Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Hai domne ca ma duc acasa si direct poze la perdele fac.
Dar sa fie clar, vreau top din ala de se voteaza cele mai tari perdele, daaaaaaa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mai, da nu puneti pe absoluta sa va arate perdelele ca pe mine ma toaca la cap sa pun pozele pe net ca ea pana la varsta asta n-o invatat inca sa puna.

Ioano, hai, arati pozele alea odata? ca te lauda Andra de numa si mor de curiozitate...chiar asa tre sa ma tii in suspans atat?

Rebiana, puii tai ce mai fac? mai zi si tu de Luca si de gaza mica

ptiii, da chiar ce o crescut Bianca...abia astept sa faca 2 ani (ca sa faca si horicu meu un anisor:)))

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Deci v-ati prins, Roxana se teme de concurentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Veniti lume sa vedeti soacra cu doua nurori ce frica areeeeeeeee de perdelele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

hello!
sintem rapuse de o infectie digestiva, de vineri. nu va mai povestesc cat de grele au fost zilele trecute, acum stam cuminti acasa si ne odihnim cat de mult se poate.

mady, prietenul nostru bun are boala asta. a facut un transplant de maduva in germania acum 2 ani sie este bine. imi imaginez prin ce treceti si, cu un destin bun, un psihic pozitiv si multa putere, exista viata si dupa asta, ca sa folosesc un cliseu.
o sa caut o postare de a mea mai veche, despre mama unei prietene bolnava de leucemie de multi ni, care este in viata si, asa puternica cum se dovedeste, va mai fi mult timp. poate te va incuraja, macar sa i inspiri mamei tale o gandire pozitiva.
doamne ajuta!

jo, unde vii la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Hello!

Mai apar si eu pe aici....

Suntem f ocupate ce-i drept... cu mersul la plaja. Aici langa Pisa e f cald dar parintii mei ne-au facut o surpriza si anul asta au aer conditionat asa ca programul e destul de strict din cauza caldurii. Dimineata dc ne trezim devreme -ora 7 - pregatim totul si fugim la mare. Facem 30 min cu masina dc nu e aglomerat ca in week-end am facut si 2 ore. dc suntem lenesi o scoatem pe Maria intr-un parc in apropiere ( de multe ori e doar ea in parc ca aici oricum nu sunt f multi copii iar acum sunt toti la mare)si plecam spre plaja la 15.30 cand se trezeste ea. Nu mergem de 2 ori pe zi pentru ca mie mi se pare prea mult timp petrecut in soare chiar dc respectam regulile cuexpunerea, creme etc.

Apropo de asta sa va spun cam cum e aici. Ori italienii sunt obisnuiti cu soarele ori sunt inconstienti. Cand ajungem noi la ora 8.30 la plaja nu e nimeni pe acolo. Multi vin pe la 9.30-10.00 (primul val, de obicei cu copii mici sau femei insarcinate) si apoi altii (valul II) la ora 11.30 cand noi mergem spre iesire. Oricum pe la ora 11-11-30 nu pleaca apropape nimeni. Mie mi se pare cam ciudat mai ales ca in anii trecuti parca mai respectau si ei regulile. E drept ca au umbrele si stau mai mult la umbra sau in apa dar copiii indiferent cat sunt de mici (chiar si de 6-7 luni) nu au palariute, deloc. Dar au suzete pana spre 5 ani incolo si scutece rezistente la apa la fel. gata i-am barfit urat,nu?

Despre Maria- din fericire e sanatoasa tun, nu a racit desi apa a fost mai rece in primele zile si s-a balacit la greu, e super alintata fiind rasfatata de parintii mei si tot asa.

ROXANICI- cum mai e cu buricutul lui cel mic?

Mergi la inceput

cum pis unde?????
nu ne fusese vb ca ma primesti la tine in curte cu cortul??? acuma ma intrebi unde????

Mergi la inceput

Ioano, in curte cu cortul te primesc si eu si ai si apa ca in spatele curtii curge un raulet (colentina cica) si dupa el e asa ca un deal cu multe vile frumoase , zici si tu ca esti pe Coasta.
Aaaaaa si de banii care ii dadeai pe drum pana la pis o sa faci cafeaua in fiecare dimineata la pirostii..

Mergi la inceput

absoluto eu am inteles ce conditii imi oferi, dar auzi ... briza ... briza unde e? si aerosolii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Marta iti urez si eu La multi ani! cu mare intarziere dar sanatoasa sa fii si sa ai parte de sarcina si nastere usoare.

Ati tot scris ce gatiti si toate chestiile erau destul de laborioase... La voi nu e f cald? Imi placeaici ca vara toata lumea gateste mai putin si mancam multe salate, peste si carne la gratar si paste. Doar Mariei ce-i mai fac cate o supa.

Roxanici- eu nu am vazut perdelele. Mai sunt?

MARTA-imi pare rau ca ai avut atatea probleme cu sarcina/analizele dar sper ca toate rezultatele sa fie bune de acum incolo. Distractie placuta la mare.

DIANA - cum mai e Alex? I-a trecut de tot? Si nu cred ca am citi eu tot din urma dar de la ce banuiesti sa fi patit asa grozavie?

Kitty- f frumos cum ai povestit tu despre concediu. Parca am putut vizualiza totul. Acum voi arunca o priviresi pe pozesa vad dc lucrurile stau cum mi-am inchipuit eu. As vrea un pm cu cheltuielile voastre ca la anul am vreasa incercam si noi ceva de genul asta dc ne tin buzunarele. Nu spun ca aici la mama nu e bine. E f frumos si avem parte de un adevarat concediu cu bani f putini dar uneori visam la mai mult.

Si apropo de vizitat am fost intr-un satuc de aici din zona....CASTEL VECCHIO. sau cum s-o scrie..... atat de mic, de intim, de bine conservat.... ne-a placut tare mult

Mergi la inceput