Albinute & bondari de mar-apr '07 (144)
Raspunsuri - Pagina 11
Kitty spune:
Mady stiu ca e foarte greu, dar trebuie sa va pastrati optimismul si speranta pentru ca sa o ajutati.
Un gand bun, sa fie doar o alarma falsa!
ddana spune:
Draga Mady,
in urma cu trei ani, bunica mea a fost suspecta de limfom Hodgkin. Ei i se umflase ceva tare pe gat, nu doar ganglionii. A fost operata, biopsie, si a fost infirmat diagnosticul. A facut controale periodice la 3 luni pentru monitorizare, si atat.
Sa nu-ti pierzi speranta atat timp cat ea mai exista.
Ma rog si eu pentru mama ta sa fie bine!
madybulancea spune:
va multumesc la toate!!!!Ma rog la Dumnezeu doar sa fie ea bine....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
elyanne spune:
Mady multa sanatate mamei tale. Nu va pierdeti speranta... totul va fi bine. Trebuie sa fiti optimisti.
Tinem pumnii sa fie doar o alarma falsa.
Elena (23/10/04),
Andrei &
Mihai (03/03/07)
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
mady ne rugam pt mama ta si asteptam vesti!
La multi ani Rozi!!! Multa sanatate si fericire!
menuet spune:
Mady sa dea Dumnezeu sa nu fie asa ceva!
Marta-multa sanatate si voua si sarcina linista in continuare
Diana succes in gasirea casutei si multa sanatate lui Alexutu
Kitty-foarte frumos!
Ioana
si pentru urare si pentru ciorba radauteana
gabi78 spune:
Am revenit si noi din concediu.
Conditii bune, masa f buna, vreme buna, plaja f curata.
bianca a fost greu de tinut departe de apa. E mai ceva decat o rata!
tudor a intrat doar cu picoarele si alerga pe mal, se impiedica si cadea in apa dar nu il deranja.
S-au purtat f bine, au mancat bine si au dormit bine. Bianca a excelat in cumintenie atragand invidia tutror celorlalti parinti ... ![]()
Tudor a racit, i-am dat acolo Augmentin dar ne-am intors cu tuse.
diagnostic pus de medicul de familie: pneumonie. Am mers si la un alt medic si din pacate a spus ca este cva in neregula la plamani. Are tratament pentru 10 zile cu Cedax, Erdomed, Aeirus si Singulair.
Bianca Tuseste si ea si e usor mucoasa dar nu are nevoie de antibiotic. Se pare ca este si o eruptie dentara destul de urata. Are si ea dozele ei de Sinupret, ACC si Zyrtec.
Cam asta este jurnalul nostru de bord.
Sanatate multa mami de Mady si Dumnezeu sa va ajute sa nu fie nimic grav.
La Multi Ani Iunia! Poate mai scrii 3 vorbe din an in paste sau astepti sa nasca iar Roxana?
La Multi Ani Marta! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina fara probleme! Pup ochii albastri. Dati un semn cand ajungeti pe aci prin vecini.
La Multi Ani Rozi! Sa ai multa putere si sa fii sanatoasa! Sa te pui pe treaba sa faci si un veveritoi ca veveritele se pare ca foarte bine si frumos cresc la voi.
Succes Diana la gasit casa!
Felicitari gospodinelor cu mic cu mare!
Roxi frumoase foc perdelele, acum se vedem daca Bucurestiul poate sa iti faca concurenta!
Cris superbe pozele! Ma bucur ca ati avut un concediu reusit. Cam la ce suma ati ajuns? (poti sa scrii pe mess)
Elyana bafta! Si era sa uit Felicitarile pentru Urs!
Sanatate multa tuturor! Sper ca nu am uitat ceva si daca am uitat sa ma iertati. Revin cu poze cand o sa imi stea capul sa le incarc.
Off Topic: Ieri am implinit 6 ani de la nunta si azi iesim la restaurant. (Aseara am fost la o nunta de la care am plecat extrem de dezamagita)