Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

ioana , stiu ca reteta andrei e super buna nu m-am indoit nici o clipa , intradevar am pus lamaie la sf nu in ou o mica mare gresala dar in ou am pus si niste iaurt si ma gandeam sa nu cumva sa iasa prea acra si de oprit nu am oprit-o din fiert pt ca am pus ciorba peste dresatura si a fost cam la aceeasi temp , m-am gandit eu...

eu azi nu mai gatesc nimic am facut ieri si alaltaieri, dar totusi ma tenteaza o prajitura cu rubarbar acum pana mai este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ioana, pana nu gasim ceva ok nu am ce sat/comuna sa iti spun, ca nu ne intereseaza neaparat o anume zona; ne itnereseaza doar sa gasim ceva asa cum vrem. Ca idee, casa asta e in sat Caciulati (comuna Moara Vlasiei, langa Balotesti).

martutza - alergie pana la nivel de astm am avut si eu si am facut tratament homeopat care a functionat excelent, dupa 3 luni de tratament sunt ok. Ar mai trebui sa continui putin dar mi-a fost lene sa mai merg la medic. Daca te intereseaza, da-mi pm si iti dau contactul medicului.

kmi, ar fi 2 aspecte de vazut - ori insuficient ou si s-a strans smantana (putin probabil daca ai respectat reteta Ioanei; eu pun maxim 2 galbenusuri la 500 ml smantana, sunt suficiente), ori ciorba prea fierbinte si s-a strans oul eu in primele incercari am reusit ambele variante

In rest, Alex e ceva mai bine, dar a slabit vizibil; mananca doar iaurturi moi si wafe, ca de la altele ... il doare limba. Abia astept sa treaca, eu m-am saturat sa imi planga ca il doare limba si ca ii e foame, si ca nu mananca pentru ca il doare limba, dar ii e foame etc.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

kmi rubarbar-ul asta se gaseste in piata asa? eu am mancat anul trecut la un restaurant asa ceva si era ... acrisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Diana, te rog frumos da-mi si mie pe PM la ce homeopat mergeti voi. Sarumana.

Mergi la inceput

da e acrisor , e de sezon nu stiu ce-i fruct ori leguma ii ca o tulpina si se curata coaja

Mergi la inceput

sarcina usoara in continuare la gravidutze!!!!
adica si Roxana printre ele??? eu am pierdut anuntul dar incep sa fac legatura din ce ziceati voi si camera din poze , eu credeam ca ziceti asa in gluma.... eu am luat de buna ce a zis Rox dupa ce l-a nascut pe Rares....

inca o dat' sarcina frumoooooasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Roxana poate sa fie gravida a 3 a oara, ca prima fu si se duse, a doua fu si ea si se duse......a treia vedem noi cand o fi

Mergi la inceput

kmi hai sa-ti spun eu sa nu fii si tu in ceata ca noi:
-roxana DEJA a nascut a doua oara, in mare secret, pe HORICA. are 2 saptamani.

Mergi la inceput

mai bagat si mai tare in ceata?!!!

sau mai avem si o a doua Roxana???

Mergi la inceput

kmi ... ce nu intelegi?
deci roxana asta (a noastra?) a fost graviduta si nu a spus nimic. acu' 2 saptamani a nascut si a spus pana la urma. de fapt nici nu ne-a spus ea, ne-a spus kitty.

Mergi la inceput