Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani, Rozi!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mady, sa dea Dumnezeu ca biopsia sa nu confirme diagnosticul dr-lui

Kitty, mi-a placut cum ai descris ceea ce ai simtit si trait in Grecia. Pozele sunt minunate!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Rozi!

Mady, sunt convinsa ca mami a ta va mai sta multi ani de acum incolo alaturi de voi, sanatoasa si voioasa. Medicii astia pun diagnostice grave din 2 analize nespecifice. Ma voi gandi si eu la mami a ta in rugaciunile mele. Sunt sigura ce Dumnezeu vegheaza asupra voastra. Sanatate maxima si gandire pozitiva!

Sanatate la toti bolnaviorii!

Kitty si Gabi ma bucur ca ati avut vacante reusite.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Rozi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

mady in cat timp primiti rezultatele analizei?

noi mai avem 1 saptamana pana la concediu, adica asta ... doamneee ... sa treaca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza....va multumesc din suflet pr sustinere si vorbele frumoase!!!

Ioana 10 zile dureaza..am operat-o pe 8,deci pe 18 (de ziua mea)

Razvi sta cu socrii mei si nu ii convine,plange sa venim,sa nu plecam ...mama zice daca vine acasa sa il ducem ei k asa are si ea o ocupatie ca altfel cik se gandeste numai la rele!offff ma doare sufletul de nu mai pot....

Am vazut poze cu horica tare frumos e si pozele lui kitty, de vis....

Multa sanatate!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Multumesc pentru urari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna dimineata. Poftiti la !
Ioana , sarmana de complimente pt nepotu'si ce sa zic.. iti doresc o saptamana usoara . Eu am si uitat ca am fost plecata o saptamana dar sper sa mai bag 2 de munte acum, la sfarsitul lui iulie .
Diana, multa sanatate lui Alex. Sper ca acum mananca mai bine. Stai linistita ca recupereaza el.
Mady, sanatate multa mamei tale.
Eliana, bafta la licenta.
Duamna Kitty, bine ati venit ! Ma bucur ca ai avut asa o vacanta frumoasa.
Sper sa pun si eu poze de la mare saptamana asta, ca am dus copkilu la tara si o sa am ceva timp liber, sper.
In weekend am fost la ai mei si am bagat niste vinete coapte, ardei copti si niste fasole teci cu maioneza si usturoi, un deliciu .Anastasia e fan salata de vinete .
Trebuie sa va spun ca sunt foarte fericita pentru ca de vineri am desfasurat operatiunea eliminare pampers de noapte, si Anastasia a fost la inaltime : s-a trezit singurica noaptea si s-a asezat pe olita la pisu, si-a luat servetelul si s-a sters.. ce sa mai, ca un om mare.
In rest, nimic nou..tot cautam si noi apartament si nu gasim nimic sa ne placa. E ca la nebuni pentru ca deja pe al nostru il vrea o familie si ne bate la cap sa facem actele si ....e un mare stres, nici noaptea nu pot sa dorm ca lumea.Sper sa se rezolve mai repede.
va si va doresc o saptamana frumoasa

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Frumoase poze din vacanta.
La multi ani celor care s-au aniversat!
Mady mama ta o sa fie bine alaturi de voi. Aveti grija ca habar nu aveti cat contribuie moralul ei asupra bolii, asa ca tineti-va tari!
Ioano, deci cum incepi noua saptamina?
Gabi de 10 ori cel putin inca atat! Ani frumosi si sanatosi!

Eu sunt rupta de oase, atat sambata cat si duminica am facut curatenie generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

cu avant pionieresc!

Mergi la inceput