Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)
Raspunsuri - Pagina 15
absoluta spune:
pai...briza....briza.....spui tu unde punem un ventilator...sa bata asa in tine....sa-ti fluture platele asa.....ca artistele.....iar aerosoli vedem noi...blitul de la aparatul foto.....improvizam noi...
absoluta spune:
Ce femeie......sambata si duminica la curatenie nu ai zis sa vii pe la mine , ai vrea acum cand totul sclipeste.....
Chiar draga, ia sa vii si tu pe la noi cu baietu, sa se joace si copii....ieri am fost singure acasa.... puteai sa vii
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanici Rebiana, puii tai ce mai fac? mai zi si tu de Luca si de gaza mica mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010) |
Copilutzii mei is bine. Mara mica s-a bucalat si-mi trage zambete cat e ziua de mare; gangureste f mult si cu oricine. E chelioasa, ca frate-su'
Luca o adora (spre fericirea mea). Pe el il pregatesc psihic de gradi, din toamna va merge la program prelungit direct. Face si el multe din sotiile pe care le citeam aici... hihi, invat sa ma bucur de toate, fara discriminare, desi-s momente cand asa as reactiona de m-ar sti tot blocul.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ioanaradu spune:
absoluta pai voi veni dc m-ai invitat asa frumos, dar din septembrie ca pana atunci am agenda plina. ![]()
elpower spune:
Mady, Dumnezeu sa va fie alaturi in incercarea asta. Ganditi pozitiv si totul va fi bine.
roxanici spune:
mai, atata vorbarie si nicio poza cu perdele...
Pis, sa va refaceti cat mai repede
Tzuna, vacanta placuta in continuare. Fain de voi ca mergeti in fiecare an in Italia.
Buricutu lu Horia nu e tocmai ok dar e mai bine decat era, granulomul e mic mic si sper io ca o sa dispara de tot in curand, multumim de intrebare.
Rebiana, succes cu gradi, o sa fie putin greu la inceput dar apoi o sa fie totul fain si mai usor si pt tine. Io nush cum reusesti cu amandoi acasa, io cu rares si cu asta micu cred ca as fi stresata la maxim.
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui ioanaradu poftiti dom'le la perdele A fost o data o printesa ... Emma! Bazar - Bogdan are nevoie de noi! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
extaz, extaz. Foarte frumos!
roxanici spune:
| citat din mesajul lui ioanaradu poftiti dom'le la perdele A fost o data o printesa ... Emma! Bazar - Bogdan are nevoie de noi! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
asa domne!
f frumos si armonios; sa le prafuiti cu placere
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

12.03.2007