Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Rozi, sanatate de ziua ta iti doresc!

Mady, Doamne ajuta pe mami a ta ! Si daca isi doreste sa aibe grija de Razvi de ce nu cred ca_i face bine cel putin psihic cum zicea si ea!

Gabi voi unde ati fost in concediu , sa ne arati puiutii tai sa ne minunam cat sunt de mari! Sanatate lui Tudor!

Siuta si de la tine vrem poze!

Ioana voi pe unde plecati?

Si noi tot la sf de sapt plecam otzar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

kmi noi mai patrioti asa. nu se poate si casa si perdele si vacante exotice in acelasi an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Ioana , important e sa va simtiti voi bine si asta se poate Oriunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza pe la pranz!!!!
Ieri am fost in vizita la.....Ioana sa vedem perdele,si am vazut perdele super ,casa la superlativ si ea ,sa o stapaneasca sanatosi si sa fie f fericiti!!!
Mateiu a fost prea ocupat cu Maria si Edy ca sa ne bage in seama prea mult insa e mare si frumos si nicidecum asa slab cum il vede mama-sa.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Multumim de urari Absoluta! Am vrea noi de 10 ori pe atat ...

Am fost plecati in Bulgaria la hotel Gergana. Este un hotel in capatul statiunii, chair langa rezervatia Baltata. Desi era langa mlastina nu am avut probleme deloc cu tantarii. Camerele aveau si usa cu plasa de tantari, dar nu erau nici afara. A fost chiar foarte bine. Eu eram destul de ingrijorata pentru ca am dat bani putini si ma asteptam sa ne luam o mare tzeapa. Dar nu a fost deloc asa. Cu siguranta la anul vom merge tot acolo, pentru ca de mai mult oricum nu avem bani si pe litoralul nostru poate doar de frica sa ma duc. Seviciile sunt incomparabile.
Am mers si la noi cu AI si daca nu eram la prima ora sa pun mancare in farfurie nu prea mai aveam ce, aici insa .... nu se punea problema la ce ora mergeai in intervalul de masa.
Chiar nu am decat cuvinte de lauda.

poze din concediu

Tudorasca e spre bine. Deja nu mai tuseste decat f rar.
Bianca in schimb e chiar bolnavioara. Face febra 38 - 38,4 constant, tuseste, ii curge nasul, e moale si cu ochii mici mici. In seara asta merg din nou cu ea sa o vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Ioano eu zic sa venim sa vedem perdelele la fata locului. cu ce ne servesti?
Gabi, cand dumnezeu a crescut Bianca asa mare....parca acum ai nascut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
Ioano eu zic sa venim sa vedem perdelele la fata locului. cu ce ne servesti?

Zic eu zic eu cu prajiturile alea minunate pe care STIE sa le faca

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

mamaaa ... ma lauda andra, care e mama gospodinelor!
ma, deci copilul meu e chiar slab ... dar seamana cu ta'su.

deci da, absoluta, poti veni oricand. si vezi ai de grija ca asa zicea si roxana de copilul ala mic al lui rein: cand s-a facut asa mare??? cand??? poate ii calci pe urme, faci vreo surioara la timeea si nu ne zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ioana, ce program de vizionari ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Gabi, frumos trebuie sa fii fost in concediu! Pozele-s f faine!!
M-am indragostit de Biencuta Ai doi copii frumosi!
Ioana vreau s-io sa vad perdelele! Nu pui pozici?.. sau ai pus si n-am vazut??
Kmi am vazut si pozele cu Timeea. E o dulceata!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput