Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Acu' inteleg eu de ce 'ai uitat' mata sa ne zici de samburel, ca erai ocupata cu decoratiunile. Mare treaba ati facut acolo . Ce te rog, e sa lasi pozele astea pana maine seara la locul lor sa le arat de iegzemplu la al meu sot.

Mai si cu zaharul cela... sunt dezamagita de procesul de fabricatie, eram sigura ca se ciopleste la fel ca sarea, din peretii zaharinei, (ca sa nu fie salinei).

Mergi la inceput

Si daca tot am trecut la expus intimitatile (aka perdelele) sa va spun si eu una: fac paine. Dar shshshtt, ca nu prea imi iese. Am luat o MP de ceva vreme dar abia acum am gasit momentul sa incep sa experimentez. Sa speram ca ma tine rabdarea pana imi iese una buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mai mai mai ce laudaroase,acum serios misto decorul Roxana(atat cat am putut intui pe langa perdele si draperii.

Rein si eu fac paine dar fara masina ca masina-s eu,daca vrei reteta ti-o dau si tu o poti face la masina ca stiu de la fina mea ca iese.

Gata huzureala la munca tara ma cheama.
O zi buna sa aveti

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Andra tu ce mai bucataresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

uite, jo, i am gasit o poza pe net, asa ti va fi mai usor:
http://www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_03_2008/post-40594-1205387758_thumb.jpg
pup!

Mergi la inceput

andra, da painea aia ca si eu tot la mana lucrez.

rein, vara mea si luase si ea mp, era tare incantata, ca iesea f buna painea. sa ne spui ce a iesit, daca e n gura mare, e clar ca i de bine!

rox, ce apt mare!, cred si eu c ai fost ocupata!

ma, on topic, sa va spun drept, eu n am perdele acasa

Mergi la inceput

Nu-mi ieseeee! Andra, da si reteta ta pliiiz.

Pisi mi-ar placea si mie sa nu pun perdele, poate cand o sa ne mutam nu avem pe nimeni vis-a-vis si imi permit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

pisi pai cautasem si eu ieri si dupa cutia aia am stat si m-am uitat azi la real si ... neah ... nu aveau.
auzi pis ... cum ma n-ai perdele?? nici storuri, nimic????
pai eu stiti de ce am pus perdele si draperii??? pt ca eu nu pot dormi decat dc e BEZNA!!! deci am pus draperii din alea groase, groase ... altfel eram cu ochii ititi pe pereti de la 5.

Mergi la inceput

hai ma jo ca ma duc eu la carrefour si ti iau. numa' vino pana aici sa ti l dau

am niste draperii peste geamuri. dar cel mai misto arata fara nimic, cand le dau la curatat. nu cred ca am poze fara, ca va aratam ca sa va smulg consensu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mda ... gusturi si gusturi ... deci io fara perdea la geam nu stau si nici somn n-am dc nu e bezna totala.
pai vin ma la mare, sambata viitoare plecam.

Mergi la inceput