Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)
Raspunsuri - Pagina 16
rein spune:
Ce frumoase povesti de concediu avem de citit! mai ziceti, tu Kit, cam putinel, uite Tzuna e cu foileton.
Diana moara vlasiei e la autostrada noua, acolo sunt preturi mari. Zi-ne de Alex.
Rox si Ioana, pe mine m-ar interesa si altceva: cum curge apa la robinetele voastre din baie? asa, mai de la distanta, sa avem vedere de ansamblu
.
Petrisor e la Harman langa Bv, unde ploua.
In seara asta la telefon zice: 'Aici ploua toata ziua, numai noaptea sta. Ce sa mai fac eu aici? eu vreau sa intru numai in baltile alea mici nu in alea mari, dar mamaie nu ma lasa deloc. Eu stiu ca mai trebuie sa stau o noapte si inca o noapte si inca o noapte dar mai bine vine tata cu masina intr-o seara sa ma ia.'
Asta micu' pe care l-am adus de la mama face cat e ziulica de lunga si cat il tin plamanii: COTODAAAC! si e asa mandru apoi de parca a umplut cuibarul de oua. Azi l-am luat cu mine la dentist si l-a apucat in sala de asteptare.
La pranz i-am dat si lui o lingurita si lua din castronul cu piure sigur pe el aproape ca fra'su cel mare, nu a dat deloc pe jos. Jumate i-am dat eu, jumate a luat el. Era asa concentrat ca imi venea sa il mananc. Apropo... musca rau.
Rebiana27 spune:
Ioana vazut si placut perdelele si draperiile. Sa le stapaniti sanatosi!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
gabi78 spune:
Frumoase perdele Ioana! Sa le speli/calci cu drag!
Noi am fost cu Bianca la doctor si i-a dat si ei antibiotic; Klacid. Pe la 22.30 avea 39,5 febra, acum 10 minute 38,8. Astept sa mai scada nitel si ma culc partial linistita. Ea doarme pe sforaite mititica.
Culmea e ca nu vrea sa bea lapte din biberon si a preferat mancare mancare cu lingurita. Si chiar a mancat bine.
Rein .... super tari voinicii tai! M-ai distrat.
gaia.nevia spune:
:(... multa sanatate la Biencuta. sI noi ne chinuim cu muci, la radu, si febra mare la dorelu...
O tot tragem continuu din martie. De fapt am avut in februarie o pauza, ca din august pana in ianuarie iar am tras-o.
Kitty spune:

Gabi

Diana

Dubla aniversare azi, asa ca dau si frisca la cafea!!
Frumoase pozele, Gabi, ma bucur ca v-ati simtit bine! Felicitari pentru aniversarea casatoriei si multa sanatate!!!
Siuta felicitari pentru operatiunea "gata cu pampersul noaptea".
Ai grija nu te mai stresa ca nu-i place burticii!
Kmy, ia spune frumos, unde plecati? Ca voi de obicei sunteti cu destinatii exotice!
Pisikule, ai grija, stati si toarceti acasa, sa va reveniti!!
Tzuna ce frumos povestesti tu de concediu. Asta am observat si eu ca dimineata cand mergeam noi pe plaja - uneori la ora 7 - nu era absolut nimeni si veneau spre amiaza cand noi plecam. Si eram socata pentru ca acolo arde soarele f tare, doar ca nu-l simti tot timpul din cauza brizei.
Rebiana ma inseninez cand vorbesti de puii tai, cred ca te simti foarte implinita!!
Ahaaaa, doamna Jo, in sfarsit ai cedat si ne-ai aratat perdelele! Faine tare, acum ce te faci ca iti fura viespile modelele...![]()
Rein tare poznasi sunt flacaii tai! Sper sa se faca vreme buna sa nu mai numele Petru noptile si baltile!
Ada sanatate multa la prunci si tie nervi de fier! 
Iiii....fug la job, acum vad ce m-am lungit!
roxanici spune:

Gabi

Diana

hai cu tortu!!
Rein, ce haiosi amandoi!
Sanatate Biencuta!
Gaia da voi ce va tot imbolnaviti atat? Dorelu mai merge la gradi?
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
ioanaradu spune:
neata! 
LA MULTI ANI SARBATORITELOR!!! sa fiti sanatoase si voioase!
rein ce ansamblu vrei? cu jucariile lui matei intinse de la usa pana la geam? mai asteapta ... fac si eu intr-o zi dupa ce fac curat.
kit slabe sanse sa fure careva modelul. poate doar sa se apuce sa brodeze de mana modelele alea de jos, ca altfel ... "ie unicate", da?? ![]()
sanatate bolnaviorilor.
hai sa aveti o zi buna!
gaia.nevia spune:
Neatza!

La multi ani, Gabi! 

La multi ani, Diana! 

Pai de-as sti ce ne tot imbolnavim atata, vai ce bine ar fi... Merg amandoi la gradinita. Reluasem de lunea trecuta, Dorelu era cu mucii din concediu, ma gandeam ca poate asa nu mai ia altii in plus. Ce-i drept, n-a luat muci, da a luat amigdalita.
Radu a luat mucii, ca doar nu era sa ii lasa acolo...
Azi nu mergem, pana ieri am fost, mai putin Radu care a lipsit vineri.
Azi nu mergem pentru ca nu m-am putut trezi la timp... am rosu in gat de abia misc capul si azi noapte am reusit sa ma culc pe la 3.
Sper sa mergem maine, ca dorelu pare ok, afara de durerea in gat, i-a scazut febra, sa speram ca nu revine.
gabi78 spune:
La Multi Ani Diana! Sa fii sanatoasa, sa ai multe bucurii de la Alex, sa va gasiti casuta visurilor si sa o umpleti de copii!
Multumesc de urari fetelor! Sunteti invitatele mele la un shpritz si o fripturica!
Ioana cum adica brodate unicat? Le-ai facut tu sau ti le-a facut cineva?
ioanaradu spune:
gabi, am glumit ma (sau nu?). ca fetele astea (absoluta si roxana) isi luara perdele dupa reviste, bla bla ... si ale mele nu-s din revista ... deci sunt unicat. ![]()