opresti ciorba din fiert, deci sa pui niste apa rece si in oul ala cu smantana sa pui putin otet. asa exista sanse mai putine sa se "prinda" oul.
eu sunt de acord.
ce aveti azi in meniu?
martutza spune:
neatza din eforie (ca atat permite bugetul).
multumesc de urari si ma bucur ca nu ne-ati uitat
felicitari Roxi sa-ti traiasca Horicu cel furmos (concurenta lui Rares )
bunele:-burta creste si misca;apartament am gasit pe gust si buget acum astept ok-ul bancii sa incheiem tranzactia;
relele:Vic a avut iar capul spart in frunte;apoi buza sparta
(aviz lui Mircea Badea-fimiu a facut shpagatul pe doua fotolii si a cazut fix in bot,cam atata minte are Badea cat fimiu la 3 ani);eu suspecta de HCV am repetat analiza la Matei Bals-stupoare mi-au pierdut eprubeta;am repetat a treia oara recoltarea-rezultat negativ;din ciclul fifti-fifti nu e corect-sapt viitoare repet si la Victor Babes si vad cum e rezultatul 2 din 3; teroare si lacrimi cat cuprinde plus analize pe tot clanul-care SURPRIZA - e perfect sanatos-adica altdata sa nu mai merg singura la dentist
.Victor la analize de sange a iesit cu suspeciune de astm alergic si face tratament 3 luni cu Singulair si Zyrtec;apoi repet testele de alergii si sange;are hipocalcemie si cam atat.S-a infirmat diagonosticul de piocianic.
la munca -ca la galera-am devenit "o problema" pentru shef;nu i-a picat bine sarcina mea.
LA capitolul vorbit,poezii,cantece,imbracat si mancat Victor sta foarte bine.Apropo Ioana-preferata lui Vic la masa e "ciolbitza a la ghec"
.La capitolul rasfat-desemenea sta bine.Cand sunt mai mult de 2 adulti in preajma isi da in petec;striga,loveste si se scoate limba si nu asculta de nimeni.Lucram la asta.se incapataneaza sa nu faca kk la olitia :cica ii amortesc picioarele;i-am luat reductor portocaliu cu ursulet poate numai face in chiloti(si in chiloti face cu amentitatr pentru ca nu-i place sa se murdareasca-si ajunge sa faca la 2-3 zile).Pipi face singur la wc si isi trage si apa..pentru kk am vorbit cu doctora sa-l urmarim sa vedem ce il poat econvinge sa faca la wc-am incercat cu luat jucaria daca face pe el-zexe-nu a avut efect-am ajuns sa luam un sac de jucarii si tot nu facea-ba mai rau s-a constipat incercand sa nu faca pe el;cu stelutele negre si aurii a mers 1 saptamana-apoi am ajuns de unde am plecat-acum am luat colacelul sa vedem cand ne intaoarcem de la mare cum va fi.Ma pupa zilnic pe burta si face tot felul de strambaturi la burta mea si zice ca-l distreaza pe beblusul lui.Adica sa-mi intre bine in cap e a lui,el va dormi cu el si o sa-i dea sa manance,eu doar sa-l sterg la cul.
avem poze dar nu aici.daca reusesc sa mai intru o sa pun daca nu din septembrie cand intru in prenatal.
sper sa fim ok in continuare ceea ce va doresc si voua.
sanatate la pitici si la bebicii din burtici.
sarcina usoara gravidutelor si sa nu treceti prin ceea ce am trecut eu de 3 luni incoace.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor